Лекарят на Джако поръчал 15 л пропофол

Той складирал медикамента в дома на приятелката си
Обновена: 5 окт 2011 10:12 | 5 окт 2011 10:12,
10
Лекарят на Джако поръчал 15 л пропофол
Д-р Конрад Мъри Снимка: Reuters

Повече от 15 литра от сънотворното пропофол е поръчал от фармацевт лекарят на Майкъл Джексън д-р Конрад Мъри.
Това стана ясно на процеса срещу доктора, който е обвинен в непредумишлено убийство.

Той складирал лекарството в дома на приятелката си Никол Алварес, докато се грижел за Джако през лятото на 2009 г. в имението му в Лос Анджелис. Поп звездата почина на 25 юни 2009 г. от свръхдоза пропофол и успокоителни, припомня Ройтерс.

Още по темата

Фармацевтът Тим Лопес, от когото е поръчано лекарството, потвърди, че е изпращал медикамента на Мъри в апартамент в Санта Моника, като лекарят му казал, че това е адресът на клиниката му в Калифорния.

Властите обаче заявиха, че Мъри не е имал клиника там. 

Самият доктор призна, че е давал на Майкъл Джексън малки дози пропофол, за да го избави от безсънието, но отрича да го е убил.

Адвокатите му твърдят, че Джако сам е причинил смъртта си, като сам е взел допълнителна доза от лекарството и други успокоителни без знанието на Мъри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
до Евнуха от н.4 преди 12 години
Без да искам издадох тайната. Късно ли е да изтрия поста?
9
0
 
2
 
! Отговори
9.11 преди 12 години
Джако е имал много дългове - говореше се за едни 400 млн $ и ако е вярно това е един сериозен мотив да го убият. Хващат доктора на "тясно" и го принуждават да го направи, а той намира начина с този пропофол, като знае добре за страничните му действия. Иначе ако откаже, той заминава преди Джако. Само версия, леко с минусите.
8
0
 
3
 
! Отговори
13 преди 12 години
Бивша анестезиологична сестра съм и знам, че нашите лекари много рядко използват ПРОПОФОЛ - има много странични реакции,най-опасната е блокира центъра на дишането!При взаимодействие с други анестетици - действието му се усилва и това е много опасно- води до кома.Ако е вярно написаното,възможно е Майкъл, в старанието си да се приспи,да се е убил!Грешката на лекаря е, че е оставил лекарството при него, а е бил длъжен той да го съхранява след употреба!!!
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
madona pri jacko
6
4
 
9
 
! Отговори
BUDKO преди 12 години
Най-великия поп изпълнител.Крал Майкъл.
5
6
 
10
 
! Отговори
Евнухът преди 12 години
До номер 4Ти току що издаде тайната която "светът не трябваше да научава"! Жалко, без теб светът нямаше да научи тази тайна.
4
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-тъжната истина за Джако е че баща му Джо го е кастрирал като малък, за да не му мутира гласът. Алчен ***. Химическа кастрация със синтетичен естроген. Затова Джако нямаше собствени деца. Затова бяха всичките тези изтъпления. Светът наистина НЕ трябва да научава някои тайни, наистина! RIP, M.J.!
3
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Истинските убийци са медиите и обществото ,които за единия тираж го изкараха педофил.Парите и известността му струваха самотата в която никой нормален не би издържал.Наложи му се в буквалния смисъл да плати на жена за да износи дете за него.Човека имал всичко най-много жадувал дете да си има.Направи лунапарк в дома си за да може да се радва на най прекрасното даващо смисъл на живота-децата.Джако е мъченик и с времето ще се превърне в най известната жертва на един жесток свят.Почивай в Мир Джако.
2
11
 
28
 
! Отговори
геро преди 12 години
Имал е отличен хонорар да го лекува от какъв зор да си секне кранчето и да стане подсъдим.Освен това, трябва да е бил добър и известен лекар, за да лекува Джако.Какъв е мотива, лекарят да убие пациента си ?
1
15
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бе,да не е луд лекаря сам да убива златната кокошка ! давал му - ами нали иначе ще го уволни. какво е виновен той,че джако е смукал направо от цистерната ?!

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe