COVID карта: Благоевград чупи рекорди, Кърджали все още се държи

Само 4 области не са в тъмночервената зона
18 яну 2022 08:50, Александър Попов
93
 

Област Благоевград счупи неприятен рекорд и стана първата област, в която заразените са над 2000 на 100 000.

Данните на Единния информационен портал показват, че само 4 области не са в тъмночервената зона. Това са Разград, Шумен и Търговище, които се намират в червената зона, и Кърджали, където броят на заразените е най-нисък - 222/100 000. Тя е и единствената област в жълтата зона.

Още по темата

Най-много заразени на 100 000 души има в област Благоевград - 2188/100 000 души, като плътно следва София-град с 1919/100 000 и Перник с 1483/100 000 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
2
 
! Отговори
селянин преди 2 години
и я го фанах ковидо ама освен да ми се пие ракийка повеко други симптоми немам
45
1
 
14
 
! Отговори
кърджали преди 2 години
В Кърджали има много хора в списъците, които от години не живеят в България. Умишлено стоят в статистиката, за да ги използват на избори.
44
2
 
4
 
! Отговори
факт преди 2 години
Колкото повече заразени-по-бързо ще мине Пандемията.
43
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Кърджали масово се ваксинираха всички работещи в заводите - затова няма епидемия.
42
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лично аз предпочитам да вярвам на проф.Монтание и Робърт Малоун.
41
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Живеем в държава,в която всеки чака някой друг да поеме отговорност за живота и бъдещето му и да му каже какво да прави(най-вече политиците ни).Политиците ни са там,за да вземат заплати за такива,а не да ръководят ДЪРЖАВА?!?!И докато нашите плаши.пу.тар.ни.ци чакат да им казват от ЕС и НАТО какво да правят ще сме си все така...А уж тези щяха да бъдат с топки?!?!Не с големи топки, а с много?!?!Нито са им големи,нито са им много топките-с големина на костилки от маслини с косми и без съдържание.
40
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Над 160 починали българи. *** и Славчо учиндолски би следвало да са се уверили. Помним, че се подиграваха с прогнозите за много трупове в чували.
39
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кърджали няма да влязат в оцветеното ви в червено понеже въздуха в родопите е по-чист, този "вирус" който реално е натравяне, е причинено от мръсния въздух
38
1
 
10
 
! Отговори
алооооо преди 2 години
До Анонимен 32 Ей,ОЛИ,ако да си плащаме лечението,ЗАЩО ВСЕКИ месец плащаме пари за здравни вноски,които ИЗЧЕЗВАТ неизвестно къде?И даже и да НЕ се разболееш от нищо НЕ ГИ ВИЖДАШ ПОВЕЧЕ?При влизане на доктор,пак плащаш,НЗОК това и онова не поема?КЪДЕ са парите ?Крадливо мръсно гейберско племе!
37
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименВърнете ми здравните осигуровки и всичко ще си платя. Стига сте харчили моите осигуровки за бог знае какви течности.
36
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Важното обаче е че децата са на чиновете си, в класни стаи без учители. Заради абсурда с леглата София град ще е пожар, но всички болни ще са в градския транспорт и в училище. Браво. Ей така се пали пожар. Да бяха мислили как да подпалят ковид пожар нямаше да го измислят толкова добре. Чакам да видя реакцията на финансистите, като им дойде сметката за болничните дето трябва да изплатят. Нали разбирате че това са 10 дни на болен и 7 дни на контактен? Колко милиона ще струват болничните?
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По отношение на областите с "компактно турско население"...Обърнете внимание (огледайте и другите карти), че в по-слабо развитите области, където населението е по-разредено поради безперспектива за живот и развитие в нашата "супер развита европейска икономика", то там няма много ковид. Ако всички простовати (не казвам про.сти хора), а тези, които могат да се справят с животновъдство и земеделие, си бяха стояли по родните места, а не да се натискат за мизерни заплати в големия град, можеше да ..
34
0
 
4
 
! Отговори
До 33 преди 2 години
СтрнноКолкото и да ти е странно,тези общности спазват лична хигиена.
33
3
 
8
 
! Отговори
Перниканец преди 2 години
Добре, че ГЕРБ бе са на власт - щяха да изпокъртят пейките у държавата.
32
9
 
15
 
! Отговори
ЛЪЖАТ !!! преди 2 години
Не вярвайте на тези измишльотини на дето ги дращят по медиите! Другаря Радев още преди повече от година каза на Шипка , че такъв вирус няма , ама вие ковид та ковид !!! И Другаря Мангъров същото ви го повтаря вече толкова време... Слава на БСП както и на идола на президента ни - другаря Ким Чен Ун при който няма никакви вируси и заразени !
31
11
 
8
 
! Отговори
вирус нема , А ? преди 2 години
червени ни управляват , какъв искате да е цветът на картата ?
30
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименВаксинираните понеже всички ние сме им платили "безплатната" ваксина да си плащат в троен размер лечението. Хем се набоцкали (на аванта), хем да ги лекуват на аванта...?!Нали уж сме демокрация, в която ако работиш - получаваш, ако те мързи - ровиш в кофите за ***?! Ако си здрав - не се харчат пари за теб, ако си болен - се дават...Нашето тук е някаква псевдо демокрация със социал-демокрация - социализъм за "нашите", а за другите - див капитализъм с одиране на кожите...
29
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много са ми интересни поддръжниците на зеления сертификат, дали наистина вярват, че здравният фашизъм ще се ограничи с ковид ваксините?
28
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неваксинираните да си плащат лечението, ако зазлеят. Нали това е било само хрема....еее...щом е хрема значи няма да се стигне до болница. Значи няма от какво да се притеснявате. Покажете принципна позиция и си плщайте, ако зазлеете за болница.
27
2
 
10
 
! Отговори
Най-после преди 2 години
Най-после плановете за удължаване напандемията до безкрайност се счупиха. Локдауна вече не върши работа. Край на безотчетното царуване на елитите.