Тоалетна хартия, бикини, шоколад - какво ли няма в дамската чанта

Средно този женски аксесоар съдържа по 40 вещи
28 сеп 2012 20:12,
47
Тоалетна хартия, бикини, шоколад - какво ли няма в дамската чанта
Снимка: архив, Reuters

Руло резервна тоалетна хартия, чифт бикини, шоколад и iPod– това са  предметите в дамските чанти, които неизбежно съпътстват британките.

Там намират място също болкоуспокояващи, слънчеви очила и пила за нокти. Там са и други предвидими неща като пари, чантичка за гримове и бележник, показа проучване за топ вещите, които поданичките на Нейно Величество носят в дамските си чанти, пише „Дейли мейл“.

Средно британката харчи по 96 лири за закупуването на дамска чанта, която съдържа средно 40 вещи на стойност 110 лири.

Лондончанки харчат най-големи суми за чанти (119 лири), като са готови да вложат до 1000 лири в модел, който много им  харесва.

Една пета от дамите в Уелс биха предпочели непознат да ползва четката им за зъби, вместо да надзърне в този тъй личен техен аксесоар 42 на сто от запитаните били убедени, че ровенето в дамската чанта е толкова осъдително, колкото четенето на личната им поща или SMS-ите им.

82 на сто от британките са уверени, че дамската чанта издава повече от всичко личността на една жена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
17
 
! Отговори
жена преди 11 години
20-ти, май си прав, напоследък мъжете са станали по жени и от жените :) Гланц за устни, впечатлена съм :)))
20
6
 
14
 
! Отговори
13 преди 11 години
Аз пък съм жена на 23 и дамаска чанта не нося, раница тва е решението- за лекции/работа, просто за разходка всичко необходимо е по джобовете- ключове, пари, телефон, плеър, кво толкоз са се завтелявали тия с чанти с размера на малки нарамени чували
19
20
 
7
 
! Отговори
До жена преди 11 години
ами май мъжете са "по-така" джи-джа-виаз съм мъж> в моята чанта има парафюм, гланц за усни, wallet, документи за автомобил, ключове от къщата, офиса, колатапистолетслънчеви очиламултифункционален нож (имам си пистолет за другото)бон-бон(и)бира (понякога)джъ-съ-мътаблетзаряднизапалкацигарипрезервативи нямам - жените да си ги осигуряват ... ако нямат тогава - чао!
18
9
 
20
 
! Отговори
аз преди 11 години
Тоалетна хартия, бикини, превръзки, тампони - все неща, свързани с работното сечиво на жената:)))
17
9
 
13
 
! Отговори
жена преди 11 години
Явно аз не съм жена, защото в моята чанта има максимум пет неща - ключове за кола и за вкъщи, портмоне, телефон, крем за ръце....и не се сещам за друго...а, и кърпички нося понякога, че децата са ми още малки и понякога трябват.направо съм изумена какви неща се носят в дамските чанти...***!!!
16
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това се отнася за Британките - те са дебели и сер*т много, шоколада е ясен -папане да има, бикините са ако случайно се насер*т от шоколада, I-глупоста е когато сер*т да има да си слушат нещо на клекалото,интересно ми е какво има в българската чанта?! да ги махнем тия пр*дли англичанките
15
2
 
8
 
! Отговори
до анонимен "би преди 11 години
Чифт чисти бикини се носят, опаковани добре в пликче в дамската чанта при положение, че на дамата й предстои гостуване с преспиване. При гостуване вид, първият чифт пликчета се изпират с парченцето ***, сложено в плика за тази цел,и се простират на простора,а докато съхнат, собственичката им клюкарства с домакинята). Гостуване вид:пличкета се увиват добре в кърпички (за да се запази чиста проба ДНК)), след което се пъхват в пликчето, а после във вътрешно джобче на чантата, и така...
14
2
 
12
 
! Отговори
gugi преди 11 години
до 13. Ами ако осъмнат на място различно от "вкъщи" да могат да се преобуят.
13
2
 
5
 
! Отговори
Бре! преди 11 години
А презервативите къде носят?!
12
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А някоя жена може ли да обясни какъв е смисълът да се носят бикини в чантата? Аз не мога да се сетя.
11
4
 
22
 
! Отговори
Мъж преди 11 години
За първи път чувам/чета, че жените си носят бикини в дамската чанта. :)Прави ми впечатление, че все повече мъже също носят чанти (малки или по-големи) и се чудя дали наистина са им необходими, или просто такава е "модата". Аз лично нося само документи (при тях си държа и парите), ключове, два телефона и дъвки, затова не ми трябват никакви чанти.
10
1
 
20
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Ние в Кривунделово...дами нямаме и затова не знаем какво носят в чантите;е някои носят пазарски мрежи и то се вижда какво има...вътре.
9
2
 
21
 
! Отговори
))) преди 11 години
Троловете във форума ги е хванала остатъчната радиация от слънчевото изригване)))) В моята чанта навремето държах и един куп дискети с курсовите ми работи). Един ден ми я откраднаха и се озовах в едно порутено полицейско управление, изреждайки пред някакъв старшина съдържанието й). Хеле като стигнах до дискетите, типът се оживи и направи следната тържествуваща мисловна връзка : "Хаа, промишлен шпионаж, а?")))))))))))) Много се разочарова, като разбра, че не е)) Така или иначе не я намериха...
8
3
 
0
 
! Отговори
вибро преди 11 години
w.vbox7/play:fa056f4e
7
4
 
6
 
! Отговори
sastradatelen преди 11 години
az kato 4etqx se setix 4e nqkoi si nosqt podvijen masajor vi......r
6
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В дамските чанти има всичко, освен едно нещо: ред :-)
5
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вече и мъжете носят чанти.В моята чантичка през рамо има книга, очила, gsm, носни кърпи, документи, пари, билети.Отделно понякога нося раница.В нея имам книга, вода, носни кърпи, бельо (ако се налага) и други разни неща.
4
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като се качат в градския транспорт и като ги разметат тия бухчи ми идва да изкъртя зъбките на някоя фръцла
3
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като с качат в градския транспорт и като ги разметат тия бухчи ми идва да изкъртя зъбките на някоя фръцла
2
10
 
36
 
! Отговори
Ivo преди 11 години
За съжаление не познавам жена, която да няма проблем да открие каквото и да е било в чантата си, която освен това тежи мин. 5 кг, съдържа куп ненужни неща и разбира се всичко е умножено по 3 в останалите две чанти, които обикновено са еднакви на пръв мъжки поглед. А самото купуване на нова чанта трае дни, след множество консултации и премервания. Като цяло дамската чанта е едно от най-бруталните и нелогични неща, символ на жената. Анти-дамско мнение, но истина в 99.5 % от случаите.