Ангелов: Зеленият сертификат е дискриминационен към 75% от българите

Ситуацията е изпусната, заяви кандидатът за депутат от ГЕРБ
20 окт 2021 10:15, Ния Христова
483
Ангелов: Зеленият сертификат е дискриминационен към 75% от българите
Снимка: БГНЕС
"Зеленият сертификат е дискриминационно отношение към 75% от българите". 
 
Това заяви в ефира на Нова тв Костадин Ангелов от ГЕРБ, който е кандидат за депутат.
 
Според него България е изпуснала златните летни месеци, през които е можело да постигне ваксинационно покритие от 70%, каквото се е изисквало от ЕК. 
 
"В момента да говорим какви трябва да са мерките сега, е изключително закъсняло и ситуацията е изпусната", заяви Костадин Ангелов.
Още по темата
 
Той изтъкна, че при 20 процента ваксинирани българи, въвеждането на зелен сертификат определено има дискриминационно отношение. 
 
"Няма как да изискваш от голяма група български лекари медицински сестри и санитари зелен сертификат, за да работят от утре в болницата", каза той.
 
"Забележете, тези които нямат такъв, нямат право да ходят на работа в социалните домове, в комплекс от онкологични центрове, диализните центрове. Кой ще лекува българските пациенти, при условие че сега имаме висок натиск към лечебните заведения", допълни Ангелов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
365
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
всеки лекар е алчен "ЯТРОГЕН"
364
5
 
16
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Можело и по-зле от ГЕРБ. В момента Радев управлява и ситуацията е изпусната извън контрол. Трябва незабавно да има ново правителство и нов президент. Радев не става и го доказа днес.
363
2
 
23
 
! Отговори
СимСалагрим преди 2 години
Един анти-ковид сертификат не означава абсолютно нищо! Той НИЩО не гарантира, защото можеш да се заразиш и да разболееш и други без никакви проблеми. Доказано! Може и стигнеш и по-далече. Това, което се прави сега, е да разделят хората, за да владеят положението. Явно не сме случили на управници, които да имат нещо в гащите. И в главите май. Новият Ботев, Левски или някой друг като тях дали ще се появи?
362
2
 
23
 
! Отговори
Ехо преди 2 години
Фашизмът е с италиански произход. Ковид-фашизмът също. Италия стана първата държава с такива пълни фашистки мерки срещу субственото си население. Въведога задължителен сертификат за всичко, въпреки че се кълняха, че това никога няма да стане. През пролетта имаше и специални документи и резолюции на Съвета на Европа. И какво? Свариха ги европейците. Да не мислите, че и нашите няма да се поддадат? Така е, защото нямат топки, а имат празни чекмеджета...
361
2
 
24
 
! Отговори
22 преди 2 години
Не само 75%, но дори и 5% да бяха, пак си е дискриминация! Какво е това деление на болшевики и меншевики? Трябва да се спазват основните човешки права. Но това, което правят "властите", е просто да ни сварят бавно, като жабите. Нима някой мисли, че ще се задоволят само с това? Не, разбира се, и това се доказа в другите страни, и се е доказало в цялата история. Ако сме податливи и разединени - а те ни искат точно такива, ще постигнат целите си.
360
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
в началото на короната, вола направи локдаун при 7 заразени на ден
359
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коце,Коце ,лекар ли си или политик?
358
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кое е дискриминация ще реши всеки сам за себе си ващо беше + идиотия
357
1
 
14
 
! Отговори
890 преди 2 години
Ако поне един *** беше подкрепил безопасността на ваксините с обезщетение за всички пострадали от странични ефекти и техните семейства. Един да беше поел отговорност, може би щях да повярвам. Може би заветните 80% щяха да му повярват.
356
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
75% от народа е срещу ГЕРБ. Няма значение ваксинирани или неваксинирани. В къщи сме 2 ваксинирани и 2 неваксинирани, всички срещу Мутрата и слугите му като Коцо Ботокса!
355
9
 
13
 
! Отговори
Ст@м@т преди 2 години
Ваксинираните не са длъжни с нищо на неваксинираните че да ги търпят до тях! Който не желае ваксина да си живее живота както намери за добре И ДА НЕ пречи на другите!
354
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
по добре кпп-та и всички да стоят в къщи затворени като животни като при шефа му великата тиква мутренска
353
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ботокс - Той представлява естествен, пречистен протеин, използващ се за временно отпускане на лицевите мускули. Може да се прилага и при хиперхидроза (медицинското наименование за прекомерно изпотяване).Ботоксът е една от известните и изпитани марки на пазара. Той е резултат от няколко десетилетия медицински проучвания, използвайки се за широк спектър от дерма
352
8
 
6
 
! Отговори
bb преди 2 години
До Анонимен123Той и сега ти казва да се ваксинираш. Не можеш да въвеждаш такова изискване при толкова ниска ваксинация. Критиката е, че трябваше да направят повече за да убедят такива като тебе да се ваксинират. Според мен ти си загубена кауза, но те бяха длъжни, трябваше да опитат. Не да оставят Мангъров да промива мозъка на нацията. Поне някой трябваше да говори истината, когато Мангъров лъжеше. Ама се уплашиха, че ще им навреди на изборите. Та с тяхната управленска мощ толкова...
351
5
 
10
 
! Отговори
izh преди 2 години
Комбината от "зелен чорап" и "зелен сертификат" на целокупния български народ ГАРАНТИРА " зелен хайвер"
350
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен123 преди 2 години
Хахахаха, кой го казва,, та нали, ти лично ни казваш ваксинирайте се.... Както и НОЩ.... вие да бяхте на власт, също щяхте да го направите... Плюете се един на друг всички.
349
1
 
22
 
! Отговори
ЛИЦЕМЕРИ преди 2 години
Скъпи доктори, Когато вашата партия е на власт, вие ставате изведнъж много, ама извънредно много загрижени за нашето здраве, обхваща ви страх да не се разболеем от КОВИД-19, да попаднем в болница, да ни сложат на респиратор и да умрем, и за това давате мило и драго да ни накарате да се ваксинираме!!!Когато станете опозиция на властта обаче, изведнъж ставате много загрижени за нашите човешки и граждански права, и сте готови на всичко да се борите за правото ни да не се ваксинираме?
348
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера Ангелов и Дебилобойко искаха спешни мерки. Днес какво искат? Те са като жени, които не знаят какво искат, но го искат веднага...........Ангелов и Бойко са две жени, които не знаят какво искат.
347
13
 
10
 
! Отговори
Радев на бунището преди 2 години
Всъщност има ли нещо с което да са се захванали от Бандата на Румен и то да е довело до положителен резултат?
346
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не разбрахте ли, че вола не направи здравна реформа, докато си играеше на магистрали и кюлчета и затова *** хора.