Нито един починал с коронавирус у нас за 24 часа

16 са новите потвърдени случаи на заразяване
13 фев 2023 07:41, Елка Василева
86
Нито един починал с коронавирус у нас за 24 часа
Снимка: архив, БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 16, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 559 теста, тоест делът на положителните резултати е 3,5%.

Няма починали пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 185 души с диагноза КОВИД-19, от които 23 са в интензивно отделение.

През последните 24 часа няма нито една поставена доза ваксина срещу КОВИД-19.

Общо 38 194 души у нас са загубили битката с новия коронавирус от началото на пандемията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
2025 година. В България още чакаме вълната, с която 2023 година ни плашеха ваксърите.
80
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първо беше една или две дози и ще сте защитени. След това ама ще трябва и един бустер и всичко ще е наред. После се оказа, че ще трябва и втори бустер. После се оказа, че един месец след ваксината защитата пада на нулата. Ама вие вярвайте в науката. не се бойте.
79
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щяхме да видим като не се ваксинираме ***, пък имаме 16 заразени за един ден на фона на 4000 в Гърция.
78
3
 
2
 
! Отговори
До 75 преди 1 година
Кати ти сканира кода и ти види сертификата, така разбира дали си ваксиниран или не. Във фитнеса също ти искат сертификата и гледат дали си ваксиниран, дали си преболедувал. Но според теб това може би не е разкриване на ваксинационната информация пред един индивид, който е просто портиер. Ти оли гофрен ли си?
77
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първо щяхме да мрем до 3 месеца след първата ваксина. После ни предричаха бавна и мъчителна с м ъ рт след 6 месеца. После стана 1 година. Сега срокът се удължи до неопределеното бъдеще. Няма да дочакате, конспиратори! Аз с нищо не вш заплашвам, нито ви пожелавам. Но моля, задръжте си клетвите за домашна употреба.
76
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе 150 000 българи вповече, за две години дадоха фира. И все неваксинирани!
75
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това, с което те проверяват е четец на кода. То бива бива заблудени кухи антиваксърски тикви, ама... ....
74
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Турция:"Абе я дайте да пренебрегнем стандартите за защита от земетресения, че да строим по-бързо и по-евтино, че няма време да се чака." Резултатът - в момента се вижда.За ковида:"Я да пренебрегнем стандартното време за изследване на ефикасността и безопасността на ваксините, че няма време." Резултатът... има време да се види и вече се вижда.
73
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заглавие на статията:"Нито един починал с коронавирус у нас за 24 часа" Коментари на ваксъри под статията:"Антиваксъри, ще измрете!"
72
2
 
3
 
! Отговори
До 67 преди 1 година
Брат, не знам колко кух може да е един индивид, но ти поставяш рекорд по това. Преди година в университета, където учех не пускаха без зелен сертификат. Портиерът проверяваше валидността на сертификатите ни с мобилния си телефон. Та толкова за глупостите, които ми плещиш за секретността на ваксинационния статус на хората. Както е казал народът: "Роди ме, мамо, и диот, аз сам ще си сложа бустер."
71
2
 
3
 
! Отговори
боци-боци-боц преди 1 година
До Анонимен "Ако имаше централизирана система за данни от ваксинация, нямаше нужда от сертификати" ------- блажени са верующите! Понеже "няма" централизирана база данни, затова може да се проверява български QR с италянското приложение? Пак понеже "няма" централизирана база данни, QR кодът на името на х.и.тлер ей така изведнъж стана невалиден... и пак понеже няма централизирана база данни, европа ей така съвсем случайно пуска поръчки за цифровото обезпечаване на сертификатите на ниво съюз.. хаха
70
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** антиваксъри не искат да се разболяват и да умират. Виж цивилизованите европейски гърци, немци, французи и т.н. се заразяват по десетки хиляди на ден и имат десетки и стотици починали всеки ден. Все пак те са елита със зелени сертификати, овчици.
69
3
 
2
 
! Отговори
Фактите преди 1 година
Още преди 2 години в Англия починалите от делта варианта ваксинирани бяха 3 пъти повече от неваксинираните и всяка седмица ставаха все повече. Какво стана след това ли? Престанаха да публикуват тези данни. Няма данни, няма проблем.
68
3
 
4
 
! Отговори
Фактите преди 1 година
След масовата ваксинация в Южна Корея - 600 000 заразени само за един ден.
67
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ваксинацията е здравна информация и не се разгласява. Ако имаше централизирана система за данни от ваксинация, нямаше нужда от сертификати. Миналата година пътувах в 8 държави. Навсякъде проверяват на границата сертификата, и то всеки път. Ако имаше централизирана система нямаше да име нужда да го показвам и то всеки път като минавам една и съща граница. Конспирациите са ви изпили мозъците.
66
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Овцете още вярват, че това с което ги надупчиха, са ваксини. хи хи хи.....
65
2
 
5
 
! Отговори
боци-боц преди 1 година
До До антиваксъри-консп "...Никоя държава не е длъжна нито пък има право да праща информация до друга държава за нейни ваксинирани или неваксинирани граждани..." ------ ох, сладур! Я кажи преброиха ли те миналата година? Ако не са те преброили, то ти не съществуваш в статистиката на България за сиропирани. Отделен въпрос е как до сега не си забелязал, че "сертификатите" се водят ЕВРОПЕЙСКИ, съответно се обработват централизирано и съществува централизирана база данни на над държавно ниво!
64
4
 
3
 
! Отговори
Др. Боц преди 1 година
До Анонимен "България е рекордьор през някои месеци с най-високата "наднормална смъртност" в изброените държави." ---------- би ли посочил в кои месеци на 2022 България е рекордьор??? Висока НАДНОРМАЛНА смъртност имаме единствено и само през Февруари! През останалото време сме с доста под средното за европа! "Слочаенос"??? И нали знаете - не яжте яйца, че предизвикват инфаркти при сиропираните с експерименталните генни терапии хахахаха
63
6
 
4
 
! Отговори
До антиваксъри-консп преди 1 година
Аз съм с двойно гражданство, работя в западна Европа, имам апартаменти в България и в чужбина. Плащам данъци навсякъде. Здравни осигуровки плащам в чужбина. Ваксиниран в чужбина. Водя се неваксиниран в България, въпреки че имам 4 файзера. Същото е и с децата. Студенти в западна Европа, с по 3 файзера. В България се водят неваксинирани. Никоя държава не е длъжна нито пък има право да праща информация до друга държава за нейни ваксинирани или неваксинирани граждани.
62
1
 
4
 
! Отговори
До Умен Ваксър преди 1 година
Името ти е оксиморон. А вълните са ти в мозъка.