Модните апокалипсиси на 2012 г.

Вижте потресаващите тоалети на звездите през годината
Обновена: 17 дек 2012 16:37 | 17 дек 2012 16:37,
34

Хайди Клум Снимка: Reuters

Втората половина на месец декември винаги е повод за информационни обобщения в какви ли не области. В навечерието на предполагаемия Апокалипсис на 21 декември темата за преживените през 2012 г. катастрофи е особено актуална. В тази насока френският в. "Фигаро" припомня, че както всяка година и настоящата не е минала без модни апокалипсиси, тоест появата на известни персони с потресаващи тоалети на важни събития. 

Изданието предлага и своеобразна класация на най-разтърсващите модни апокалипсиси на изминалата година. В класацията на първо място е Хайди Клум заради умопомрачителния тоалет на Версаче, с който тя се изяви като водеща на церемонията по връчването на европейските награди на МТВ във Франкфурт.

Роклята с електриков цвят със златни орнаменти и с плетеница от връзки отпред разкриваше голяма част от бюста на красавицата, като на моменти дори през плетеницата се подаваше зърното на едната й гърда. Тоалетът имаше и страховита цепка встрани, така че единият крак на топмодела се виждаше чак до свивката на бедрото. Роклята беше съчетана с обувки тип боти с висок ток и остър нос в същия цвят и със същата плетеница от връзки като роклята.

Всичко това накара модните експерти да се запитат дали Хайди Клум не е объркала червения килим с тротоар.

На второ място е кино дивата Шарън Стоун, появила се на благотворителна вечеря в Бевърли Хилс за набиране на средства за борба срещу заболяването лупус в сива чувалоподобна бабешка рокля.

На трето място е певицата Ники Минаж с блудкавия си тоалет за представянето на парфюма си "Розов петък" в нюйоркския магазин Мейсис. За събитието Минаж беше облякла свръхтясно крещящо червено сако, съчетано с фуражка на пиколо в същия цвят, с корсет, чиито чашки наподобяваха близалки заради цветовата си гама и форма. Всичко това изобщо не се връзваше с панталона на Ники Минаж, тип клип на дебели черни и бели ивици, подчертаващи здравите бедра на екстравагантната певица.

В класацията попада и Ел Фанинг, която на премиера на поредната лента от сагата "Здрач" се появи със сандали с гигантски платформи, напомнящи смесица от маратонки и джапанки,съчетани с причудлив тоалет от подгънат на етажи сатен.

Следва я френската актриса Беренис Бежо, появила се на кинофестивала в Кан през май с пищна крещящо червено-електрикова рокля без презрамки, която модните експерти нарекоха тоалетът на Шехерезада. На същото събитие светската лъвица Ким Кардашиян пък благоволи да дойде с ултракъса кафяво-бяла рокля и черни велурени ботуши, придаващи й вид на индианска жена-воин. 

В класацията попада и тоалетът на Бионсе, с който тя се появи на традиционната гала вечер на Института за костюмите на музея Метрополитън в Ню Йорк. За това събитие през май Бионсе, която в началото на година роди дъщеричка, беше облякла прозрачна рокля от черен тюл и бродерии, завършваща с лилаво оперение. Тоалетът, който едва прикриваше пищното тяло на певицата, показа, че тя все още трябва да води упорита битка с натрупаните по време на бременността килограми.

На същото събитие Мила Йовович пък дойде с червена  рокля, с разкъсани на ивици краища, което накара модните експерти да изкоментират, че актрисата, изявяваща се и като дизайнер и известна като стилна личност, не само е разчупила, а буквално разкъсала представите си за себе си.  

В класацията попада и буйната щерка на Боб Гелдоф - Пикси, която дойде на церемонията в Лондон по връчването на наградите за мода на сп. "Ел" с рокля, върху която на бял фон бяха изрисувани червени и оранжеви чушки.

