Кацаров: Ще има още ограничения заради COVID-19

Той увери, че вечерен час и тотален локдаун не се налагат
275
Кацаров: Ще има още ограничения заради COVID-19
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ситуацията е много сериозна, много напрегната. Нарастващият брой на новите случаи и запълнените интензивни легла налагат да се въведат допълнителни ограничителни мерки, коментира служебният министър на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров пред БНТ.

Още по темата


Той обясни, че днес следобед е насрочил срещи с експертния съвет към МЗ, с директори на болници и РЗИ-та и до края на деня или най-късно утре ще бъдат уточнени допълнителните мерки.

Какви са те - нека да кажат експертите, категоричен беше министърът без да конкретизира с определени мерки.

Той обаче заяви, че на този етап вечерен час и тотален локдаун не се налагат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Той увери, че вечерен час и тотален локдаун не се налагат"-------И мерки не се налагат.
16
2
 
17
 
! Отговори
Стойчо преди 2 години
Ситуацията е следната: Сложнааааа, ама аз не мога да взема решение хахахаха. Ако може да подам топката на някой друг, който да вземе адекватно решение. И няма да спазвам собствения си ПЛАН, и няма да нося маски на закрито, видиш ли щото съм привилегирован. Да си взимат решението директори на училища, общини и който си иска, защото на мен не ми стиска...
15
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се затворят заведения, барове, дискотеки ВЕДНАГА!
14
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не можел да каже,ами за какъв *** си на тоя пост след като не знаеш какво да правиш в криза като тая?
13
3
 
31
 
! Отговори
ПЛАНдемия преди 2 години
Вдигнете се и те ще паднат!
12
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали имаха създаден ясен план и конкретни критерии за въвеждане на мерки? Просто трябваше да го следват, но те решиха да си играят на политика.Последствията ги виждаме. Хаос и смърт!
11
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Израел падна, Австралия падна....Италия и тя....от нас зависи.
10
16
 
11
 
! Отговори
Бил Гейтс преди 2 години
Ще се предприеме насилствено бодене с инжекциите на Бил Гейтс от ударни отряди... Кацаров ще връщаш пари, ако не въведеш задължителна ваксинация каквато е уговорката с теб.
9
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н Кацаров София от 2 седмици е в тъмночервената зона. Общината няма да ходи на училище, за да решава ! Вие и здравният министър трябва да давате указания, а не да прехвърляте отговорностите на този и онзи. Цяло лято се чешахте, където не ви сърбеше, Това се нарича БЕЗОТГОВОРНОСТ ! И не само за училищата и в образованието. И не само вие двамата ! Цялото служебно правителство се измъква като мокра връв от всякакви задължения.
8
4
 
22
 
! Отговори
По Радев преди 2 години
А Радев обикаля витошките поляни и туку падни-стани-падни, лицеви опорки направи.
7
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля, че отставките на министърите на МЗ и на МОН, както и ръководителите СРЗИ и РУО ще са едно добро начало на седмицата. Тези постове не вървят само с привилегии и тлъсти заплати. Има и отговорност, както виждаме София започва вече 3 -та седмица в тъмночервенота зона и продължава да се катери нагоре. Това е очевидно несправяне с поверените им отговорности. Оставка. Не става да са на такива постове и само да прехвърлят вината към други!!
6
5
 
23
 
! Отговори
дам преди 2 години
Стойчо Подлогаtа вече няколко седмици едни и същи изказвания. Ще има, ама после няма. Всичко било под контрол според него, а болниците пак изнемогват и няма къде да настаняват болни, връщат се от болничните заведения, в минута има по 50 адреса в ЦСМП, но той не иска да каже че е изпуснал кризата и го кара само на човешкото самосъзнание и късмет
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Вечерен час" няма да може да направите та ако ще да се прескочите. Аман от *** измишльотини!
4
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Същото заяви здравният министър Стойчо Кацаров при представянето на плана за действие при нов пик на пандемията лятото.При нова вълна страната ще бъде разделена на зони според броя на заразените - зелена, жълта, червена и тъмно червена.В тъмночервената зона се преустановяват присъствените занятия. София започва 3-та седмица в тъмночервенота зона.
3
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото и да ви се ще да се харесата и на антивасъри и на антимерки хора ще наложите мерки. Не ми се мисли след съставяне на редавно правителство какви мерки ще има. То е лесно да си доброто ченге, но си трябва и лошо.
2
3
 
23
 
! Отговори
Аха, доообрем преди 2 години
Това го слушаме от миналата седмица. Вижте се с хората, обсъдете, най-късно тези дни предприемете нещо. Е го Вера су, стои си, и ковида така. Не е заек да избяга.
1
4
 
22
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
А кръчмарите и хотелиерите попита ли ги преди да плещиш тия небивалици?