Никой не завижда на бъдещата принцеса. А има ли защо?

86% от британките не искат да са мястото на Кейт Мидълтън
Обновена: 20 апр 2011 15:19 | 20 апр 2011 15:19,
75
Никой не завижда на бъдещата принцеса. А има ли защо?
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Кейт Мидълтън е красива, богата и ще се омъжи за принц, но въпреки това повечето жени във Великобритания не й завиждат, съобщи Ройтерс, позовавайки се на резултатите от допитване на Острова.

Запитани дали изпитват ревност към бъдещата съпруга на принц Уилям, 86% от участничките в анкетата са отговори, че изобщо не й завиждат.

Повечето жени не искат да са на мястото на Кейт Мидълтън, защото смятат, че след като се омъжи за втория по ред наследник на британския трон, тя няма да може да води нормален живот.

"Според повечето британки на Катрин й предстои незавидната задача да се справя с това, че всяка нейна стъпка ще бъде следена от пресата. Обществото усеща, че животът на Кейт няма да бъде приказка", казва Карла Бивън, главен редактор на сайта MyDaily.co.uk.

Все пак има и представителки на нежния пол, които завиждат на бъдещата кралска булка.

Десет процента от анкетираните искат много да са на нейно място. За една трета от тях най-хубавото на това да бъдеш Кейт Мидълтън е богатството. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: Кейт Мидълтън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
4
 
0
 
! Отговори
бачкатор преди 13 години
Глеай сега с какви рабути занимават бългринът-кралски сватби и принцеси ! Ама какво общо има той с тиа капиталистически експлотатори и ***, че да им обръща толкуз внимание и да му отклонявате интересите с тях, за да не може да се концентрира за посрещането на предстоящият дългоочакван всенароден празник на всички трудещи се-1 МАЙ!Я бърже му пуснете една масовка за първомайска манифестация,ей така за тонус и да му се подобри настроението!
67
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
много скоро ще заприлича на баба Яга. Има всички анропологични предпоставки. Даяна беше друга опера.
66
2
 
3
 
! Отговори
принцеса преди 13 години
ако бях на 5 годинки, със сигурност щях да й завиждам че се омъжва за принц...
65
3
 
16
 
! Отговори
гост преди 13 години
Пак много злобни коментари! Красива или грозна в нашите очи, тя е одобрена за средата, в която ще живее. Истината е, че вече животът и ще протече по задължителен етикет, който ние си нямаме и представа, колко трудно се спазва. Никога няма да се наслади на един обикновен, естествен живот на богат човек. Дори и децата си ще е длъжна да "отгледа с бавачки" по етикет, да отидат във военни академии и т.н.Да не говорим, е когато си на прицел постоянно е ужасно и разрушава живота ти. Няма да и е лесно.
64
2
 
7
 
! Отговори
Mickey преди 13 години
Един нормален човек дори и никакви "забранени" неща да не прави НЕ ИСКА РАЗНИ ПАПАРАЦИ ДА МУ СЕ ЗАВИРАТ под леглото, в тоалетната му и едно кафе да изпие навън без да може да се почеше по носа! Да ти имам разсъзжденията комлексарски! Виж се какъв отврат си:"НЕ Й ЗАВИЖДАТ АНГЛИЙСКИТЕ КРАВИ-***.ЗАЩОТО ТЕ ОБИЧАТ СЛЕД БРАКА ,ТА И ПРЕДИ НЕГО ДА СЕ ЧУКАТ НАЛЯВО И НАДЯСНО КАТО РАЗПРАНИ,А ТАКА НЯМА ДА МОГАТ.. "
63
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен доброжелате преди 13 години
Има изразителна физиономия, хубава брадичка, трапчинки, чиста кожа. Пъпчивите месести и космати бугарки естествено ще кажат, че е грозна.
62
5
 
