Минеков към творците: Ваксината е единствената алтернатива на COVID-19

Полагаме усилия да защитим правото ви на труд, заяви министърът на културата
21 авг 2021 16:30, Петя Славова
116
Минеков към творците: Ваксината е единствената алтернатива на COVID-19
Снимка: БГНЕС

Ваксината е единствената алтернатива на COVID-19. С това съобщение министърът на културата проф. Велислав Минеков се обърна към творците.

В обръщението той заявява, че се надява колегите му да осъзнават колко е важно това и че е единствената алтернатива за борба с коварната болест.

Още по темата

 Бургаската опера вече отмени всичките си спектакли заради взрив на Ковид сред артистите. "За пореден път, от въвеждането на извънредното положение на 13 март 2020 г. и последвалата епидемична обстановка, която продължава и в този момент, сме изправени пред нов скок на заболеваемостта от COVID 19. Културният сектор е един от най- потърпевшите в тази пандемия.

Аз и екипът ми полагаме всички усилия да защитим правото на труд на творците в сферата на изкуството. За да успеем заедно, е редно всички да положим общи усилия и да не се лишаваме от основното – контакта и преживяването с публиката.", заявява той.

Министърът допълва: "Интелектуалците и хората на изкуството винаги са били флагман на прогреса. Нека да запазим себе си и вярната си публика здрави, за да можем в тези динамични времена да съхраним достъпа до духовното и възвишеното!", пише още Минеков в обръщението си

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Липсата на алтернатива е равна на диктатура, ***!
74
0
 
3
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
Е, сега пък .. алтернатива! Защо така с лошо? Човек не трябва така да бъде принуждаван да избира между две хубави неща, при положение че няма никакъв проблем да опита и двете, че и по няколко пъти.
73
1
 
8
 
! Отговори
Горд протестър преди 2 години
Минеков няма ли да затвориш орлите ей така противоепидемично или кръстовището на СУ или Дондуков едно и две??? Шатри палатки??? Нема а ?всичко е ЦУМ сега нали браво на теб
72
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая невестулка още ли диша бе? Предател и продажник
71
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алтернатива са и количествените тестове за антитела ама никой не ги брои за доказателство за изкаран Ковид!
70
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубаво е че маските поевтиняха и ще можете да си купите много сега да си ги горите на воля нали Минеков? Само споко вирус няма нали помните там от пътната помощ на шадравана!!!
69
0
 
9
 
! Отговори
до Минетов преди 2 години
Правото на труд е ПРАВО, пиянде смотано! А едно право, не може да се поставя под условие - ваксина, заплащане, свиррка или нещо подобно... Ясно? Или как да ти го обясня по друг начин?
68
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алтернатива на КОВИД???? Осъзнавате ли какво сте написали????
67
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гроз ен чер вей, как си сега като министър доволен ли си? Еее не е като да висиш на жълтите павета, да хвърляш яйца и домати по сградите, да носиш ковчези и да викаш като обезумял. Дано ти приседне министерската заплата за която беше готов на всичко.
66
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксината не е никаква алтернатива. Вече от всякъде валят съобщения, че не е ефективна. За съжаление хората бяха излъгани или принудени да се инжектират с експериментални препарати с все още неизвестни странични ефекти.А фарма мафията натрупа огромни печалби.
65
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И сега изведнъж стана тая болест коварна миналата година беше :: тиквата иска да ни затвори тиквата е диктатор тиквата го измислили тоя вирус за да може да ни контролира? Аз ако бях на негово място щеше много ама много да ме е срам!! Но тоя мъх миришеш на смърт срам може ли да има?
64
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубавото в цялата история е че господин министър на културата хората ви харесват и уважават!! И ако може биха се изплю,,,и върху вашата физиономия
63
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя щял да прави културна полиция, да пазела културните ценности.
62
0
 
12
 
! Отговори
Джибре преди 2 години
Тоя не ви ли прилича на пъпеш ??? С тая маска е като развален пъпеш с вирус!! Минеков колко ти е заплатата? Е все пак си я заслужи миналата до президенството!
61
1
 
7
 
! Отговори
Стар протестър преди 2 години
След 10ти онези с пламенните речи (от всички партии) когато стигаха до властта забравяха за честното общество от речите и се извъртаха като Фурнаджийски Лопати. "Умните и красивите" би трябвало да имат родители с половин мозък, да споделят опита си - до къде водят протести с общи лозунги! Хората трябва да знаят конкретно какви промени, какви закони и политики искат. Трябва да се научат да оценяват политици и партии които им подобряват живота, вместо да искат "промяна" като навити роботчета. За да не дават властта на подобни тарикати. Понеже настъпват една и съща мотика!
60
0
 
9
 
! Отговори
Страх го е преди 2 години
Ама си нахлузил маската до веждите ха-ха хахахахахахахаха ха-ха-ха хахахахахахахаха
59
0
 
18
 
! Отговори
Истински лица преди 2 години
Защо палехте маски миналата година господин министър??? Нима нямаше вирус, сега ли дойде при вас та прогледнахте, или миналата година беше по-важно да обиждате и по този начин да се доберете до пост(временен)който не сте заслужил с нищо???? Бабикян , Хаджигенов и Манолова ви завиждат нали ? Къде ще ги носите тия пари господин министър на културата???
58
0
 
25
 
! Отговори
Провал преди 2 години
Горя маски за да влезе във властта, докопа кокала и сложи маската. ИБГНИ-ари, сър!
57
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой знае ли една единствена скулптура на този самозванец?
56
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Минеков? Миналата година Бойко Борисов би беше виновен нали? Той лошият ви затваряше и вие горяхте маски в знак на протест?? Сега какво ти стана бре ?? Нали за свободата нали против Бойко!!!! Плъ..х долен и ще подмолен как е министерската заплата стига ли ти ????