Рухна митът за любовчиите италианци

Италианките искат почивка, а не секс, италианците не се сещат и за двете
10 юни 2012 09:03, Елка Василева
39
Рухна митът за любовчиите италианци
Сънародничките на Моника Белучи сега мечтаят повече за отдих отколкото за секс. Снимка: архив, Reuters

Разпространените данни от проучване в шест европейски страни - Англия, Германия, Ирландия, Испания, Италия и Франция - рушат митовете за "средиземноморската сексбомба" и "латинския любовник".

София Лорен, Джина Лолобриджида и Клаудия Кардинале, а в по-ново време Моника Белучи създадоха за поколения имидж на италианката, който отговаряше на сентенцията на Остап Бендер: "Знойна жена - мечтата на поета". Техните сънароднички сега мечтаят повече за отдих отколкото за секс.

Италианките се сещат 1,63 пъти на ден за ваканция и се нареждат на второ място след испанките с 1,75, а трети са французойките с 1,51 пъти. Средната европейска величина при жените е 1,38 пъти дневно. Германките са под средното ниво с 1,29, а още по-неинтусиазирани са ирландките с 1,12 и англичанките с 1 път на ден мисъл за ваканция.

Последните във ваканционната класация обаче са първи в еротичните блянове, където "страстните средиземноморски сирени" далеч отстъпват на "студените севернячки". Ирландките мислят за секс 1,73 пъти дневно, англичанките - 1,40 и германките - 1,33 пъти. Италианките са под средната европейска величина от 1,33 и се нареждат на четвърто място с 1,32, следвани от французойките - 1,23 и испанките - 1,18 пъти.

Мъжете посвещават значително по-голям дял от мислите си на секса за сметка на ваканцията. Изненадващо първенството тук държат англичаните с 5,8 пъти на ден, следвани от ирландците - 5,48 и германците - 4,29 пъти.

Рухва митът за "латинския любовник". Испанците са четвърти с 3,92 пъти дневно мисъл за секс, французите - 3,26 и истинска катастрофа за потомците на Казанова - италианците са последни с 3,05 пъти.

Нормално изглежда за англичаните, щом отделят толкова мисъл за секс, да не се сещат за ваканция и те са последни в тази класация с 1 път дневно. Непосредствено преди тях 1,3 са италианците, които донякъде се утешават, че все пак мислят близо три пъти повече за секс отколкото за ваканция.

Проучването не поставя под съмнение сексуалния капацитет на анкетираните жени, които по природа са по-романтични от мъжете и вероятно съзират блаженството в съчетание от ваканция и секс, стига мъжете да покрият разноските по отдиха, като не се сещат за друго, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
5
 
! Отговори
Гларус преди 11 години
Колкото повече мислиш са секс ,толкова по малко го практикуваш значи.Аз не мисля просто обръщам плажния чадър и боц.
24
0
 
1
 
! Отговори
Бай Асен преди 11 години
Нашту Зумбюл хич не мисли за секс ,няма време да мисли ,или я блажа или ражда.
23
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 36 И това за 5 дни като турист ли го разбра Ела да си с тях 2-3 години и друга песе3н ще заяееш Отврати с вирнарти носове ,мислят ,че са центъра на Вселената ,а жените им от 10 000 има 1 която да не плаши .По ТВ МАСОВО са чужденки и водещите и гостите .
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не искам да прозвучи като хвалба, но малко са местата на земята където не бях. Сред бялата интелигенция италианците са едни от най хубавите хора. Имат хубави, романтични, отворени и светли души, Жалко че земетресенията днес се отразиха зле както на всички така и на тях
21
1
 
5
 
! Отговори
чичовуйчо преди 11 години
Като кажат британските учени за някоя *** че е умна и красива ,като тръгнат едни велики приказки и прозрения,едни откровения и даказателства извадени от девет кладенци,докато се счупи стомната и а-ха всички отново са съгласни, че маймунския *** е червен.
20
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Доста *** статия. Някой се прави на парапсихолог и чете мисли, и разбира се открива сензационното !Уви, италианците доста повече от останалите мислят за секс, и това е видно.
19
2
 
8
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Пак намериха с какво да ви излъжат ! Ей ,вас българите много ви лъжат ,то не са политици,то не са медии,то не са мними лекари ,то не са врачки и пр. и пр. !
18
3
 
5
 
! Отговори
БГ Тийнейджър преди 11 години
Ние мислим 24/7 и за двете ;)
17
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българите мислят по-често за насъщния, отколкото за секс - всеки от каквото има най-силно нужда!
16
1
 
7
 
! Отговори
мачо пух преди 11 години
те не мислят те просто го правят!
15
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама още ли има италианци, французи и др. такива? Не са ли само фереджета вече?
14
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 20 Ако видиш статистиката за това колко Виагра пият жабарите ,ще разбереш ,че не могат и да го правят .Без хапчетата са кръгла нула .А и Жабария с 60 000 000 души има 10 красиви жени .На останалите мустаците са по големи от конска опашка .А и коментиращите ,колко пъти сте си имали работа със западнячки .Навсякъде парите са на първо място .Искат си плащане на дискотеки ,подаръци и т.н. Или няма секс и весело .
13
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
vsichki si misliat za sex ama materiala ne stava.
12
7
 
21
 
! Отговори
:) преди 11 години
Англичаните мислят за секс, италианците го ПРАВЯТ :) Глупава статия за още по-глупаво проучване.
11
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая на снимката пък една красавица.........добре,че я набедиха за такава!
10
3
 
7
 
! Отговори
jena преди 11 години
глупава работа. проучването само потвърждава старата теза. просто гладна кокошка просо не сънува, та така и италианките/испанките.
9
2
 
12
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
До-- Мукавей ---Познавах един който го правеше по 30 пъти на ден --само че .......сам ,,,,хахахахахахахаххахаа
8
2
 
13
 
! Отговори
Мукавей преди 11 години
Едно е да мислиш,друго е да правиш...
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
eто защо е най-хубаво да си травестит!
6
10
 
28
 
! Отговори
ФАКТ преди 11 години
Жените са станали абсолютни ***. Искат само да получават. Не, че и мъжете не са същите, но на тях няма кой да им даде :)