87 са новите случаи на коронавирус

Няма починали през денонощието
24
87 са новите случаи на коронавирус
Снимка: БГНЕС

Новите случаи на коронавирус у нас са 87, установени при 477 теста. Делът на положителните резултати е 18.2%, показват данните от Единния информационен портал.

Близо 52 процента от тези хора не са ваксинирани срещу коронавирус или не са със завършен ваксинационен курс).

Няма починали сред потвърдените заразени.

Активните случаи са 3956.

Хоспитализираните с COVID-19 са 360, от които 25 в интензивно отделение.

Шестима пациенти с коронавирус са постъпили в лечебно заведение през последното денонощие. Нито един от тях не е ваксиниран.

През последното денонощие са били поставени 300 дози от ваксините срещу вируса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Longcovid е при НЕваксинираните. И при 50% от неваксинираните с Лонг ковид се наблюдава подобрение, ако се ваксинират след това. Научно доказано! Тези конспита са майстори на изопачаването и лъжите.
14
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нищо подобно не са казвали за ваксините за Ковид-19. Това са измислици на антиваксърите. Принципно за почти всички ваксини за всякакви болести има реимунизация. За Ковид-19 разработиха ваксини за първоначалния вариант, а после бустери за новите варианти, за които ваксините са с намалена ефективност. Първоначално се изискваше да минат поне 6 месеца от ваксинирането, а препоръчваха една година. После с новите варианти на Ковид-19 съкратиха срока на поне 3 месеца, но бустерите не са задължителни.
13
5
 
8
 
! Отговори
11 преди 7 месеца
"Нито един от тях не е ваксиниран" --- Значи, поне един е бил ваксиниран - Мисири! Що направо вместо такива "статии" не пишете - Бегайте бързо да се ваксинирате! Щото това е Целта и не ни занимавайте повече с глупости!
12
7
 
4
 
! Отговори
ФАКТ преди 7 месеца
Едно на милион са усложненията при класическите ваксини, и противогрипните. При Ковид19 ваксините, даже немското МЗ призна за ЕДНО НА ПЕТ ХИЛЯДИ. А проучването на проф.Кристиян Мюлер в клиниката в Базел, за мРНК бустер дава Един на 27 миокардита при жените и Един на 125, миокардита, при мъжите.
11
6
 
2
 
! Отговори
мРНК за ЛонгКовид преди 7 месеца
Лонг Ковид е по-често при ваксинираните немци от почти 49 хил. пациента. Diexer S, Klee B, Gottschick C, Xu C, Broda A, Purschke O, Binder M, Frese T, Girndt M, Hoell JI, Moor I, Gekle M, Mikolajczyk R. Association between virus variants, vaccination, previous infections, and post-COVID-19 risk. Int J Infect Dis. 2023 Aug 25;136:14-21. doi: 10.1016/j.ijid.2023.08.019. Epub ahead of print. PMID: 37634619.
10
7
 
15
 
! Отговори
Любопитен преди 7 месеца
Дайте статистика и за другите болести и какво се прави за предотвратяването им.
9
7
 
9
 
! Отговори
Безсимптомно болен преди 7 месеца
Бързо да изкъртим пейките в парковете
8
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Усложнения след ковид ваксинация- 1 на 1 милион. Усложнения след ковид преболедуване на неваксинирани- 200 000 на 1 милион. Факти !
7
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Какво точно им се случи на новите "87 случая"? Кихат, кашлят, или тестовете показват, че са "болни"? Не поумняхте, днесбг....
6
8
 
13
 
! Отговори
Голямото ЗАНУЛЯВАНЕ преди 7 месеца
Голямото ЗАНУЛЯВАНЕНовата кампания за Ковид 19 ваксиниране е особенна. Дори 5-6 дозовите ваксъри, изведнъж бяха, обявени за незащитени и приравнени, към неваксинираните. ВЕЧЕ ТОВА, НЕ Е БУСТЕР! А ЕДНОКРАТНА, СЕЗОННА ДОЗА! Даже неваксинираните досега, могат да станат, правоверни ваксъри с новата, сезонна недоактуална дозичка. КОГА ЛЪЖАТ, СЕГА, или, ОТ САМОТО НАЧАЛО? На празната кукичка, ще клъвнат само, най-жалките неудачници. И ще бързат, "щото има 80 000, дози, А ИНТЕРЕСЪТ БИЛ ГОЛЯМ". Търчете, тамо е дозАта. Вашето убождане е ВАЖНО ЗА НАС!
5
7
 
8
 
! Отговори
Депутата преди 7 месеца
Сега пак театър по телевизия, пак лъжи и повече графен в телата на заблудените хора.Живот си живеем ние депутатите.Обличаме костюмчетатА стягаме вратовръзките и дърпаме по една линия за отскок през деня и цял ден си правим театъра в народното събрание.Правиме новините, а вие гледате и те така...
4
7
 
10
 
! Отговори
Не, не и пак НЕ преди 7 месеца
Нито един от постъпилите в болница не бил вакси ниран? Да видим... Ако имам една доза Астра Зенека от преди две години за стъгмистиката се водя ваксиниран, нали? Смешни сте. И да...няма да се ваксинирам. Който иска да се боде през ден!
3
7
 
11
 
! Отговори
Местя го... преди 7 месеца
E, и? Благодаря за "информацията"? А с диария колко са?
2
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хора преди една седмица сутринта рано ,видях как самолети пръсйат отровата за ковид ,започва се на ново
1
7
 
18
 
! Отговори
Генрал Му. преди 7 месеца
В градският транспорт 1 на 100 е с маска. Този медиен театър отключва доста тежки психически разстройства.