БСП ще обжалва избора на кметове в три столични района

Подават жалба за резултатите в "Искър", "Люлин" и "Красна поляна"
Обновена: 10 ное 2019 18:18 | 10 ное 2019 18:07, Анисия Иванова
28
БСП ще обжалва избора на кметове в три столични района
Снимка: БСП

Кандидатите на БСП ще обжалват избора на кметове в районите "Искър", "Люлин" и "Красна поляна", съобщиха от пресцентъра на БСП-София.

На 11 ноември издигнатите и подкрепени от БСП кандидати за кметове на столичните райони "Искър“, „Люлин“ и „Красна поляна“ Борис Цветков, Мая Александрова и Георги Миланов ще подадат жалби срещу решенията, с които са обявени за избрани кметовете на посочените райони.

Още по темата

Жалбите се бъдат депозирани в 15.00 часа в Общинската избирателна комисия (ул. „Московска“ № 33).

Припомняме, че в Нови Искър кметското място получи кандидатът на ГЕРБ - Даниела Райчева, в
Красна поляна - Иван Чакъров, коалиция ГЕРБ (СДС) - 47.47%, а втори остана Георги Миланов Миланов, който беше независим - 44.23%.

В Люлин спечели Милко Младенов, коалиция ГЕРБ (СДС) - 49.51%, а втора е Мая Александрова, БСП за България - 42.73%.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 12Мнго точен коментар за това кои са гласоподавателите на ГЕРБ - роми, хомосексуални и хрантутници на държавна служба. Има подозрения обаче, че броят на пуснатите бюлетини не съответства на хората по места. Трябва да се изясни имало ли е фалшификации или са били само манипулации и въвеждане в заблуда. Един нормален съд би разгледал съвестно сигналите , за да отсъди справедливо. Нека има стправедливост.Защо не споделиш от коя партия и кой *** точно
21
2
 
1
 
! Отговори
тя преди 4 години
Наслушахме се на лъжливите обещания на Чакъров !
20
2
 
1
 
! Отговори
тя преди 4 години
Този кмет в "Кр поляна" за втори път взима кметското място с манипулация ! Няма жител от района ,който да гласува за него освен районната администрация и ромите , които манипулират !
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Населението на ж. К. Люлин е колкото гр Блатоевгра + гр. Дупница. Но в Люлин Администрацията, МВР , идр. Институции я карат в яваш , яваш. И от време на време се размърдат.
18
8
 
11
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 4 години
До итереснооо. А в 17 областни центрове и общо 140 общини и там ли преобладава ромско население, тарикат? Ух, да ва *** в червените ***, яма да се научите на достойнство.
17
4
 
12
 
! Отговори
изнервен преди 4 години
А в Перни и Разград няма ли да обжалват?
16
3
 
9
 
! Отговори
seira преди 4 години
НАЛИЦЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА "КРИЗА НА ЛЕГИТИМНОСТТА"!!!"ДОКАТО РОБЪТ НЕ ПОИСКА ДА БЪДЕ СВОБОДЕН, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ!"ИСТИНАТА Е ЕДНА:141 ГОДИНИ СТИГАТ!БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НА ОЛИГАРСИТЕ, МУТРИТЕ И ЧУЖДЕНЦИТЕ!ДА ПОКАЖЕМ НА СВЕТА, ЧЕ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА Е: "НА НАРОДА, ОТ НАРОДА, ЗА НАРОДА" (Джон Ф. Кенеди)ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!
15
1
 
4
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Жална им баба! ;-)
14
5
 
6
 
! Отговори
За да се подмаже/ преди 4 години
БАЦЕ ДАДЕ И 5 000 000 000 ЛЕВА ЗА ТЕНЕКИИ ЗА СЛЕД 5 ГОДИНИ, НО И ТОВА НЕМА ДА ГО СПАСИ. ДОНЧО ЩЕ МУ БИЕ ШУТА!!! С ТИЯ ПАРИ ПЕНСИИТЕ МОЖЕХА ДА СЕ УДВОЯТ И ЗАПЛАТИТЕ СЪЩО!!!
13
7
 
5
 
! Отговори
Заспалият народ преди 4 години
няма да свали Баце, но от американското посолство и отатък океана вече са му скроили шапката, така че Баце е пътник!!! Просто Дончо още му търси заместник. Баце, за да се подмаже го начука на Цецо, но това нема да го спаси!!!
12
3
 
10
 
! Отговори
seira преди 4 години
"ГРЕХЪТ ДА СЕ МЪЛЧИ, КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОТЕСТИРА, ПРЕВРЪЩА ХОРАТА В СТРАХЛИВЦИ!" (Ела Уилър Уилкокс)УВАЖАЕМИ БЪЛГАРИ,ПРЕДСТОИ НИ МНОГО РАБОТА, ЗА УСТАНОВЯВАНЕ НА ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ!ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ ЩЕ ИМА САМО ТОГАВА, КОГАТО В УПРАВЛЕНИЕТО (ЦЕНТРАЛНО ИЛИ МЕСТНО) СА ТЕЗИ, КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПОНЕ 50+1 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС БЪЛГАРИ (НЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!)...НАРОДЕ!!!!!
11
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И на арменския поп трябва.
10
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как е другари как е?Спечелихме ли в Полски Тръмбеш?
9
11
 
12
 
! Отговори
! преди 4 години
Комунистите така и не разбраха че за г-н Борисов гласуват всички българи които искат България в ЕС и НАТО а не в СССР. Всички роми защото за разлика от комунисти ГЕРБ спазва правата и традициите на ромите. Всички ние от ЛГБТИ. Собственици на фирми на който им е писнало от нахални и неграмотни псевдо работници искащи незаслужено високи заплати. Както и мислещите като мен младежи по известни като поколението на УМНИТЕ И КРАСИВИ.
8
8
 
6
 
! Отговори
Чочо преди 4 години
БСП ще обжалва избора на кметове в три столични района и ще се облажва с избора на един .
7
4
 
21
 
! Отговори
Дебили преди 4 години
Толкова сте прости от този сайт ,че даже не сте си проверили информацията и бъркате район Искър с Нови Искър,а даже и сте написали новата кметица на Нови Искър където БСП беше на 5 място след първия тур и въобще не са били на балотаж.А и най интересното е че червените мухъли коментират яростно статията
6
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От ГЕРБ да вземат да съдят *** от Русе, Перник и Видин.
5
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и за Перник,ако може?
4
11
 
13
 
! Отговори
интересноо преди 4 години
И в трите района има огромна концентрация на ромско население и естествено и в трите района пепечели герб!
3
6
 
13
 
! Отговори
Сталин преди 4 години
Важно е кой и как брои гласовете.