Китай регистрира нови 951 случая на коронавирус

250 от тях са със симптоми
18 окт 2022 08:57, Петя Славова
14
Китай регистрира нови 951 случая на коронавирус
Снимка: БГНЕС

Китай регистрира 951 случая на COVID-19 за последните 24 часа, от които 250 симптоматични и 701 асимптоматични, съобщи днес Националната здравна комисия, цитирана от Ройтерс.

За предишното денонощие страната е отчела 921 нови случая на заразата, от които 245 симптоматични и 676 асимптоматични, които Китай регистрира отделно.

Още по темата


През последното денонощие не са регистрирани нови смъртни случаи, както и през предишното, с което общият брой на починалите от заразата в страната се запазва на 5226 души, предава БТА.

Към вчерашна дата в континентален Китай са потвърдени 256 268 симптоматични случая на COVID-19.

Китайската столица Пекин е отчела за последните 24 часа 14 симптоматични и 4 асимптоматични случая, а финансовият хъб Шанхай - един симптоматичен и 14 асимптоматични случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
4
 
! Отговори
КОВИД v.3 бета преди 1 година
Американците се похвалиха че са направили подобрена версия със 80% смъртност при лабораторните животни. Чакаме рилиза!
12
0
 
5
 
! Отговори
О хо хо преди 1 година
АЙДЕ СТИГА С КОВИДА!!! НИТО ЕДИН ПОЧИНАЛ!
11
0
 
0
 
! Отговори
До 7 преди 1 година
Китай вече е най-голямата икономика в света по Паритет на Покупателната Способност. Освен това в Китай се произвежда над 1/3 от всичко материално произведено на планетата.
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То в Китай и един да регистран ще е новина.
9
0
 
6
 
! Отговори
Говори се, че дори преди 1 година
сега Китай е 1 икономическа сила в света, просто запада няма топките да си го признае. Освен това, ако се замислите, цялата ни представа за това какво се случва в Китай, Северна Корея и дори Индия е плод на години обработка с *** статии и репортажи, написани от западните медии. Единствения по-балансиран поглед върху това какво представлява Китай до сега е представен от Джон Пилджър. Всичко останало е просто хвърляне на помия по адрес на опонента.
8
2
 
4
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 година
Последните четири коментара са деградирала комунистическа пасмина...ех ,жалко че чичо не можа да ви довърши!Сега щяхме да живеем в един по-чист свят ,без червени ***!!!
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ККП си провежда конгреса и изобщо не ги интересува,какво мислят за тях на запад.До като на запад непрекъснато мислят какво се случва там.А животът си тече и Китай икономически ще стане първа икономическа сила в Света до 2025г.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом се оцелели хиляди години, ще оцелеят от лабораторния вирус.
5
9
 
5
 
! Отговори
До 4 преди 1 година
Така е! Странно ми е какво щеше да се говори по медиите ако Китай беше възприел Шведският модел и жертвите бяха милиони. Щеше да е пълно със заглавия: ПРОВАЛ НА УПРАВЛЕНИЕТО, БЕЗХАБЕРИЕ НА ВЪРХУШКАТА, ПРАВОТО НА ЖИВОТ В КИТАЙ Е НЕЗАЧЕТЕНО А ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕХАЕ и тн и тн
4
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При тази огромна гъстота на населението и голям процент възрастни хора, които живят под един покрив с младото поколение, Китай не можеше да си позволи да остави вируса да вършее из терирорията им. Старото поколение там играе изключително важна роля на спойка на обществото. Нещо което на запад не се осъзнава. Пълно е с пасквили по новините, в които се говори само за драконови мерки и тирания. Броят на спасените хора някак си никой не му обръща внимание.
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
на кой му пука?
2
0
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
Хайде да изчакате асанка да напише първа А...
1
4
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Е и? Никой не го е еня.