"Х фактор" наруши регламента си заради 14-годишен българин

Младият Богомил плени дори музикантите от Hurts
Обновена: 20 сеп 2011 15:41 | 20 сеп 2011 12:50, Красимир Ангелов
111
"Х фактор" наруши регламента си заради 14-годишен българин
Снимка: X Factor

Продуцентите на световния формат "Х фактор" нарушиха собствения си регламент заради таланта на 14-годишен българин.

Богомил Бонев впечатли не само с глас, но и с харизма. Журито даде своето категорично "Да", но неговото участие висеше до последно заради изискването кандидатите да имат навършени 16 години.

Музикантите от Hurts също подкрепиха тийнейджъра и пуснаха на страницата си неговото изпълнение.

В крайна сметка във вчерашното издание стана ясно, че Богомил ще продължи в надпреварата и има всички шансове да стане първият победител на българското издание на "Х фактор".

"Притеснявах се дали ще продължа, защото постоянно ми повтаряха, че съм под възрастта за участие в "X Factor" и шансовете ми са минимални. До последно дори вярвах, че няма да ми дадат този шанс", разказа в "Здравей, България" Богомил.

Той се занимава с музика от 6-годишен, като стартът му е в състав. На 10 години той започва да се занимава индивидуално с музикален педагог.

Вижте изпълнението на Богомил в mp3.dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
1
 
2
 
! Отговори
13 преди 12 години
Той наистина е голям талант, има визия, сценично поведение и заслужава да спечели!Само заради него гледам този *** формат, а журито е направо СМЕШНО!!!ОСОБЕНО ВАСКО ВАСИЛЕВ!
103
0
 
4
 
! Отговори
chichoicho преди 12 години
Богомил ти караш всички певци които те слушат да забрават че са такива
102
0
 
1
 
! Отговори
maria преди 12 години
Kum 102. Ne vi pravi ches da govorite tatka iavno vuv vas zavista nadeliava a i rsxbira se nemojete da my vzemete glasa.Bravo na momcheto i neka da ima poveche takiva kato nego.Yspeh
101
0
 
3
 
! Отговори
777 преди 12 години
Хубаво, че има такива предавания, макар и за малко може да видим талантливи хора, НО след предаването тези хора изчезват(включително победителите) и най-вероятно се чудят как да се издържат и преживяват. Ще е така, докато не се отърсим от турските и *** ритми, дълго време ще е, но се надявам един ден, след много много години хората да си отворят очите за истинската музика и да се появят телевизии, по които да дават хубава, качествена българска музика. Време е да се направи такава медия...
100
0
 
4
 
! Отговори
Таня преди 12 години
Това дете е много талантливо.Има невероятен глас и харизма.Пее с лекота и изумително вярно. Чудесно, че му дадоха шанс да продължи.Изглежда по зрял за възрастта си. Пожелавам му ПОБЕДА.
99
0
 
7
 
! Отговори
Таня преди 12 години
Личи си кой е чалгар,който гледа гласът на бг там са най-големите чалгари и ***! А първият концерт на x factor ще е на ниво,каквото от екипа на слави никога няма да достигнат!
98
0
 
5
 
! Отговори
;P преди 12 години
Хах..Чист българин е. И то точно от Горна Оряховица. Познавам го лично. ;)
97
1
 
3
 
! Отговори
До 95 преди 12 години
Да са се явили и др.деца под16.Но ако станеше това никой нямаше да бъде допуснат защото щеше да се превърни в детско шоу.
96
3
 
4
 
! Отговори
ралица преди 12 години
Като ни се слушат готини таланти защо да няма изключения ,винаги е имоло и пак ще има няма да ги затирим в девета глуха я?
95
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че то всяко шоу, което дойде в България, става уникално по рода си.Я ще направим Биг Брадър за семейства, я ще организираме изгонване от Мюзик Айдъл, я ще се съревноваваме с някоя друга държава.Причината е много проста всяко нещо по правилата ни доскучава доста бързо.
94
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами Светльо къде е ?Това тъпо комплексарче , което дърпа задкулисно конците и се задушава от чуждото самочувствие няма ли вече да освободи ефира?
93
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kак се казва песента, която пее на групата Hurts? :)
92
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
x фактор става, онова по другата тв е само чалга и ***, сори, ама беше добро само в началото
91
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Регламентът е вид правен акт и може да се променя единствено от тези които са създали условията му.Във случая собственика на правата на "Х фактор"има това право.Но друг е въпросът ако се погледне откъм моралната му страна-как ще обяснят промяната на стотиците деца под 16г които не са се явили на кастинга поради спазване на обявеното вече условие?!Как ще обяснят участието на професионалисти от музикалния бранш които участван наравно с аматьорите?!Как ще обяснят избора на неадекватното си жури?!
90
1
 
3
 
! Отговори
Tina преди 12 години
92и,И ти си прав.
89
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аз мисля, че момчето пее супер и заслужав да спечелиУспех!!!!!
88
20
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЯМА ПО-ТЪПО И МАЛОУМНО ПРЕДАВАНЕ С ПО-ТЪПО И *** ЖУРИ, КОЕТО СИ МИСЛИ, ЧЕ СЕ КЛАТИ НА нечии орехчета... Жалки комплексирани олигофренчета всички обиди, които нанесохте на участниците дано един ден ви се върнат десеторно!
87
3
 
12
 
! Отговори
bTV преди 12 години
НЕЕЕЕЕ!!ТОВА НЕ Е РЕКЛАМА!!!ХАХАХАХАХАХА
86
4
 
3
 
! Отговори
до тина преди 12 години
да се споменава някъде в статията фейсбук??? Тук наистина вината е пак на драскачите....нонаправих си труда да вляза във фейса и да погледна.Да линкът го има, но виж текста към него - че са оглавили някакъв си чарт и ще свирят еди къде си довечера... Просто реверанс към феновете - те го възприемат като фен, не като талант, никъде няма дори и дума за нашия.
85
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
89добавен от: ЛЪЖАТ преди 4 минути Абсолютно и аз това си мислех да напиша. Къде таз подкрепа?