Нови противоепидемични мерки в Сливенско от утре

Ограниченията влизат в сила със заповед на директора на РЗИ
3 сеп 2021 12:41,
10
Нови противоепидемични мерки в Сливенско от утре
Снимка: Pixabay

Нови противоепидемични мерки влизат в сила от утре в област Сливен.

Със заповед на директора на Регионалната здравна инспекция д-р Петя Балулова се преустановява провеждането на всички обществени мероприятия - конгресно-конферентни, семинари, изложения, битаци, тържища и други в присъствена форма.Спортните събития няма да се провеждат.

Още по темата
Изключение правят професионални спортове, а мачовете трябва да бъдат без публика. Пенсионерските клубове и читалищата няма да извършват дейност.

В търговските центрове, молове и пазари трябва да се въведе еднопосочно движение, се казва още в заповедта.

Мерките ще са валидни до 10 септември.

За последното денонощие в областта са регистрирани 46 новозаразени. Така общият брой на активните носители на вируса там достигна 545.

От тях в болници са настанени 136 пациенти. Под карантина в момента са 866 души. Поставени в последните 24 часа са 432 дози ваксини, с което в областта броят на ваксинираните достига 45 437 , с втора доза - 22 961 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Тя може да иска преди 2 години
Но кой ще се върже. Нея ще я изхвърлят от работа ако в Сливен скочат хората.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя свят се побърка, всяка държава и област се бори от две години срещу Ковид и накрая всички са толкова успешни колкото държавата най-малко ограничи хората - Швеция. Вднопосочни движения за пешеходци, какво ли не чух и видях вече
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да в гетата не вярват и не спазват и не носят маска правилно сте се сетили. И я ми обяснете за 2 години как не са пукнали всички там от тази пандемия ? Просто питам че да знам пандемия ли да я наричаме или грип?
4
0
 
1
 
! Отговори
Доктор Хаус преди 2 години
... По скоро трябва да ни безпокои кога ще спрат да ни го "пускат" това "нещо" , което наричат "Вирус" - а си е чиста Химия , със силата на Боен отровен газ. Разбира се , доста разреден .. защото целта не е да ни изтрепят всички. А само определена част от нас. А другите да бъдат уплашени и смачкани лесно! Дори Доктор Менгеле би завидял изключително много на ПЛАНЪТ на "Господарите" .. Ако имате време прочетете в мрежата какво точно е ХИМИЧЕСКИ ПНЕВМОНИТ. Симптоми, Лечение. На Нещо да Ви прилича??
3
0
 
3
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
До 4....Според теб аз живея в гето,след като нямам намерение да се ваксинирам ли? Или,че намирам за театър този Ковид!!!!
2
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В гетата нито вярват на вируса,нито се ваксинират.Те са най-големите разпространители на заразата.А Сливен е едно голямо гето.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А една сергия не може ли да отворя на центъра да продавам дрехи - няма да отварям цял битак.