Затягат мерките по островите в Гърция

Музиката в заведенията е забранена
25 авг 2021 13:45, Ния Христова
25
Затягат мерките по островите в Гърция
Снимка: БГНЕС
Ограничителните мерки, комендантският час и забраната за музика в ресторанти в три региона на гръцкия остров Крит бяха удължени с още една седмица. Същите мерки бяха въведени и в района на Месиния на Пелопонес, предаде БГНЕС.
 
Градовете Хания, Ираклион и Ретимно на Крит, които представляват три четвърти от острова, все още са в червената зона. Регионалната единица Месиния от днес попада в същата категория.
 
Комендантският час от 1:00 до 6:00 часа сутринта и забраната за музика в ресторантите през целия ден в определени региони ще останат в сила до 3 септември.
 
Секретариатът за гражданска защита на Гърция припомня, че успоредно с ограниченията е забранено да се провеждат всякакви събития в частни пространства, на които присъстват над 20 души. При нарушение се предвиждат глоби от 50 000 до 200 000 евро.
 
Гръцкото правителство въвежда специфични местни ограничителни мерки в региони или общини с влошаваща се епидемиологична ситуация и нарастващ брой новоинфектирани хора.
 
Досега през лятото подобни мерки бяха предприети на островите Миконос и Закинтос. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
Ллбн преди 2 години
Освен, че е богата на редки суровини, нужни на еЙалон за батериите на теслите, Гърция е също и стратегическа територия. От там много лесно ще контролират Средиземно море и ще пречат на рубашките.
19
1
 
3
 
! Отговори
Ллбн преди 2 години
Ония шитни от световната банка принудиха Гърция да вземе заем от 17 милиарда и сега по същия начин ги принуждават да спазват измишльотини за да се създава напрежение по цял свят с измислената проландемия и да съсипят икономиката на Гърция. С разбита икономика и туризъм Гърция няма да може да изплати заема към бЛанката и после много лесно ще я окупират с разни рестрикции и други принудителни действия.В северна Гърция има много полезни изкопаеми, нужни на гущерите.
18
5
 
8
 
! Отговори
ЗОРБА БАЛГАРИНА преди 2 години
ПЪЛНИ ЛЪЖИ НА БАЛГАРАИТЕ ...ВЧЕРА БЯХ НА ОСТРОВ САМОТРАКИ А ПРЕДИ 10 ДЕНА НА ОСТРОВ ЛЕЗБОС = ---- НИКАДЕ НЯМА ТАИКИВА ПРАВИЛА..НАРОДА Е БЕЗ МАСКИ ...МУЗИКАТА СИ СВИРИ НА МАКС..НЕ Е НА МАКС СИЛНО . А Е НА МАКС ЯКО .
17
6
 
1
 
! Отговори
някой преди 2 години
Идеята е, че ако има музика се събират по-големи компании и стоят по-дълго, без музика отиват семейството, хапват и си тръгват.
16
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До t666 - "забраната за музика в ресторанти" ,никъде не се споменава за силна музика ,иначе има резон ,че при силна музика ,за да те чуе човека на среща трябва да викаш .Ами ако е това идеята ,да кажат силна музика ,а не въобще музика .
15
7
 
2
 
! Отговори
t666 преди 2 години
До АнонименМузиката на предава нищо. Имат предвид, че като е силна музиката се доближават да си викат и се наплюват и по този начин предават зараза. Те гърците и без музиката са шумни , а пък със силна музика - хептен.
14
3
 
17
 
! Отговори
някой преди 2 години
Отличен пример, че маските не променят нищо: Имам познат в Солун. Лятото отменили задължителното носене на маски на открито, но всички гърци продължавали да ги носят и който е без маска на открито го гледат лошо. Тук е точно обратното и не сме изобщо по зле от гърците, тогава тия маски какво изобщо помагат?
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Черната блондинка баба ти тюр ко езич на все там от *** ря ла, по островите, даже зад тях ходила.
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
музиката предава ковид,пълна забрана!
11
4
 
18
 
! Отговори
. преди 2 години
За 10 години гърците се превърнаха в най-големите послушници на балканите.Няма и следа от гърците, които защитаваха правата си и блокираха граници за цели седмици, когато нещо не им е угодно.
10
2
 
22
 
! Отговори
До 8 преди 2 години
Да бе, и аз на това ново оръжие за борба с вируса се чудя. Явно короната се кефи на музика и като й я спрем, се отчайва.
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В края на сезона, а. До янури сигурна напълно ще забранят плажуването. Това е нещо като нашите зимни чадъри и шезлонги за 5 лв
8
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"и забраната за музика в ресторантите през целия ден" - Това е най-новото средство за борба с корана вируса ,ефективност м/у 89% и 96% .
7
1
 
3
 
! Отговори
чаи преди 2 години
да си земем вестника и проговоря
6
2
 
4
 
! Отговори
мате преди 2 години
ваксите умирали като мухи
5
1
 
0
 
! Отговори
като преди 2 години
се обичат да се вземат аиде и за бедните малко веселбада имаме поводи за радост и ние и те
4
2
 
11
 
! Отговори
е хубаво де преди 2 години
Ами правете и тестове на идващите с вакса-кетапи. Там е скрито зайчето. Не е в затваряне на месните.
3
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Целта е да ви фалират бавно и да ви откажат от потребление. Никакъв ковид-мосид няма.
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Психари.
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много обича музика тоя грип