Нови ограничения в Европа заради "Делта" варианта

За 24 часа в Испания са регистрирани нови над 12 500 случаи на заразени
3 юли 2021 15:35, Петя Славова
62

Делта вариантът на COVID-19 продължава да се разпространява бързо в Европа. За последните 24 часа в Испания са регистрирани нови над 12 500 случаи на заразени. Властите съобщиха, че по-голямата част от тях са свързани с мутацията, предава Bulgaria ON AIR.
Още по темата


Данните на испанското здравно министерство показват, че броят на инфекциите в страната за последната седмица е най-високият от средата на април.

Заради Делта варианта Португалия върна вечерния час. Мерки предприе и Австралия. Властите там ограничиха полетите до страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На мястото на лекарите нямаше да си давам вече зор за болните от Ковид. Както едни рокаджии пееха, те сами са си избрали тази съдба - на вечната българска овца.
6
3
 
28
 
! Отговори
Радо преди 2 години
В Европа да си гледат работата. Тук са Балканите.
5
33
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При толкова нисък брой на ваксинираните, следващата вълна на Ковид ще е същия мор както предишните. Пак ще има писъци защо болните умират необслужени.
4
35
 
5
 
! Отговори
конспиратор преди 2 години
когато белите ви дробове се напълнят с лепкава течност ще се молите за кислород и ваксина .
3
0
 
29
 
! Отговори
само не разбрах преди 2 години
за европейска австралия ли стана на въпрос че се притесних, ще минавам транзит от там
2
18
 
17
 
! Отговори
Вече преди 2 години
все едно и също!! В Испания има 12 хиляди заразени, но само 18 починали, Великобритания 28000 заразени и 29 починали!! А в Ромска България при 75 заразени за денонощие 12 починали. Коментирайте това, а не Европа!!!
1
25
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нацистите и новите концлагери. Браво! Да не забравят като излизат да обикалят в радиус 1 километър да забучат значката на ревера с надписа "Аз се ваксинирах". А когато ги спре униформен да протегнат ръка и да покажат ваксинационното кодче. За да им е по-лесно може да си го татуират на ръката. В Германия знаят как се прави, имат опит с такъв род татуси. Питам се, кога е планувано да пуснат газовите камери? И под каква ли форма ще ги предоставят? Ще почакаме. Няма за се бавят много.