На церемонията по връчването на наградите Златен глобус в началото на годината друга звездна щерка, Кели Озбърн, отрочето на Ози Озбърн, се появи в сатенена рокля в кралско син цвят, омотана така около краката й, че да наподобява опашка на русалка. Според модни критици обаче заради този тоалет Кели е приличала много повече на октопод, отколкото на сирена. 

За същата церемония с шокираща синя рокля, беше облякла и актрисата Сара Мишел Гелар. Тоалетът, съчетаващ бюстие и долна част тип разплетена кошница потресе специалистите най-вече с цвета си - бяла основа, върху която сякаш не особено надарен художник беше размазвал на воля синя боя.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
5
 
! Отговори
неМоделиер преди 11 години
до Лично мнение Какъв сексапил бе мойто момче? Да не ти е развален монитора нещо? Заради такива като тая на 3-тата снимка мъже стават гейове или импотентни.Потърси помощ от специалист. Моля те!!!!
30
0
 
3
 
! Отговори
неМоделиер преди 11 години
Снимка 3 и 4 направо ме изкъртиха от смях. Някои други също са смешни. Обаче тази на снимка 11 е добре. Не знам какво са и намреили толкова?
29
0
 
6
 
! Отговори
my garden преди 11 години
Kak pak ia niama Lady Gaga?? Ako ochakvah niakoi v tazi klasazia, to tia! Ne si varshite dobre rabotata, ei prepisvachite na statii!
28
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Първата рокля е много фентъзи-еротик. Другите наистина са много зле.
27
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На Хайди Клум и на Беренис Бежо роклите им са страхотни. Не виждам какъв кусур им намериха. Какво, като било голямо деколтето? Та това са наградите на МТV, за бога! Не е Лека нощ, деца!А на другата рокля няма нищо крещящо или електриково. Идеална си е.
26
3
 
2
 
! Отговори
Украйна преди 11 години
Тая църната на главната снимка ми мяза не само на моден ми на човешки апокалипсис, майкоо добре че попаднах поне в България че като гледам в Америка било по-страшно
25
5
 
7
 
! Отговори
Лично мнение преди 11 години
На сн.1 и сн.3 жените показват реален сексапил. Стиловете им са различни, самите те като излъчване са различни. Друг е въпросът къде е допустимо да се появиш с подобен тоалет. И в двата случая, показаните костюми са подходящи по-скоро за карнавални вечери, където е допустимо дори и по-вулгарното подчертаване на реални прелести - при такива обстоятелства подобни тоалети могат да се приемат по-скоро като закачка.На останалите снимки виждам жени с необмислени, загрозяващи ги облекла.
24
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кимчето е космясала арменка
23
1
 
3
 
! Отговори
No Mercy! преди 11 години
Няма да им простя!
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
треа да си е.ати чикид.ията да харесваш ники минаха я всички! зверрр, ур.оод!
21
3
 
7
 
! Отговори
Дедо Шишарко преди 11 години
Ох, котъооо !!! Кимчето с голямата ду*ара ше и скъсам апокалипсиса.
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ники Минаж е ег.ти енергийния вампир. Такава жена да ти влезне в къщата, тогава предвиждам такъв живот...
19
2
 
2
 
! Отговори
До ткзс-ар преди 11 години
Не разбираш от мацки
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ел Фанинг си остава миловидна и свежа девойка и в смахнатия си тоалет, но другите персони вече не могат да разчитат само на природните си дадености, за да изглеждат добре. ама, нека се забавляват дамите, щом така им харесва.
17
1
 
9
 
! Отговори
ткзс-ар преди 11 години
ники минаж има два декара г*з ве като цела овощна градина
16
9
 
4
 
! Отговори
15 преди 11 години
Ники Минаж е много секси
15
1
 
6
 
! Отговори
Ужас преди 11 години
Стоун е като 65 г бабичка :((
14
0
 
4
 
! Отговори
до 11 преди 11 години
По-скоро като жетварска стомна на синор
13
1
 
3
 
! Отговори
do 2 преди 11 години
В какъв спорт ще се състезава? Тласкане на гюле?
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
снимка 4 е най-зле!!