Гадене, повръщане и болки в стомаха - симптоми на Омикрон?

При тези със стомашно-чревни разстройства има бързо влошаване
2 фев 2022 11:44, Ния Христова
56
Гадене, повръщане и болки в стомаха - симптоми на Омикрон?
Снимка: Pixabay
Гаденето, повръщането, болките в стомаха и загубата на апетит могат да подсказват за възможна инфекция с щама Омикрон на COVID-19. Това заяви американският лекар Бил Адмайър пред WPMI-TV, цитиран от БГНЕС.
 
Адмайър обясни, че при изследване на медицинска група доста пациенти, диагностицирани с Омикрон, се оплакват от точно тази симптоматика, която е характерна за стомашно-чревни разстройства.
 
"При Oмикрон пациентите със стомашно-чревни разстройства се наблюдава бързо влошаване на състоянието и се появяват повече симптоми", казва медикът.
 
Лекарите призовават да се носи защитна маска в случай на необичайни стомашно-чревни проблеми и незабавно да се потърси лекарска помощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Все още съм в карантина, с Омикрон. Това с гаденето наистина си го има, придружено със зверско главоболие, отпадналост и болки в мускулите. Като човек със сериозно придружаващо заболяване и трансплантация на стволови клетки съм доволен, че се опазих от Делта. Независимо какво се говори навред.
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пила съм само парацетамол и ибупрофен . Нищо друго. Абе кой каквото ще да говори докато не му дойде на главата да се убеди нека си ръсят глупости. И аз си меслух че се кара леко . Да не говоря че имам бебе на 3м. И горкото го кара много тежко , за сметка на сина ми който е на 5,години беше само 15 часа с температура и сега кашля малко..
41
10
 
9
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Тава си а дриисък. Не а ковид.
40
1
 
0
 
! Отговори
да преди 2 години
Тук изглежда преобладаващо пишат ***, така че няма защо да коментираме дали едни и същи симптоми могат да значат различни заболявания, или не могат. Но ми е интресно написаното от номер 40 . Защо е този цвят, ако наистина е зелен, няма връзка... пили ли сте някакви препарати?
39
0
 
10
 
! Отговори
До 40 преди 2 години
Не съжалявай!!! Мога да кажа категорично, че ваксините не действат!В момента с жена ми сме с ковид, и двамата сме го изкарали миналата година а тя е с две ваксини на Пфайзер аз не съм ваксиниран, и двамата сме с еднакви симптоми!Така че среден пръст за всички дето правят пропаганда, и специално за Виктор Николаев свекървата!!!
38
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много "забавни" коментари.В момента съм болна с омикрон и бях против ваксините ,съжалих че не се ваксинирах. Омикрон наситина има гадене , повръщане разтройство . Нямаш никакъв апетит и каквото и да пийнеш -повръщаш . Всичко това с кашлица, болки в кръста и мускулите и температура ,която не спада. Ноктите и устата ми бяха посинели ... Хора ваш си е избора , само ще ви кажа че съм кърмеща жена и кърмата ми беше зелена.....
37
5
 
9
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Хахахаха....това са симптомите и на Гастро Езифагиална Рефлуксна Болест(ГЕРБ)! Значи жена ми 10 години е с Ковид!!!!! Утре отивам да се развеждам!!!!
36
11
 
13
 
! Отговори
От Берлин преди 2 години
Това са симптомите на двойно боднати и бустнати, когато ги докопа Омикрончо... Не се плашете! ВирОсО е нищо в сравнение с,, ваксините" на Сатаната...
35
0
 
12
 
! Отговори
или преди 2 години
първа бременност?
34
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В хляба е чипа.Продават ни ГМО хляб с чип.
33
1
 
13
 
! Отговори
Копаят дъното... преди 2 години
Нали беше ...хрема , болки в гърлото...и всички симптоми за сезонна настинка ?! Тоя което се описва сега ...си е хранително натравяне ?! Друго ... снощи ядох боб с кисело зеле , ама яко ядох че много обичам , днеска ще гръмна ...имам болки в корема и бълбукане , след ходене по голяма нужда отминават , това симптоми ли са?! На Флурона може би....?!
32
1
 
15
 
! Отговори
Вълчо преди 2 години
През 2019 септември имах мощна диария- за 3 дни свалих 6 кг,тотално се обезводних...Одрисках целия апартамент:)) не знам- може би още тогава съм имал имал омикроня??
31
0
 
6
 
! Отговори
антиваксерФоб преди 2 години
Това май ще е само хипоТенУза?
30
5
 
31
 
! Отговори
бааа го преди 2 години
Тези симптоми съм ги имал и преди 5-10-15-20-25 години, но не съм знаел, че това е ОмикронЯ!
29
0
 
11
 
! Отговори
до 28 преди 2 години
фактите пич. Долното изказване е все едно седим пред блока и люпим семки на по 12 години и си разказваме страшни истории. С такива хипотези без да се базират на нищо скоро ще повярваме, че земята е плоска
28
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не одобрявам, че пак ни психясват, но след прекаран ковид-делта варианта за 2 седмици праз декември, тъкмо оздравяхме и през януари ни метна това със стомаха-разстройство и гадене 2-3 и повече седмици продължава, даже още ми се гади понякога. Така, че да има такъв вирус, дали е омикрон не знам или е някой от другите групи вируси причиняващи тези инфекции-ротавирус и проиче
27
2
 
9
 
! Отговори
В. преди 2 години
А кой ти гарантира че не слагат тихичко нещо. Може и по места. Всеки производител знае какво да блъска за печалба. Може и централно - нали те облъчват по всички тв пак за нечия печалба.
26
15
 
7
 
! Отговори
Тролове преди 2 години
Само глупости пишете ей! Само еврейте са ви в главате и искате да сте нечия жертва. А не си ли зададохте въпроса (Простия въпрос), че ако някой искаше да ви чипира или инфектира с лош вирус, това щеше да стане... и много по-тихично от колкото сега. Щяха да го сложат в нещо, което се употребява масово. Противоречите си с конспирацийте. Хем много зли и силни глобалния елит, хем не са *** и безсилни защото не им се получават нещата... и са разкрити от най-големите *** във форумите.
25
5
 
10
 
! Отговори
Мишо преди 2 години
Аз имам гастрит от 2007 година... значи съм болен от Омикрон от тогава! Що не се гръмна те? Тъкмо няма да натоварване "здравната система"!
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз в неделя повършах много,мислих че е от ракията и виното дето пих.Сега ще кажа на жената да не се сърди.От ковид е било.Цял ден повърщах и нищо не ядох.Обаче бързо се възтанових.Бях ял хляб с кисело мляко и всичко се оправи.