Кацаров: Ще има още ограничения заради COVID-19

Той увери, че вечерен час и тотален локдаун не се налагат
275
Кацаров: Ще има още ограничения заради COVID-19
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ситуацията е много сериозна, много напрегната. Нарастващият брой на новите случаи и запълнените интензивни легла налагат да се въведат допълнителни ограничителни мерки, коментира служебният министър на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров пред БНТ.

Още по темата


Той обясни, че днес следобед е насрочил срещи с експертния съвет към МЗ, с директори на болници и РЗИ-та и до края на деня или най-късно утре ще бъдат уточнени допълнителните мерки.

Какви са те - нека да кажат експертите, категоричен беше министърът без да конкретизира с определени мерки.

Той обаче заяви, че на този етап вечерен час и тотален локдаун не се налагат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 145/151 "Ами може би ако спреш да ме занимаваш със себе си да ме засипваш с детайли от личния си живот, които изобщо не ме интересуват и не съм ти ги искал, тогава ще ме улесниш да те игнорирам по-лесно ;)" Е нали не гледаше в чуждата паничка. Сега пък аз съм ти виновен, че гледаш. ГЛЕДАЙ СИ ТВОЯТА ПАНИЧКА, нали така каза, че правиш!
136
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-умен от бълагарина нема! Затова нема като западноевропейците да се мине да спазва некви алтави мерки ограничаващи свободията ми. Пардон, свободите му. Нема и да се ваксинира с чиповете на Бил Гейтс. Щото българина е много хитър. И нема да спазва законите, щото забогатее ли секви мигранти ще го налазят.
135
4
 
7
 
! Отговори
до 145 преди 2 години
Ами може би ако спреш да ме занимаваш със себе си да ме засипваш с детайли от личния си живот, които изобщо не ме интересуват и не съм ти ги искал, тогава ще ме улесниш да те игнорирам по-лесно ;) Като няма кой да ти гледа ваксинираните родители тук в "интелектуалната пустиня", тогава си ги вземи в чужбина. Те са твоя грижа, а не моя.
134
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трола на който му плащат радевите червенотиквеничета, скрий се. Толкова си зле човек, че вместо да изпишеш вежди вадиш очи. Твоите хубавци, дето едно нещо не могат да направят като хората гледай до къде ни докараха. Самолети се взривяват, кораби с отрова потъват, цените стигнаха космоса, а сега и за един хляб с тест ! Това е доказателството че комунистите са си чисти фашисти. Да вървят на майната си и едните и другите!
133
8
 
3
 
! Отговори
До Анонимен доктор преди 2 години
Зачитат се сертификатите от преболедуване. Ваксините не съдържат вируса и няма как да са заразни. Също така до момента никага преди не е била създавана ваксина по време на пандемия за да говориш така. На каква база сравняваш? Толкова си доктор и ти колкото и Кацаров.
132
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха! Айде всите тууулупи да започнат да плашат! Ами Кацрчев и Радев сами са си виновни. Този дето бил чел само Винету ни прекара през кризата миналата година и тази пролет с най-меки мерки в Европа и най-малко щети. И то без да е позат вируса в световен мащаб и да сме готиви с процедури, ваксини и оборудвене. Високата смъртността бе приписана на"лошата"здрав.система на ГЕРБ, а не на нехайството на българина за здравето си. Сега"отворковци"какво стааа! Лошо, че и ние ще плащаме барбар с"умните"!
131
8
 
3
 
! Отговори
Владо преди 2 години
До 139 Вече си умрял интелектуално. Нищо не може да се направи за теб. Социалните помощи те очакват с нетърпение. Лошото е, че няма кой да работи, за да ти ги плащат. Ще ревеш и пишеш с главни букви по форумите, а в хладилника ще те чака кисело млекце и нищо друго. И това е най-доброто, на което може да се надяваш. Пожеланието ми, да те хване Ковид важи с пълна сила. Надявам се да се молиш и да няма спасение за теб.
130
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Служебния кабинет с всеки следващ ден показва, че може и по - зле от ББ. Отчайващо е просто! А като знам как приказвах, че ББ трябва да си ходи незабавно! Какво правим сега?Толкова бездействие до момента от никой не съм видяла! Потресаващо бездействие!Кацаров, *** си виж имагинерните ковид зони! Няма ги! Липсват! Болниците са фул! Спиш и не правиш нищо. Един пън да бяха сложили на твоето място щеше да е по - добре. Поне нямаше да се хили и лъже, докато нищо не прави!
129
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 143 "Това е защото те си знаят мястото, за разлика от псевдоинтелектуалци като теб. Тях ще ги агитираш да се ваксинират, не нас." Брех, тоя, дето не искал да гледа в паничката на другите все повече затъва в квалификации и то на хора, които не са му "интересни". ПС: Родителите ми са ваксинирани, но са на години, имат нужда от регулярни прегледи в болниците, които в момента не правят такива заради такива като теб. Както казах, много искаш да "казваш", но нямаш акъл.
128
11
 
