Е, така не ги бяхме виждали досега!

Снимките от ареста на бляскавите холивудски звезди
Обновена: 27 мар 2013 15:06 | 27 мар 2013 07:14,
29

Актьорът Ръсел Бранд и бивш съпруг на Кейти Пери арестуван за хулиганство и посегателство. В изблик на агресия той изтръгнал айфона на папарак, който искал да го заснеме, и го хвърлил. Снимка: Reuters

Актьорът Мел Гибсън, рапърът DMX или пък Никълъс Кейдж - свикнали сме да ги виждаме в "по-добрата им светлина" като кадърни актьори и добри изпълнители.

Оказва се обаче, че и те са хора и грешат. Даже май по-честичко и от обикновените граждани. Алкохолът, наркотиците и агресията хич не са им чужди!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
4
 
! Отговори
ФАС преди 11 години
Това има много гледни точки.Едни го правят за да излъскат "прашасалия имидж",други за да са интересни,трети не искат постоянно да бъдат център на внимание искат да бъдат оставени като всеки нормален човек на спокойствие.Да не забравяме и на какви щуротии са готови.Е не пропускаме че все пак и те са хора с техните човешки слабости.
3
13
 
7
 
! Отговори
погнусена преди 11 години
ЕЙ,ТОЗ ПЪРВИЯ РЪСЕЛ БРАНД АКО МИ ИЗКОЧИ НАСРЕЩА ПЪЛНЯ Я С БАРУТ И Я ВЗРИВЯВАМ!! ЕГАТИ И НЕЩАСТНИКА МИЗЕРЕН! КАТО ГИ ПОГЛЕДНА ТАКИВА "ПРИРОДНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ"И СИ ДАВАМ КУРАЖ ,ЧЕ ИМА И ПО-ЗЛЕ!!
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
многото пари навсякъде по света,понякога правят човека ***
1
3
 
30
 
! Отговори
hit преди 11 години
Айде пък точно така да не сме го виждали Никалас Кейдж.''Да напуснеш Лас Вегас''.........Голям актьор о страхотен филм............Простено да му е!