Джо Манганиело си спечели честта да живее в Холивуд Хилс

Актьорът от "Истинска кръв" се сдоби с къща за 1,8 млн. долара
9 юли 2013 15:23,
4
Джо Манганиело си спечели честта да живее в Холивуд Хилс
Снимка: zillowblog.com

Атлетичният актьор Джо Манганиело, познат от филмите „Професия: Стриптизьор", "Очаквай неочакваното" и сериала „Истинска кръв", вече може да се похвали с нов дом в престижния квартал на Лос Анджелис - Холивуд Хилс.

За актьора се оказа истинска златна мина ролята му на върколак и на стриптийзьор, защото спечели достатъчно пари, че да може с лека ръка да отдели 1,8 милиона щатски долара за новия си имот. Къщата е по-скоро скромна за стандартите на Холивуд. Тя е на един етаж и има 4 стаи, 3 бани и красиво озеленен вътрешен двор с басейн, джакузи и камина и кът с барбекю.

С тази своя придобивка г-н Манганиело става съсед на актьорите Роуз Макгоуън, Джонатан Рис Майърс, Ана Фарис и Крис Прат. В недалечното минало този район се е обитавал от знаменитости от А-листата на Холивуд като носителите на „Оскар" Рене Зелуегър, Джулия Робъртс и Кевин Костнър, но всички те вече живеят на други, по-престижни места.

Домът на Джо е построен през 1963 г., разполага с много от класическите характеристики на типичния за средата на миналия век стил - плосък покрив, акценти от камък и много стъкло.

50-годишната къща, която има и двор от 2400 квадратни метра, наскоро е претърпяла основен ремонт и в момента може да се похвали с всички съвременни удобства.

Вижте снимки от интериора и екстериора на къщата на Джо в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И Холивуд се напълни с ***.
3
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Името му се чете и пише "МАГАНЕЛО". Така той самият си го произнесе в едно интервю поне 3 пъти. А кой е той? Един от най-привлекателните пичове на Холивуд в момента.
2
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой беше този?
1
2
 
41
 
! Отговори
Гладна кокошка преди 10 години
Ей, изпреварил ме е, *** и пича му ***! Тамън си го бех заплюл, ама на! Карай, ще си заплюя друг имотец.