Нови ограничения в Европа заради "Делта" варианта

За 24 часа в Испания са регистрирани нови над 12 500 случаи на заразени
3 юли 2021 15:35, Петя Славова
62

Делта вариантът на COVID-19 продължава да се разпространява бързо в Европа. За последните 24 часа в Испания са регистрирани нови над 12 500 случаи на заразени. Властите съобщиха, че по-голямата част от тях са свързани с мутацията, предава Bulgaria ON AIR.
Още по темата


Данните на испанското здравно министерство показват, че броят на инфекциите в страната за последната седмица е най-високият от средата на април.

Заради Делта варианта Португалия върна вечерния час. Мерки предприе и Австралия. Властите там ограничиха полетите до страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
5
 
40
 
! Отговори
хъхъхъ преди 2 години
Май ще се мре... не от измислената болест, а от ограниченията и откачени деспотични режими.
26
2
 
22
 
! Отговори
В Калифорния преди 2 години
Върлува Епсилон, крещу който ваксините и антителата не действат. Който живял - живял. Добре дошли в новата реалност, където смъртта е като Националната лотария на Божков. Няма губещи. Всеки печели нещо.
25
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При нас първо бройката е нереално ниска, защото хората се крият и не се тестват. Броят в интензивните е най показателен, той не може да се скрие . Други европейски държави имат и отчитат повишение на случаи, там тестовете за безплатни , достъпни и задължителни за всички, дори при най -ранни и леки симптоми. Така че не се меренне с тях. Ние сме много далеч от такъв контрол.
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тръмп спря да плаща на СЗО защото ги обвини, че са подценили ситуацията с ковид в Китай, и забавили са мерките всички държави.
23
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Делта Мелта, а какво става в Индия щом е толко опасен техния Делта верус??
22
6
 
42
 
! Отговори
Цяр преди 2 години
За всички умни и мислещи българи- КромиД се лекува. Решението е просто. Спирате си телевизорите и радиото, а си влючвате мозъците. Новини се четат изключително рядко и то само за да сте подготвени някой ден да не ви изненадат куките с някоя спринцовка на улицата. В джоба задължително спрей, електрошок, бокс или ако имате законен пистолет най-добре.
21
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе помните ли че точно преди пандемията Тръмп излезе от СЗО и спря да плаща членски внос на организацията. Защо? Не спирам да си задавам тоя въпрос. Какво всъщност се крие зад тая пандемия? Тръмп някога давал ли е обяснения защо САЩ напусна СЗО?
20
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СЗО да закрива цирка. Показа се кои държави ще вървят под строй към газовите камери и кои ще се скатаят. Точка. Приключихме. Англия са първенци по овче поведение, българите пак са най-големите бунтари. Експеримента приключи. Закривай пандимията, че иначе хората ще поискат СЗО да се закрие.
19
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 19 Е я си провери данните. Точно тия дето са най-ваксинирани са най-болни. Ние сме в зелена зона, Англия гори! И защо така? Ваксинирани пък болни до безобразие? Да не излезе прав доктора дето каза, че мутациите стават защото се слагат ваксини на болни хора? Не знам. Тука сме 15 % ваксинирани и сме ок, а ония с 70% с по 2 игли са нагъбаркани.
18
36
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заради България и Русия и още някои с автиваксърски пропаганди не можем да се отървем от тая гад. Още локдауни ни чакат. Добре, че са купили ваксини в резерв, след дефицита и номерата на Англия в първите месеци на годината. По-добре излишък, отколкото да нямаме, че да има за реваксинация ако се наложи. Още никой не знае колко продължава имунитета. Доста хора се разболяха втори път.
17
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде, пак още една година същите простотии!!!!!!!!
16
1
 
39
 
! Отговори
Ok преди 2 години
Ваксини са поръчани до 2023 година,правете му сметката. сега сме 2021 г.
15
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тия алфа, бета, гама , делта, тита, капа и пи... на тайни общества чак мязат. Нямаха ли такива имена тайните групички като "Череп и кости", а мафията не се ли наричаше Пи2?
14
0
 
8
 
! Отговори
коснспиратор преди 2 години
имам да спирам доста коне
13
21
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е то великата Европа някога безропотно уби в концлагерите милиони невинни деца, жени и старци. Същата величествена Европа им сложи номера на ръката и звездата на гърдите и ги уби без съд и присъда, само защото не им харесваше религията. На фона на демократичната Европа, ние пр*стите, смотани, меришещи на чесън българи отказахме да постъпим по европейски. Такива сме си-инатливи. Сега пак отказваме да слагаме значки, да се записваме с номера, да живеем в лагери. Пак отказваме да сме "европейци".
12
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голяма работа, че имат по-висок стандарт на живот след като живеят в оруелова диктатура.
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каза се, че сме промити мозъци. А кой ни ги проми? Сами ли си ги промихме?
10
3
 
31
 
! Отговори
ЦИРК КОВИД преди 2 години
Съчиниха си "вариант" - всяка налична информация напълно противоречи на съчинените му характеристики - обаче стадото не чете, медиите тръбят, и цирка си върви. Наесен - премиера на новото представление! Казва се "тоя път вече ще ви довършим".
9
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
после ще има ограничения заради епсилон вариант, после заради зита вариант, после заради ита, тита, йота, капа... и като свърши гръцката азбука, ще почнем и латинската!
8
4
 
39
 
! Отговори
До конспиратор преди 2 години
Те нацистите също казваха, че карат евреите на нови обекти да работят и да им плащат. А газовите камери са обявявани като душове за къпане. Та не знам как да вярвам на някой, който слага звезди/значки на ревера и издава специален документ с номер поименно. Припомнете си историята, че започна да се повтаря. Не е нужно да си конспиратор, когато фактите говорят. А с тия специални паспорти и ограничения на правата ни фактите направо крещят!