Нито един починал с коронавирус у нас за 24 часа

16 са новите потвърдени случаи на заразяване
13 фев 2023 07:41, Елка Василева
86
Нито един починал с коронавирус у нас за 24 часа
Снимка: архив, БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 16, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 559 теста, тоест делът на положителните резултати е 3,5%.

Няма починали пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 185 души с диагноза КОВИД-19, от които 23 са в интензивно отделение.

През последните 24 часа няма нито една поставена доза ваксина срещу КОВИД-19.

Общо 38 194 души у нас са загубили битката с новия коронавирус от началото на пандемията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фактите показват, че неваксинираните пълнят моргите, болниците и интензивните отделения, но има едни, които не се интересуват от фактите.
60
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде стига сте лъгали. Един тук пише за Гърция, но винаги може да се дадат и обратни примери. Например за последните 14 дни България е с 20 починали, а Норвегия и Исландия са с нула починали. Най-смешни са тези с "наднормалната смъртност", които даже не да разбрали какъв смисъл има и че България е рекордьор през някои месеци с най-високата "наднормална смъртност" в изброените държави.
59
6
 
0
 
! Отговори
Умен Ваксър преди 1 година
Заразата върви на вълни. Просто вълните се разбиват в оградата по границата. Затова в България почти няма болни. Ех, колко съм умен ей!!! Виждате ли какво правят два бустера?
58
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фактите: "В Гърция 20 пъти по-голяма смъртност от България"Ваксърите: "Това не е вярно. Ваксините работят. Ние вярваме в науката. Фактите не ни интересуват."
57
4
 
5
 
! Отговори
Др. Боц преди 1 година
До Анонимен "До Др. Боц Че то много отдавна вече се знае, че извънредната смртност е скочила в сиропираните страни." ----- знае се от хората, които се интересуват и мислят! Сиропираните ще продължават да я отричат или да я приписват на всичко, но не и на слона в стаята. Аз за медиите и управляващите такова нещо не съществува. Е вчера един хубавец се оплакваше, че са му открили съсиреци в мозъка.. след като имал палси, но не! Експерименталките нямали нищо общо понеже и бил дупчил преди година.
56
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Др. Боц Че то много отдавна вече се знае, че извънредната смртност е скочила в сиропираните страни.
55
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За последните 2 седмици ваксинирана Гърция има 330 починали. България има... 15. Определено ваксините са спасили 300 гърци... от живот.
54
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Др. Боц-Боц-Боц Да, личи си че си сиропиран с 5 експерименталки.
53
3
 
6
 
! Отговори
Др. Боц-Боц-Боц преди 1 година
До Анонимен "Хората, които са ваксинирани се отчитат в държавата, в която живеят" -------------- то и преброяването на населението брои само хората живеещи към момента на територията на държавата, ама ковид-уфтсете ще ти донесат вода от 9 кладенеца да ти обясняват как всъщност и ти си сиропиран с 5 дози експерименталки хахахахаха
52
4
 
4
 
! Отговори
Др. Боц-Боц преди 1 година
До Анонимен "Надвишената смъртност в България спрямо 2015-2019 години, през 2022 година е 9%" ----- охх миличкият, дръпна ли ти се сфиннннктера? Ама и да лъжеш нищо няма да се промени. Наднормалната смъртност за 2022 (Ян-Нов), сметната точно на фона на смъртността между '15-'19 е 7.62% при средна за есср от близо 10%! Последните налични моментни данни за БГ (4.Дек) са -7%! Всъщност от 9.Окт сме с отрицателна наднормална смъртност, та крайните данни за 2022 със сигурност ще са под 7.62!
51
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората, които са ваксинирани се отчитат в държавата, в която живеят. Нали затова са тези сертификати. Кой е тозим който живее и работи в чужбина и не се е регистрирал, че живее там? Вие добре ли сте с главите? Въпросът ми е реторичен.
50
6
 
0
 
! Отговори
До 22 преди 1 година
Ти още малко ще ми кажеш, че ако умреш никой няма да ти регистриа смъртта, ако е в събота, а ще чакат чак във вторник. Явно вече си претърпял мозъчна смърт.
49
4
 
2
 
! Отговори
Др. Боц преди 1 година
До Анонимен "Работя в колектив от над 1000 човека... но помня как направихме опашка във ВМА" -------------- Преа6ааали сте се. За такова масово тровене е трябвало да заявите мобилен "кабинет" примерно в близкия старбъкс.. така нямаше да е нужно да разкарвате цялото стадо до вма.. ама нищо де, още не е късно.. тамън е време за нов бустер. М/у другото как върви запълването на кверти квотите в това "висококвалифицирано" стадо? Намирате ли достатъчно траааверси и куирове или сами си ги произвеждате?
48
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прави ми впечатление, че все по-малко ваксинирани пишат тук. Намаляват с всеки ден
47
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Надвишената смъртност в България спрямо 2015-2019 години, през 2022 година е 9% и то по предварителни данни за цялата 2022 година. При окончателните данни ще е още по-висока. Не знам какво е наднормална смъртност.
46
3
 
4
 
! Отговори
Др. Боц преди 1 година
Видяхте ли най-новите данни за наднормалната смъртност на ourworldindata? Германия +50% ЮК +26% Румъния -7% и България -9%! Айде честито на сиропираните!
45
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Майтап си правите с тези починали. Не може да няма поне един, нали гломб и ккунчев на това разчитат. Изядохте им хляба, и грипът мина, с какво ще ни плашат сега???
44
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами, честито на бустерираните. Очаквайте неочакваното. Аз не съм наркоман, чист съм.
43
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Работя в колектив от над 1000 човека, почти всичките висококвалифицирани. Абсурдно е да знам кой се е ваксинирал и кой не е, освен за най-близките колеги, но помня как направихме опашка във ВМА въпреки че имахме график за месец на желаещите да се ваксинират, за да не ходим всички накуп. Според графика на ден бяхме по 50 човека.
42
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз пък работя в чужбина. Всички колеги , както и семействата им са 100% ваксинирани. Моето семейство е от 4 души, трима се ваксинираха тук, един в България. Според статистиката в България сме неваксинирани трима от четирима. Което не е истина.