Опашки от желаещи да се ваксинират в почивния ден

Педиатърът д-р Мариана Москова със съвети за децата
8 яну 2022 15:29, Елка Василева
139

Дванайсет изнесени пункта за ваксинация работят днес и утре в столицата. Има засилен интерес на ваксинацията, а хората продължават да се редят на опашки, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

 "Аз си сложих трета доза ваксина на Pfizer. Много болни, искам да се предпазя и съм ваксинирана, и съм преболедувала", сподели Дияна Петкова.

"Трябва да са по-отговорни. Като не си отговорен, като не си мислиш за здравето, страшно е. Три дъщери имам, аз първа се ваксинирах и трите се ваксинираха след мен. Отговорни трябва да сме най-вече за здравето", каза Татяна Нарова.

"Не са необходими предварителни изследвания, необходимо е децата да са здрави. Да нямат хрема, кашлица, температура, симптоми на други остри заболявания. Ако имат хронични заболявания, то те не трябва да са в стадий на обостряне - като инсулинозависим диабет, заболяване на щитовидната жлеза, бронхиална астма, ревматоиден артрит и други", обясни педиатърът д-р Мариана Москова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
направо чудо днес пак и снощи сума ти ваксинирани засякох с Bluetooth Low Energy преди бяха 12 буквено цифрвни кодове но вече се промениха след третото вкарване на графена излизат и с 2 буквено съкращение и някакъв цифров код!
35
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Опашки, защото организацията на държавно ниво е нула. ВМА днес не участва в този процес, а там ставаше бърз. ПрезПирогов се чакаше един час и се оказа, че само един лекар извършва това в два съседни кабинета ! Позор ! Винаги ще има опащки за каквото и да било щом няма организация.
34
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лудите на стадиона.
33
14
 
5
 
! Отговори
Каракольо преди 2 години
И аз ще се ваксинирам сега с трета доза
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Леша виж го Леша /34/ какво е написал и си прави извод що за хора са антиваксарите.
31
0
 
8
 
! Отговори
СЛ. ТРИФОНОВ преди 2 години
*** НО НЕ СЕ ВАКСИНИРВАЙ! ПО ДОБРЕ СЕ ТАТУИРАЙ!
30
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виж перверзното отношение на антиваксарите към възрастните хора и си прави изводи що за хора са и колко трябва да вярваш на приказките им.
29
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мога да потвърдя това. Днес ходих на Метро Варна, и на паркинга гледам един бял фургон - Екотой, не видях обозначения за ваксинация. Първо си помислих, че е за греяно вино и наденички. Пръска дъжд, студено - а пред фургона опашка, около 20 човека, млади и стари, чакат да си набоцкат свещения елексир на живота. Къде са хигиенните мерки, първоначални прегледи, вятър и мъгла, а след мъглата, пак мъгла.
28
15
 
5
 
! Отговори
МАНГЪРОВ преди 2 години
ЩО БЕ ХОРА? ПИЙТЕ ЧАЙЧЕТА И СУПИЧКИ!
27
0
 
8
 
! Отговори
И АЗ ЩЕ СЕ ВАКСАМ преди 2 години
ПРЕДАТЕЛИ! ИЗНЕВЕРИХА НА МАНГЪРА И НА ВДИГНАТИЯ ЮМРУК! ЗАЩО НОСИХМЕ КОВЧЕЗИ И ВДИГАХМЕ БЕСИЛКИ? ЗАЩО ХОДИХМЕ ТРИ ПЪТИ НА ИЗБОРИ?
26
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Опашки от уплашени бабички и раздразнителни хипохондрични дядовци, дошли да ги прецакат с трета доза от безвредните и безопасните срещу смешен подкуп. Противно, шнизително и срамно за цяла България. Това ли заслужават нашите възрастни родители, да им предлагат левчета срещу участие във убийствен и безсмислен експеримент. За да качат "процента" инжектирани и да имат опора да изнудват после останалите.
25
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво, все повече българи вземмат правилното решение.
24
2
 
11
 
! Отговори
До 21 преди 2 години
Има връзка.............разбира се..............но никой няма да я каже...........защото лекарите ще останат без работа, а професорите ще загубят титлите си!!!
23
8
 
12
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 2 години
В никакъв случай не ваксинирайте децата си ако искате внуци...
22
2
 
15
 
! Отговори
???? преди 2 години
Защо плащат на пенсионерите 75 лева да се ваксинират???"Ако нещо е безплатно, значи стоката сте вие!".....Айнщайн
21
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно нящо-откак тече усилена ваксинация, много познати се тръшнаха от диабети и инсулти-все ваксинирани. Такъв богат урожай за има-няма година не се е случвал. Може да има връзка, може да няма-не знам и не искам да го узная на мой гръб.
20
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За астричката разбрах, че имало много желаещи та били поръчали новичка, ама нищо не казаха са фазерчето, още ли е със срок септември 2021, ама както се казва - какво да му стане на алуминия и живака за няколко месеца
19
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Давай Гай Баньосс, избивай комплексите от 2000лв. заплата и работа в склада с това колко велик хитрец си и как си огромен борец и няма да се ваксинираш! Нищо, че в работа си по-нисък от тревата и не смееш дума да кажеш и да се бориш за увеличение и квалификация. Смел си! Велик си! Поклон!
18
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оф, не мога да се съсредоточа върху работата си. Вске надничам по новинарските сайтове да не пропусна някоя новост за ваксините. Много ми е интересно и искам да сипете порой от статии, за да ми съсипете кариерата.
17
26
 
8
 
! Отговори
Ваксър! преди 2 години
Антиваксъри, моля хващайте гората и отивайте при животните, да ви вдигнат малко IQ-то. Един кон и едно магаре даже има повече гънки мозък от Вас.