6
 
! Отговори
Живко преди 2 години
Хора нека утре не допускаме вандалщини на протестите! Нашата съпротива трябва да бъде пасивна, но твърда! Неизпълнение на противоконституционните и противообществени мерки! Ако големите търговски вериги накарат охраната да проверява за сертификат-бойкот и блокада на входовете! Малките магазинчета, ресторантчета и кафенета да не изискват сертификати от клиентите си! Не забравяйте че подобни мерки могат да се приемат единствено със закон, но парламент в момента няма! Актовете ще падат в съда!
127
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"А сметка ви държа, защото все още родителите ми живеят в интелектуалната пустиня наречена България."-----------Това е защото те си знаят мястото, за разлика от псевдоинтелектуалци като теб. Тях ще ги агитираш да се ваксинират, не нас. Все пак ваксината не пази от разпространяване на вируса и заразяване, а "пази" от разболяване ;) Не си единствения, на който не му харесва някой да му обяснява как да си живее живота, така че няма да държиш сметка на останалите, разбра ли, лицемерче?
126
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен доктор преди 2 години
Масовата ваксинация по време на епидемия само влошава общата картина. По този вачин вирусът се стимулира да прави мутации, за да заобикаля изкуствено създадените от ваксините антитела. От друга страна ваксинираните също пренасят заразата, дори са по-опасни от неваксинираните, защото вероятността да са безсимптомни е по-голяма. Не зачитат тест за антитела, а зачитат ваксина за зеления сертификат. Това само по себе си означава, че целта съвсем не е ограничаване на заразата. Каква е, преценете сами
125
1
 
8
 
! Отговори
До137 преди 2 години
Значи викаш ти се изнесе от тук,а остави семейството си в"пустинята"*** като нас да се грижим за него и да осигуряваме пари за пенсии евентуално,*** неблагодарен си ти и нищо повече!
124
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте виели ,затваряй те за месец заведения и молове ,хотели там се събират много хора ,особенно заведенията без маски като зелки един до друг
123
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 128 "Гледай ти как обърна палачинката когато на тебе започнаха да ти дават наклон в живота." Нищо не се е "обърнало". Ти се самоопредели, че не гледаш в чуждата паничка, тъй че самоограничението си важи за теб. Аз с удоволствие се сравнявам с останалите. А сметка ви държа, защото все още родителите ми живеят в интелектуалната пустиня наречена България.
122
4
 
17
 
! Отговори
Умен, красив и интел преди 2 години
Кацаров, не си играй с гражданския мир! Вече няма паникьосани като миналата година! През *** ми е да незаконните ви мерки!
121
3
 
12
 
! Отговори
лошо кацарОФ , лошо преди 2 години
е нали обвинявахте Борисов за ограниченията , защо сега и ти кацарОФ налагаш такива ? обвинявахте Борисов че завишавал бройката на заболели и починали , сега и ти ли кацарОФ го правиш ? маски няма ли да гориш , фигуранта няма ли да се истъпанчи за да ни каже че вирус няма ?
120
4
 
3
 
! Отговори
Владо преди 2 години
До 133 Не знам, какво имаш в задн*ника, но не са игли. Знам обаче, че в главата нищо нямат. Пожелавам ти една зараза от Ковид и да се молиш на доктора, а той да ти каже, че си закъснял и нищо не може да се направи. Това заслужавате антиваксърски оли*го*фре*ни. Интелект, колкото на або*ри*ген от 15ти век.
119
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е да се разчистят магазините от потенциални заразители, връщайте и измерването на температурата.
118
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички фашисти и комунисти - на два метра под земята. Иначе вируса никога няма да си отиде.