Баня с въображение и сте пак в настроение!

Ремонтът на банята може да бъде изкуство!
Обновена: 28 юли 2014 14:11 | 25 юли 2014 09:48, Екип на Dnes.bg
24

Снимка: Тереза Лангова

Банята обикновено е най-малкото помещение в апартамента, но е изключително важно. Беспорно ремонтът на това помещение е един от най-неприятните - хората го свързват с къртене на плочки, много прах и мръсотия.

Обикновено ремонтните дейности продължават и дълго време. Ако не сте наели фирма, която да предложи цялостната услуга, рискувате да търсите различни майстори. Освен човек, който ще изкърти и залепи плочките, ще ви трябва и водопроводчик например.

Но "банята на мечтите" ви си струва всички тези усилия. В галерията ще видите снимки на една нетрадиционна баня, направена цялата с мозайка. Тереза Лангова нарича своето творение "Баня в морето".

Дизайнът не следва модните трендове, но предлага една наистина оригинална идея. Банята е издържана в синьо-зелени тонове, които напомнят за цвета на морската вода.

В това "море" от мозайка плуват най-различни морски обитатели - водни кончета, риби, морски звезди. Специално място е отделено и за голям син кит, както и за октопод. Имитация на морското дъно е направена с водорасли от мозайка, морски камъчета и рапани.

Тази стилна баня създава положителни емоции, сякаш винаги сте на почивка на морския бряг. Това е доказателство, че изпод прахоляка и разправиите около ремонта може да се покаже едно ново помещение, зареждащо ви с позитивна енергия.

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Напиши коментар Коментари
18
1
 
2
 
! Отговори
ели преди 9 години
голям кошмар
17
0
 
2
 
! Отговори
Практично преди 9 години
До lavenderМоже , прояви малко въображение сега , няма всичко аз да ви казвам! Други въпроси ?
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От нищо - нищо! Ако това е изкуство, аз съм Елвис Пресли! Тотална депресия!
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прилича ми на "от нищо нещо" ;-)
14
1
 
9
 
! Отговори
мими преди 9 години
На мен лично не ми харесва, много е претрупано. Но това е много труд, на места има приятен релеф, но на други..просто дупки, зацапано е, има за довършване. Използвани са доста различни материали и нюанси от цветове
13
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е баня-шедьовър. Дано повече хора се възползват от таланта на художника, който я е проектирал! Докато някои се чудят как да избият повече хора (в буквалния смисъл), други правят такива неща.
12
2
 
11
 
! Отговори
Практично преди 9 години
За да няма мухъл се къпете на вън - тераси , ливада , за хората на село или живеещи вкъщи. Така ще доставите удоволствие на хората , които Ви наблюдават , както и на Вас самите, защото няма да Ви се налага да подсушавате , вентилирате или чистите.Едно време хората са се къпали в реките и не са имали тези сериооозни проблеми , които имате сега. Може да си акате и в градинките , така се произвежда био тор и всичко се разгражда без да замърсява околната среда.
11
2
 
8
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
Банята е невероятна но това е огромен труд!
10
2
 
16
 
! Отговори
Бай Хой преди 9 години
Банята не е зле - вкусове всякакви. А ако сте я направили за децата си е просто супер. Но направата на такива картини и камъчета е зверски скъпо. Поне 5-6 бона е само нареждането на плочиците. Материалите отделно. А като сложите и новото ВиК и цялата арматура 10 хилки не ви мърдат. Даже може и да не ви оправят.
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
класическата баня си е най-добре, тези фигурки омръзват много бързо, а за мухала, се получава ако банята няма добра вентилация, не защото е мокра, поне така е у нас.
8
1
 
7
 
! Отговори
селянин преди 9 години
това изобщо новина за първа страница ли е, няква баня wtf
7
9
 
26
 
! Отговори
з преди 9 години
по-голям кич и грозотия никъде не съм виждала..а тези фуги като се напълнят с *** и плесен ..ужас ,баната трябва да е с минимум фуги и вентилация обезателно...иначе тази е за по вкуса на хора ,чиято тоалетна е била на двора на село
6
5
 
22
 
! Отговори
29753 преди 9 години
*** и Кич
5
3
 
13
 
! Отговори
606 преди 9 години
никога не подсушавам банята, след къпане широко отварям вратата и след 10 минути няма и следа от мокротия. Мухъл, плесен и т.н не знам какво правят някои хора че ги завъждат. Просто нямам проблем с тези неща. Когато чистя, просто ползвам обикновен препарат какъвто има и за половин час всичко светва.
4
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До DiscoveryИ аз като се къпя подсушавам, обаче ела да го обясниш на тримата мъже в къщата, че трябва да го правят :)
3
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
баси кича ...грозна работа
2
10
 
3
 
! Отговори
до лора преди 9 години
Аре сега не на мен тези налите познавам със триста зора чистиш воня
1
3
 
42
 
! Отговори
ЛОРА преди 9 години
А как се почиства това творение на изкуството ??? Ние сме 4 души и банята е вечно мокра, а да не говоря какъв кошмар ми е като почиствам плочките по стените и пода + ваната и мивката !!! Иска се здрава ръка с четка и препарат и после обилно с вода и....така до другия месец !