ЕМА одобри бустерна доза от ваксината на Janssen

Препоръката е да е поне два месеца след първата ваксинация
15 дек 2021 16:28, Петя Славова
43
ЕМА одобри бустерна доза от ваксината на Janssen
Снимка: БГНЕС

Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) одобри въвеждането на бустерна доза от ваксината срещу коронавирус на Janssen за хора над 18 години два месеца след първата ваксинация. Това се посочва в изявление, разпространено от регулатора на ЕС.

Още по темата
"Препоръката на Комитета по лекарствата се основава на доказателства, че въвеждането на бустер поне два месеца след първата ваксинация допринася за повишаване на антителата срещу коронавируса", заявиха от агенцията.

ЕМА също така отбеляза, че ваксината на Janssen, собственост на Johnson & Johnson, САЩ, може да се използва като бустер след първична ваксинация с одобрените от ЕС иРНК ваксини Spikevax и Comirnaty, предава БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
13
 
! Отговори
. преди 2 години
Не ще народа да мре и това е, то не бяха миксчета то не бяха бустери и тъпотии.. пускайте една бомба да сте сигурни, че тотално ще ни затриете.. няма смисъл да се мъчим излишно
35
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До долния дето смята, че бил гейц трябвало да извади нещо друго. Да предвидено е квантов вирус, който може избирателно да поразява . Но това ще стане след ваксинирането на всички хора със сегашните относително безвредни ваксини за да оставят памет в клетките. Тази памет лесно може да се открие от квантите. Конспиративна теория бе.
34
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще ви дам аз един бустер в задните части. За разлика от вашите виртуални измислици моя ще заболи истински.
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тея дози станаха като при наркоманчетата,скоро ще минат на дневна доза,ще изпадат в абстиненция и кризи при липса на такава,толкова ли са тупи всички,от политици до медици,че не виждат,че не работи това
32
1
 
11
 
! Отговори
Германия преди 2 години
Сега отличниците на Брюксел са с пълни болници и издъхват, а последните си свиркат и шапка на тояга. Библейска истина!
31
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 33Я сега кажи за кемтрейлс и плоската Земя
30
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Златни ваксини, топли банички.
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още в началото ви писах, че това е по-голяма измама от кацането на луната. Ама, не та не, пандемия било.
28
2
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
НАРКОВИД ВАКСАНИ: ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА......
27
2
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ДОН БИЛИ: ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ НА ПЪЛНОЛЕТНОТО ЧОВЕЧЕСТВО ПРЕЗ 2022-РА ЩЕ ОТНЕМЕ ОТ СИЛИТЕ НИ И НЯМАМЕ ОЩЕ КАПАЦИТЕТ БУСТЕРИТЕ ДА СА НА 1 МЕСЕЦ! ОБЕЩАВАМ ДА НАПРАВЯ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО В СЛЕДВАЩИТЕ 400 ДНИ ДА ИМА ОЩЕ ЗАВОДИ ЗА ВАКСИНИ И ДА ПОСТИГНЕМ КАПАЦИТЕТ ЗА ДОЗА ВСЕКИ МЕСЕЦ!
26
4
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ДОН БИЛИ: БРАВО!!!! НОВИНАТА НЕ Е, ЧЕ СА ОДОБРИЛИ БУСТЕРНАТА ДОЗА НА ГАДНАТА ВАКСИНА ОЩЕ ПО-ГАДНА ОТ ОСТАНАЛИТЕ И ОПАСНА! НОВИНАТА Е, ЧЕ ВЕЧЕ Е ОДОБРЕНО БУСТЕРНИТЕ ДОЗИ ДА СЕ ПОСТАВЯТ НА 2 МЕСЕЦА!!!! БРАВО БРАВО БРАВО!! НА ВСЕКИ 2 МЕЕСЕЦА ТРЯБВА ДА ИМА БУСТЕРНА ДОЗА И ТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
25
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ковида си отива до 2 месеца. Омикрона буквално изяжда Делта варианта, а той е полунастинка. Бил ГейЦ ще трябва да извади нещо друго от ръкава, че изпуснат ли инерцията, чакат ги доста неприятности.
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тея се излагат тотално..накараха хората да си слагат файзера след джонсъна ,явно големциТе от джонсън са натиснали за погазване на ковид правата,ужас и безумие.Тея в германия няма да им стигне а4 формат да си поберат ваксиниките в паспортчета.
23
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нюрнберг 2.0 за EMA, FDA, CDC, WHO, GABI, SEPI.
22
2
 
9
 
! Отговори
Тръмп бе прав преди 2 години
От ЖОНСЪН ТОАЛЕТНО ПАТЕ КВО ПИЙТЕ БЕЛИНА
21
2
 
4
 
! Отговори
Е няма преди 2 години
да ходи байдева тая течност де, трябва да се използува все за нещо! Какво сега, да се изхвърля ли?!?
20
1
 
21
 
! Отговори
24, преди 2 години
То по-разумните това го разбрахме още миналата година, преди въобще да изкарат стоката по пазара. Всичко стана ясно още миналия март! Сега само се потвърждава казаното от нас преди близо две години още.
19
3
 
29
 
! Отговори
до ваксърите .... преди 2 години
господа ... , усещате ли се, че не а важно дали си ваксиниран, А ЧЕ ТРЯБВА постоянно да се ваксинираш ..говора като тенденция ... тук има страшно много големи пари !! даже и не подозираме колко ... така че .. моля помислете трезво .. отговорете на самите себе си .... "колко броя ваксини ще допусна да ми сложат ??" не е ли време да се замислите и след 3, 4 ... 5,6 да кажете ааа хайде стига вече ... или ви доставя удоволствие или вече не можете да се откажете ??? !!!
18
2
 
19
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Вече нищо не разбирамЕдни с нито една игла Пак едни други вече на опашка за трета
17
3
 
14
 
! Отговори
До Случаен минувач преди 2 години
Може бе. Комнирай с противогрипна, против тетанус, против коклюш, заушка, сърбеж под ноктите и косопад. С всичко можеш - колкото повече - толкова повече. фармамафията те поздравява и ти обещава безплатен сандък.