Нов щам на коронавируса затвори Лондон и още части на Великобритания

Той се разпространява до 70% по-бързо от предишните
Обновена: 20 дек 2020 07:38 | 20 дек 2020 07:30, Петя Славова
71
Нов щам на коронавируса затвори Лондон и още части на Великобритания
Снимка: БГНЕС

От полунощ нова карантина в Лондон и някои части на югоизточна Великобритания. Причината e новооткрит щам на COVID-19, който се оказа, че се разпространява до 70%  по-бързо от предишните.

Всички магазини освен хранителните ще бъдат затворени, съобщава Bulgaria ON AIR. Затварят врати и фризьорските салони и фитнесите. Забранява се ходенето на гости в Лондон и Югоизточна Англия.

В останалата част на страната три домакинства ще могат да се срещат на закрито само на Коледа. Има стриктна забрана за пътуване от Шотландия до останалата част на Обединеното кралство и обратно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали Световното стадо ще проумее някога,че този вирус(по-точно цяла гама от лабораторно култивирани вируси) е не само лабораторно съдаден от Глобалната мафия,но и е подплатен с цяла добре планирана стратегия за разпространението му по Света - просто такъв извод се натрапва в съзнанието на нормално мислещите хора!!!По досегашното поведение на Стадото,няма никакви признаци за това.Стадото вечно бяга от следващ "нов" мутирал щам,вместо да разруши СЗО и свързаните с нея корпорации и реши проблем
54
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Таман почнаха да ваксинирват и ужким има друг вирус. Като се ваксинираш и се разболееш да си имат готов отговор - ама то си се ваксинирала за другия вирус, не е за тоя.
53
0
 
5
 
! Отговори
The Real Бай Иван преди 3 години
Щамът на вируса тогава значи се казва BREXIT. Със и без сделка ги затворихме.
52
0
 
2
 
! Отговори
нов Хуй! преди 3 години
Аман от нови щамове!
51
0
 
8
 
! Отговори
И за какъв чеп преди 3 години
да се ваксинирам, когато само за месеци вируса мутира и се появи нов вид? За всеки вид ли трябва да се ваксинираме!? Истината я каза доц. Мангъров, всеки трябва да си изгради собствен имунитет, т.е., да си подсилва имунната система, това е спасението, всичко друго е мижай да те лъже НОЩ!
50
1
 
1
 
! Отговори
новото светло бъдеще преди 3 години
Дело на БКП-ДС за което се борихме и вярвахме
49
0
 
5
 
! Отговори
ВАКСИНАР преди 3 години
НОВИ ВАКСИНИ НАБЪРЗО ИЗМИСЛЕНИ и МНОГО БЕЗОПАСНИ да знаете и вервайте ще има.
48
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Уж теориите за заговор били измислици ,а става така ,както нормало мислещите хор отдавна говореха,че ще има продължение с нов и още по нов и още по, по нови вируси .Естествено ,,мутирали ,, Нещо много бързо ,,мутират ,като с катализатори ?
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога и къде ще го посрещаме.Вятъра да не го донесе при нас.
46
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирусът е навсякъде! Когато има повече заразени, от въздушно-капков път може да премине самом във въздушен вариант на разпространение! Заразени има вече прекалено много по света! Важното е здравеопазването да е на място и ДАНО БОГ НИ ПАЗИ ВСИЧКИ!
45
3
 
1
 
! Отговори
До коментар 1 преди 3 години
"Това пък сега от къде дойде ?! Май вирус ще е отговорен за края на човечеството !?" На човечестяото не, но на икономическият и социален модел, може би да. Свта в който живеем е базиран на това, че вече повече от 70г няма тежки епидемии, сега това се промени и, ако не се справим, ще се наложи да заживеем доста по- скромно и бедно .
44
0
 
3
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До Добре де,Интересна версия, но не отчита факта, че ваксинациите започнаха през декември, а новият щам е бил открит още през септември
43
8
 
2
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До тома неверниХората във Великобритания така или иначе искат да се ваксинират, няма какво да ги плашат и карат. Това да не ти е България, където всеки серсемин с интернет знае повече от цялата световна научна общност... Британците имаха един момент, в който се отпуснаха и позволиха на *** да решават съдбата им и сега ще теглят с Брекзит. Втори такъв момент няма да има, но и това отпускане беше фатално.
42
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Негативно внушение за вируси и болести,за да държат хората под контрол и да печелят фармацевтичните компании и всички други които са част от тази матрица.Щом физическото тяло на човек е болно има някакво състояние,значи астралното тяло е демагнетизирано с натрупана негативна енергия.Отнемане на свобода чрез ограничение.Създаване на нов световен ред.Това което се случва,е извън БОГ.Който живее в БОГ ,той живее в любов хармония смирение и светлина.
41
0
 
7
 
! Отговори
Бачкатор преди 3 години
Нов щам = брекзит без сделка. Май натам отиват нещата...
40
3
 
16
 
! Отговори
Ваня преди 3 години
Пак мътят ли мътят, чиста проба геноцид и дискриминация към тези, които затвориха и нарочиха за развъдник на вируси. Да се смачка максимално психиката на хората, да има напрежение и омраза, разделение и злоба. И сме толкова безсилни и слаби срещу това за съжаление. Дано има справедливост.
39
4
 
12
 
! Отговори
тома преди 3 години
хайде сега смут нов щам,а дали това не е да се сплашат хората та да накарат повече да се ваксинират от страх
38
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 32В такъв случай трябва моментално да се затворят границите са англичани. Да не стане късно.......Умрат да се върнат в държавата "лайняяя и смях" - БКП_Лайнарияяяя!:))))))))))))
37
2
 
17
 
! Отговори
м борман преди 3 години
фашизъм е това,някой клати лодката
36
3
 
5
 
! Отговори
До 43 преди 3 години
Излез, излез. Тъкмо ще де отървем от такива като теб. Успех!