Ваксина за животни ли е руската против коронавирус?

Александър Кудрявцев се надявал, че това е модерна ваксина
19 окт 2020 18:32, Нели Христова
194
Ваксина за животни ли е руската против коронавирус?
Снимка: БГНЕС

Така наречената руска коронавирусна ваксина всъщност е ветеринарно лекарство. Това съобщи на страницата си във Facebook Александър Кудрявцев - ръководител на руска биофармацевтична компания "Протеомарин" и изследовател в Института по биохимична физика на Руската академия на науките, предава inforesist.org.

Той припомни, че съставът на "ваксината", произведена от Руската федерация, дълго време не е бил публикуван. Сега, когато съответната информация е станала достъпна, той е разочарован.

Кудрявцев се е надявал, че това е модерна ваксина, базирана на рекомбинантни протеини, неопасна ваксина, базирана на аденовирус или още по-внимателна, от т.н. ""живи" ваксини. Но онова, което е показано като откритие, се оказа "дори не последно поколение, това са ваксини от ветеринарната медицина".

"Има такива ваксини, пептидни, срещу болестта шап, които се инжектират в говеда с милиграм антиген. Е, ако умре животното, това не е страшно, най-важното е да не се разпространява инфекцията. Но никой човек, който има здрав разум, не би си и помислил да приложи това на хората. Оказва се обаче, че е станало", пише той.

Кудрявцев отбелязва още, че обичайната противогрипна ваксина съдържа 45 mcg антиген (по 15 mcg от всеки), но тя не се понася нормално от всички хора. Следователно се правят такива като "Grippol Plus", където всеки антиген е 5 mcg, а общото количество само 15 mcg. Приоритет на "сигурност" над "ефективност".

В същото време руската ваксина, създадена от Vector Center, съдържа до 225 mcg антиген.

"Може би дори до 250, те не пишат точния състав, 75 + -15 mcg от всеки антиген и дори до 700 mcg алуминиев хидроксид, най-опасният адювант, който се отхвърля в целия свят. И те го взеха и го объркаха в препарата", добави той.

Освен това, посочва още Кудрявцев, разработчиците не са посочили определени характеристики на своя продукт.

"Те все още не са посочили и кой вид протеин има такъв "носител". Ясно и разбираемо е - когато бързаш, нямаш време за обяснение. Но това, че не всичко е обяснено, е много досадно особено поради факта, че съдържанието на цялата ваксина не бе разкрито", обобщава той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
6
 
7
 
! Отговори
Винету преди 3 години
Намирисва на борба за Пазари и за Големи милиардни печалби!Времето ще отсъди чия ваксина е ефективна и безопасна.Руснаците ще започнат масово ваксиниране следващия месец, тогава и ще стане ясно "кой крив, а кой прав"!
36
2
 
4
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 3 години
Не бе, ваксината е от групата на "Новичок" с поевропейчено название "Дурачок" !
35
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже, боже какво доживяхме.Ама от комунисти и руснаци какво да очаква човек.Нито аз, нито децата ми ще се ваксинират с това чудо.Направо да ходят на язовир "Копринка" и да ги ваксинират наред.Белки малко се поочисти държавата.
34
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Споко тя ще като страшната отрова новичок....никой не е убил до сега
33
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мммм жален русофилистичен рев ли чувам :))
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обикновено имунен отговор възниква не веднага, а един месец след ваксинирането
31
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 28Аха когато се пише против сащ всичко е ок с медиите а а когато е против Русия всичките медии са на Сорос :)))
30
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще видим ли статии за ваксините на Астра Зенека , на Джонсън и Джонсън , които ЕС с охота е закупил Едната причиняваше възпаление на гръбначния мозък , за втората излезе само инфо , че причинява неизвестна болест и временно бива спряна . Никаква друга информцияЩо никой не си прави труда да пише за тях , все пак с тях ще ни ваксинират
29
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
въпросът е въобще ваксина ли е?
28
9
 
10
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Не е ваксина за животни, а за растения. То бива русофобия, но това вече и прекалено.
27
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че те руснаците не ги смятат за хора не виждам проблема.
26
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 12Отдавна всички медии в БГ са на сорските глобалисти. Не мога вече да им понасям тъпата и лъжлива пропаганда. Чудно ми ако падне този режим някога тези *** какво ще работят,защото никой няма да иска да ги вижда,да ги чете и слуша.
25
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма по противна *** от русофила. На черното ще каже бяло само да е в угода на пропаднала държава ментално останала пред вратите на Сталинград.
24
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, тоз бил сътрудник биолог на генетиката по растенията по!Колегите му го взеха на бъзик !Вече не отговаря и на въпроси.А, я да предположим, че "някой" му предлага 150 000 хил долара за подобно "научно" изказване, например "Чичковците и Лелките" от така наречената "Биг Фарма".Никой не е отменил Конкуренцията на всяка цена.А, и нито един производител на Ваксина няма да ви разкрие пълния състав и процес на производството й.Това е фирмена тайна!
23
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 12 Че то от 100 години е така Отричане на всичко що е руско , винаги против Путин Възхвала на САЩ и Брюксел И сега идва проблемът с ТРъмп - като американски президент трябва да се възхвалява, ама фаворитът е Байдън Няма да намериш статии за Байдън в този сайт .А когато става дума за президентските избори - статиите винаги представят Тръмп в негативна светлина , за байдън отново няма статииПропаганда в стил преди 89-та
22
8
 
6
 
! Отговори
56812 преди 3 години
Напористият 26-годишен Кудрявцев дискредитира колегите си, защото иска да стане техен конкурент. Потърсете, проврете и ще се убедите в неговата нескрита завист. Доста претенциозни са рекламите на препарати от акула, които лекуват от рак, преодоляат стареенето, Преди 3 години само е защитил аспирантура. Нека поотрасне, тогава да съди и да осъжда по-опитните. Но дискредитирането на ваксната срещу ковид19 е подлост спрямо основателната тремога на хората.
21
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ме касае особени с какво се дупчат тия азиатски полухора. Аз от Русия самовар няма да си купя камо ли лекарство.
20
6
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
руската е за животни,а американската за балъци!
19
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 18Сакън да не се напише нещо негативно за руската клоака бе :)
18
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютни глупости - информация за руската ваксина има в америцанските медицински журнали. Тя е създадена на базата на човешки протеини, а не както американските на базата на животински. Поне малко се образовайте когато пишете статии или коментари.