Роки без Сталоун пее и танцува в мюзикъл

Адаптацията на екшъна ще се играе на сцена от края на 2012 г.
Обновена: 2 юни 2011 18:30 | 2 юни 2011 18:29,
15
Роки без Сталоун пее и танцува в мюзикъл
Слай е сред продуцентите, но няма да участва като актьор в мюзикъла. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Култовият екшън „Роки“ ще се прероди за нов живот – този път като мюзикъл на театралната сцена. Постановката ще се играе първо в Германия в края на следващата година, а след това ще се прехвърли и на Бродуей в Ню Йорк.

Текстописците на песни Лин Арънс и Стивън Флахърти работят в екип с писателя Томас Мийхан, за да създадат нова версия на филма от 1976 г. с награда „Оскар“.

Сред продуцентите на музикалната адаптация е и звездата от поредицата „Роки“ Силвестър Сталоун. Той обаче няма да бъде сред актьорите. 

Проектът се обсъжда от цели 8 години. „Дълго го обмисляхме, но сега наистина се гордеем с творението си“, сподели Томас Мийхан пред в. „New York Times”.

„В началото имахме притеснения  - можем ли наистина да направим мюзикъл от филм за бокс? Можем ли да накараме Роки да пее и танцува? Когато обаче представихме идеята, хората бяха много впечатлени и продължихме напред“, допълва той.

Сюжетът на мюзикъла следва плътно оригиналния филм с акцент върху емоционалните елементи.

Ако продукцията е успешна в Германия, мюзикълът ще тръгне и на Бродуей през пролетта на 2013 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Роки е изключително култов филм, и без значение какво говорят за Сталоун, че филмите му били с по 3 реплики, за него мога да кажа едно: велик актьор, успя да трогне целия свят с това, как успя да пресъздаде Роки: груб, глуповат, обаче със сърце и невероятен хъс. Без съмнение това е един от най-ярките образи в киното, а Слай е сценариста освен всичко.
13
0
 
8
 
! Отговори
До 13.След като си преди 12 години
бил първолак преди 70 години, почти сигурно е, че учителката ти вече не е сред живите.Ако случайно тя е една от малкото живи столетнички,тогава господине,да идеш да я посетиш с букет цветя и кутия бонбони - както се полага,от уважение към бивша преподавателка - и да й цитираш една друга българска фолклорна сентенция:"Като го видиш - висок и силен, ако е и хубав, да знаеш, че е добър по душа." Сталоун на младини беше хубавец, а сега, за възрастта си, също не е грозен.Светът има нужда от мъжкари
12
12
 
0
 
! Отговори
Снимката преди 12 години
Този дангалак на снимката ми прилича на хамалин от Сточна гара. Случайно съм гледал един-два филма с негово участие. Впечатли ме това, че неговите реплики не са повече от две-три. Преди 70 години, когато бях ученик в първо отделение моята учителка казваше, че гокато видиш голям ( едър) човек той е или пехливанин или какаванин. Мисля, че Сталоун е и двете.
11
4
 
13
 
! Отговори
Моичкият ме спечели преди 12 години
с една от култовите фрази от този филм.Запознахме се на купон и,както стана ясно по-късно,всеки един от нас е харесал другия от пръв поглед.Това забелязали и от останалите.Оказахме се седнали един до друг.Най-близкият му приятел започна да ни закача,какво сме се "окумили" и мълчим.И тогава хубавото момче до мен най-неочаквано изтърси:"Ами, аз - ***, тя - стеснителна." Разсмях се неудържимо,до сълзи,макар че този израз вече се употребяваше масово.Това "стопи ледовете" и накрая си тръгнахме заедно
10
6
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
оппаааа..ама вие нещо не схващате и сте ми щракнали 4 минусчета...имах в предвид че той не е по мюзикълите..а само по екшаните..някакси не му прилича да пее -:))))))) а че е остарял няма спор
9
3
 
7
 
! Отговори
VASILIS QNIS GERMAN преди 12 години
MNOGO E SIMPATICHEN DAJE I IMA SILNI KROSCHETA..
8
12
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
жалко..изкукуригал е вече май че..а какъв пич беше..но така е староста не прощава на никого уви
7
7
 
3
 
! Отговори
Боб преди 12 години
Е,не ставай злобен де,чак пък свинска....чукни жената леко и лягай да спиш,че утре си на бач!И по-малко нерви:))))
6
1
 
5
 
! Отговори
ДО 3 преди 12 години
Сакам , ама с гръб към мене.
5
3
 
11
 
! Отговори
tulski преди 12 години
Бобчо, покажи си свинската муцуна, да я видят всички.
4
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-големия заедно с Арнолд.
3
10
 
5
 
! Отговори
Боб преди 12 години
Ама къде да ти се покажа,от кръста надолу сакаш ли:))))
2
2
 
14
 
! Отговори
tulski преди 12 години
2, Бобчо я се покажи да те видим пък тебе къв си убавец.
1
25
 
3
 
! Отговори
Боб преди 12 години
Егати крокодила....