Опашки от желаещи да се ваксинират в почивния ден

Педиатърът д-р Мариана Москова със съвети за децата
8 яну 2022 15:29, Елка Василева
139

Дванайсет изнесени пункта за ваксинация работят днес и утре в столицата. Има засилен интерес на ваксинацията, а хората продължават да се редят на опашки, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

 "Аз си сложих трета доза ваксина на Pfizer. Много болни, искам да се предпазя и съм ваксинирана, и съм преболедувала", сподели Дияна Петкова.

"Трябва да са по-отговорни. Като не си отговорен, като не си мислиш за здравето, страшно е. Три дъщери имам, аз първа се ваксинирах и трите се ваксинираха след мен. Отговорни трябва да сме най-вече за здравето", каза Татяна Нарова.

"Не са необходими предварителни изследвания, необходимо е децата да са здрави. Да нямат хрема, кашлица, температура, симптоми на други остри заболявания. Ако имат хронични заболявания, то те не трябва да са в стадий на обостряне - като инсулинозависим диабет, заболяване на щитовидната жлеза, бронхиална астма, ревматоиден артрит и други", обясни педиатърът д-р Мариана Москова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На документи ще докараме накрая приличен процент като за пред европейските ни началници. Стъкмистиката и фалшивите данни за нашите политици са детска играчка.Реално ще си останем 10-15,% ваксинитани и останалите не и с фалшиви документи.Иначе всичко е точно
55
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия дето чакат по опашките са едни и същи и ходят да се бодат всеки месец.
54
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
75 лева са по-силни от студа.
53
1
 
15
 
! Отговори
яяяя преди 2 години
ЕЕЕ, *** закъснели сте, бе академик Петрунов, казва, че само 4та игла е ок.
52
2
 
13
 
! Отговори
хъммм преди 2 години
Не ме изненадва това, защо ли. От нова година се захласнах по стари филми, ама много стари-от 40-те и 50-те години на миналия век. И деградацията е очеизвадна. Днес предлагат филми като за бебета, които полираните ни мозъци да асимилират. Явно едно време се е очаквало хората да приемат неща с по-сложен замисъл. Днес един плосък безжизнен хумор. Добре са ни обработили, та чак се редим за ваксини в почивните дни по заповед на щуката.
51
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има, но за трета доза. За първа доза няма.
50
3
 
6
 
! Отговори
овцатасиеовца преди 2 години
До АнонименДа, ама с ваксини, а не с генна терапия етап 3 експериментален.
49
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво казва алченваксър след ваксинацията: "Малко е 75 лева, искам повече!" и "Аз за 75 лева ще се ваксинирам и майка си ще продам"
48
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинацията тръгна, опашки се извиха от антивакъри. Ще изпреварим всички по процент ваксинирани антиваксъри. 100 процента ваксинация ще има...................... Напред, пачката е слънце, което в зимата ви грей. Тъй харвардските двама братя насърчаваха дедите ни....
47
2
 
14
 
! Отговори
Господ преди 2 години
Овцете започнаха да се осъзнават.
46
20
 
13
 
! Отговори
whistleblower преди 2 години
Много платени *** пишат срещу ваксините понеже искат короната да тръшне много хора и да нямат защита целта е редуциране на населението и антиковидваксинаторите целят това. Ние цялото семейството сме ваксинирани въпреки напъните ви жалки ***.
45
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те не били антиваксъри, а алчнивакъри.................За 75 лева забравиха за Бил Гейтс. По 35 хиляди алчниваксъри се ваксинират всеки ден.
44
1
 
18
 
! Отговори
Празни умове преди 2 години
Дори вече не ги съжалявам...
43
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе вярно ли 30% починали за една седмица след бустер?
42
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинирането е добро нещо. Всички умни хора го правят.
41
2
 
1
 
! Отговори
До 43 преди 2 години
Хванал си няколко смарт гривни ;-)Паднах от смях като един *** ме скандираше и си включих смарт часовника.
40
11
 
16
 
! Отговори
Аменхотеп преди 2 години
Овцете се редят за бустери .Вече има разработени и ректални ковид ваксини .Всяка овца трябва да знае -ако някой ви предлага нещо безплатно знайте ,че стоката сте вие. Аз мисля да закупя още акции на водещи погребални агенции ,мисля да си удвоя печалбите за тази година!
39
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както казва Reiner Fuellmich : " Не можем да спасим всички..." Стадото си е стадо.
38
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Леша е пратен от СЗО за да принизи нивото на антиваксарите и да отврати хората от тях. Така повече хора ще отидат да се ваксинират.
37
5
 
16
 
! Отговори
ПРОСТО СЕ ЧУДЯ преди 2 години
УМ РИ НО НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙ ОТИ НЕМА СМИСЪЛ! ВАКСИНИРАНЕТО СТАНА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЛЕД КАТО КИРО ДОЙДЕ. КОЙ НИ ГО НАТРЕСЕ БЕ? НИНОВА ЛИ, ИЛИ ТОЯ КОЙТО ТЯ НИ НАТРЕСЕ?