18
 
! Отговори
Mary Jane преди 13 години
Много си е готино даже, момичето! Е, и аз не и завиждам, де... че богата била (или щяла да бъде) ми, то пaрите не са всичко... и нямат друга цел, освен да ни направят живота по-хубав. Започнат ли да бъдат пречка за този по-хубав живот - лошо. И хич не е за завиждане!
61
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма да й е леко, но изборът е неин. Пък ние - да имаме нейните кахъри!
60
29
 
11
 
! Отговори
еол преди 13 години
какъв лек грим бе, три милиметра очна линия лек грим ли се нарича вече? има вид на 35 годишна *** кифла, колкото и да е хубава в кавички, след десет години мъжът и който е сега момченце, ще е пичага а тая ще е грохнала ***, психясала от ревност и даже няма да се държи достойно като лейди Ди, ами ще е всеки ден в жълтите клюкини с пиянски изцепки. просто не си подхождат, на принца с неговия акъл би му подхофдала невинна блонди-нимфетка.
59
19
 
15
 
! Отговори
АНГЛИЙСКИ КРАВИ преди 13 години
85 %НЕ И ЗАВИЖДАЛИ ЗАЩОТО ВИНАГИ ЩЕЛИ ДА СА СЛЕДЕНИ...ТОЕСТ НЯМА ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ПОИСКАТ-ДА СЕ ЧУКАТ НАЛЯВО И НАДЯСНО.ЕТО ЗА ТОВА НЕ Й ЗАВИЖДАТ АНГЛИЙСКИТЕ КРАВИ-***.ЗАЩОТО ТЕ ОБИЧАТ СЛЕД БРАКА ,ТА И ПРЕДИ НЕГО ДА СЕ ЧУКАТ НАЛЯВО И НАДЯСНО КАТО РАЗПРАНИ,А ТАКА НЯМА ДА МОГАТ..
58
26
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** , англииски *** , аман от скапаните ви *** новини , дано да *** по бързо че да спрат да говорят за вас !!! писнахте на всички !!!
57
3
 
27
 
! Отговори
граф Съри преди 13 години
Съвсем друга е причината британките да не и блазьосват на Кейт. Завиждат звучи твърде злорадо. Цял свят видя колко нещастна беше Даяна и колко млада, трагично завърши живот си. Остана съмнение, че са я убили. Самата принцеса е оставила писмо което да се отвори след смърта и. В него пише за дочут разговор от кралски служител за готвен заговор, принцесата да загине в катастрофа.Бащата на загиналия Доди призова открито пред света Кейт да се откаже от сватбата си с принца за да няма същата участ.
56
6
 
37
 
! Отговори
жена преди 13 години
Много си е хубава даже! Съвсем лек грим и много добронамереност! Нищо пошло, евтино и изкуствено!
55
4
 
26
 
! Отговори
Барон Мади дьо Пети преди 13 години
Да , да се ожениш/омъжиш/ за член на Британската кралска фамилия си е мноооого тежко!Но аз съм готов да се жертвам!Има ли някоя братовчедка на Принц Уйлям, или леля, а бе даже и някоя баба!Пак казвам готов съм да нося този товар!!!
54
7
 
24
 
! Отговори
аз преди 13 години
На мен пък ми харесва! Има много хубави черти!
53
12
 
32
 
! Отговори
pa6ata преди 13 години
Грозна била... Грозна спрямо кого? Поне на 80% от тея дет сте писали че е грозна е по хубава от жена му.
52
8
 
28
 
! Отговори
Булгаристанка преди 13 години
Да аз не и завиждам. Ама никак. Дам. Ще се жени за принц. При това богат. Няма завист. Никаква.
51
25
 
3
 
! Отговори
ценител преди 13 години
Грозно като КостоФ
50
30
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
След лейди Ди няма друга английска принцеса!!! Тази на улицата я подминавам... Пък и има остро излъчване, пресметливо, че и нещо змийско в погледа й прозира. С времето ще избие на лицето й, няма начин.
49
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
жалко за момичетода се омъжиш за такъв *** си е направо трагедияпринца се държи като мистър Бийн