Симидчиев: Всички имат вина за слабата имунизация

Той препоръча и на преболедувалите да се имунизират
21 сеп 2021 12:05,
118
Симидчиев: Всички имат вина за слабата имунизация
Снимка: БГНЕС

"Всички имат вина за слабата ваксинация у нас, но първо трябва да решим проблема, а после да търсим виновните", коментира в ефира на Nova News пулмологът д-р Александър Симидчиев.

Той е на мнение, че има групи, които не трябва да се заразяват с коронавирус и за това трябва да се ваксинират. По думите му това може да се постигне с разговори и разясняване. А решение за това трябва да вземе правителството.

"В момента нещата са оставени на самотек“, коментира пулмологът и уточни, че причината за тази ситуация е нарушената комуникация в процеса.

Още по темата
Симидчиев препоръча и на преболедувалите да се имунизират.

Д-р Симидчиев коментира и работата си в парламента. Той заяви, че е останал разочарован, защото не могъл да реализира идеите си за промяна в здравеопазването. Готов е обаче и за "трети опит".

Относно новия проект на Асен Василев и Кирил Петков той заяви, че би искал да види нещо повече от идеите им за промени в сферата на здравеопазването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
19
 
! Отговори
Мразещ инжекциите преди 2 години
Кои всички имаме вина ве алооу?Какъв си ти че ще ме съдиш че съм имал вина!Дайва и боколуците ви да....!Имал съм вина!Абе я изчезни бе!
10
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този трябва да го вкарат в психиатрията заедно с другите пропагандатори. А след курс на лечение в затвора до живот. Той разработва тайни законопроекти (в случай, че ДБ участва във властта) за обявяване на нежелаещите да се ваксинират за човеконенавистни личности, иска задължителна ваксинация (както и цялата му партия) и сега има КРАЙНАТА НАГЛОСТ ДА ИЗЛЕЗЕ И СЪВЕТВА ХОРАТА!... При това е станал и много грозен.
9
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това вашето не е комуникация , а налагане. Комуникира се на живо пред тълпата, а не на скрито и сигурно по телевизията. Хитрец...
8
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Симидчиев препоръча и на преболедувалите да се имунизират." ------- хахахахахахаха, все едно сте имали рана, зарастнала е, и човека ви казва, разчуплете я наново, ама сега с мръсни ръце, леле кви си дават мнението е нямам думи, стига с тоя грип сте плашили хората, а влезте в затвора къдет ви е мястото.
7
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
хората умират от стрес, мръсен въздух и паниката която им всявате, не от ковид грипа както сте го кръстили, същия ковид дето е сега съм го виждал в приморско с моя племеник преди 6 години
6
8
 
23
 
! Отговори
факти преди 2 години
Напротив,вие не сте лекари,а бизнесмени.Може ли да препоръчваш ваксина на човек сдобил се с имунитет след като е преболедувал.Това е престъпление ,а не съвет.Лекари убийци.Напротив,целта е да се заразим повечето и да се сдобием с колективен имунитет.Нещото ,което знаехте и после забравихте за една година.А го забравихте заради парите.Ако нямаме колективен имунитет т нар ваксинирани ще изпозаразяват во веки и така пандемията ще продължи.Можете да лъжете хора като СТЕФАН Цанев ,но има и хора с ум.
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
убеди наш Танас, като колега да се ваксинира. Товачка, заедно с Бойкикев и Гнома защо не излязоха да покажат как се ваксинират!
4
0
 
27
 
! Отговори
Мечо Кух преди 2 години
Мисиата невъзможна.Основната причина за нарушената комуникация е липсата на доверие към управляващите.А веднъж загубено то трудно се печели отново.
3
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
симид набии си всички вакси на планетата да ти олекне, щото всички продажници сте виновни за тоя цирк
2
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доктори сложи си 5 ваксини за по сигурно )
1
13
 
5
 
! Отговори
Симитчиев преди 2 години
Виновен е Радеф