Джако се самоубил заради финансови проблеми

Поп певецът бил пред фалит, заяви защитник на Конрад Мъри
Обновена: 7 апр 2011 15:37 | 7 апр 2011 15:23,
51
Джако се самоубил заради финансови проблеми
Конрад Мъри (с) и адвокат Едуард Черноф (д). Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Защитник на лекаря на Майкъл Джексън – д-р Конрад Мъри, който е обвинен в непредумишлено убийство на поп идола, твърди, че тежки финансови проблеми са подтикнали Джако да посегне на живота си, съобщава Франс прес.

Адвокат Едуард Черноф  представи официално тезата пред Върховния съд на Лос Анджелис.

Според защитата на д-р Мъри певецът е предприел отчаяно действие, защото е бил пред фалит.

Юристите ще поискат достъп до финансовите сметки на Майкъл Джекъсн, за когото се твърди, че имал дългове на стойност 500 милиона долара.

Още по темата

Кралят на поп музиката почина на 25 юни 2009 година на 50-годишна възраст в дома си Лос Анджелис вследствие на свръхдоза от обезболяващото средство пропофол, което използвал като приспивателно.

Адвокатите на личния лекар на звездата и преди лансираха тезата, че Джексън сам си е инжектирал фаталната доза, но сега вече ясно формулираха и причината за това.

Според прокурора Дейвид Уолгрен с действията си защитата цели да отклони вниманието от основния пункт на обвинението – фатална небрежност на лекаря, довела до смъртта на певеца.

Според Уолгрън Конрад Мъри бил оставил без надзор пациента си, след като му бил инжекцията с пропофол. Отделно целият курс на неговото лечение бил много далеч от приетите стандарти.

Досега обвиняемият д-р Конрад Мъри винаги твърдеше, че сам е бил инжекцията на Майкъл Джексън по негово изрично настояване.

Делото по случая е насрочено за 9 май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всичко се изопачава и става безинтересно. Явно истината няма да излезе на яве, а и така е удобно за да се правят пари.
47
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
кат' беше жив, ни занимавахте с жив труп (егати мумията беше);вече е умрял, а вие пак ни занимавате с труп.Може ли едно същество на два крака при толкова много спечелени пари, да се докара дотам, че да има 500 млн. дългове. Стига де!
46
0
 
5
 
! Отговори
тцтцтц преди 13 години
eйй не го оставиха човека да почива в мир. Вече втора година му ровят кокалите изедници мръсни! Самоубил се, ама с помощта на доктора. Днес.бг вие само "сензации" си измисляте, свършиха ли темите, та с глупости ни занимавате?
45
4
 
9
 
! Отговори
MJJ преди 13 години
Колкото и да плюете по него, той е музикален гений и уникален човек. Такива като него се раждат веднъж...
44
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
28И тази същата болест, дето го избели, ли му изправи къдравата косица? Или там заболяването е друго? Я се освестете - МД си беше *** от всякъде.
43
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
43Маколи Кълкин и до сега твърди, че е спал в леглото на МД. Не били правили нищо, само си говорили и лежали един до друг. Я сега си представи, че на мястото на Маколи е твоето дете. Как ти се струва, нормално ли е да има възрастен чужд мъж до него вечер, па било то и само за да му разказва приказки?
42
4
 
3
 
! Отговори
Косьо преди 13 години
Всички ги самоубиха поради същите причини....какво да се прави - мода
41
0
 
11
 
! Отговори
gerardo преди 13 години
4oveka go nqma ve4e,a vie ne prestanahte da go pliuvate zalki mi6ki nqmam dumi...............
40
1
 
30
 
! Отговори
az преди 13 години
добре де , мишки , целия свят го оправда по обвиненията в педофилия, самите жертви си признаха, че са лъгали за пари подтикнати от родителите си, последния даже осъди баща си в последствие и има ограничителна заповед с/у него, а вие тук продължавате, като едно си баба знае ... Мишки сте просто !
39
7
 
5
 
! Отговори
ОТ39 той си знае! преди 13 години
до:ОБАМАОБАМА, ама и ти си ***! хахаха...... Само да не си и ти педофил ,като братовчед ти Джако ххахах
38
29
 
2
 
! Отговори
ОБАМА преди 13 години
Само аз имам правото да преебавам деца! А не някакви си ***!
37
23
 
10
 
! Отговори
ОБАМА преди 13 години
Аре стига бе, а колко деца прееба,а?Това било скалъпено срещу него,онова било скалъпено срещу него! Абе *** си беше, точка
36
5
 
1
 
! Отговори
Друг безсмъртен до36 преди 13 години
И аз И аззззззз
35
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
#34 i ti kato ne ni haresvash ne ni komentirai..prostichko e
34
7
 
43
 
! Отговори
franklin4o преди 13 години
Тука 90 % от драскачите сте пълни ***, тия които не са се знаят и да ме извинят. Когато е ***, жълт или там по - различен се почват едни расистки обиди, явно болните ви мозъци няма какво да измислят. Когато е бял пак му се намират кусури, най - малкото защото е богат- я жена му ще е ***, я ще забогатял нечестно, я ще е грозен, я ще е слаб актьор или нещо такова !!!Живеем в "прекрасно" общество, болно и с изкривено мислене ! Като не ви харесва някой не го коментирайте - простичко е!
33
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Имаше сума ти обвинения в педофилство.
32
21
 
10
 
! Отговори
До 28 не от 13-ти преди 13 години
Грешиш той се избели щото е (е поне беше) комплексар. Не му понасяше че е черен и си направи доста пластични операции. Пък след това дали се е разболял за това не знам. Но може и да е бил болен след 10-ина пластични. Болест било. Ми болест на мозъка е. Може да е от педофилията.
31
5
 
31
 
! Отговори
Nasty преди 13 години
Легендите никога не умират!!!
30
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По скоро са го самоубили.Просто жив вече той не струваше нищо.Трябваше да изнесе 50 концерта с които да съживи кариерата си.А той не беше в състояние д изнесе и един концерт.Не беше изнасял концерти от години.Вече не правеше пари.И по-важното - промиват мозъка на хората като им измислят "легенди".
29
3
 
6
 
! Отговори
с. до звездичка преди 13 години
Аз не казвам банките да не си търсят парите!Или пък човек като тегли кредити да няма отговорности!Но в момента права имат кредиторите!Не става така!Колкото и да ми се пънат тука "големите" юристи в белите държави е ясно законово регламентирано какво точно се случва ако фалираш и не можеш да си плащаш!Какво точно като пари и имущество могат да ти вземат!И след колко години дълговете се изчистват и можеш да почнеш отначало!Къде го има това да се наследяват дългове и да си длъжник до гроб!?Ама я...

Спонсорирани публикации