Жени Калканджиева призна: Развеждам се!

Отношенията й с Тачо били изчерпани
Обновена: 15 авг 2013 14:44 | 14 авг 2013 09:55,
76
Жени Калканджиева призна: Развеждам се!
Жени Калканджиева, Тачо и малкият Жорко Снимка: архив, Булфото

Жени Калканджиева потвърди появилите се слухове, че със съпруга й Тачо сa разделени и тя дори вече е подала молба за развод.

"Явно отношенията ни са изчерпани и сме в процес на развод. Време е всеки да тръгне по своя път. Този факт не ни прави по-малко отговорни към Жорко, и двамата го обичаме и ще продължаваме да си поделяме грижите за него", споделя тя в интервю за сп. „Story”.

Освен че слага край на брака си, Жени разкрива, че все още законният й съпруг вече се е изнесъл от дома им и в момента живее с любовницата си Зорница. 

Жени е категорична, че не жена е причина за кризата в отношенията й с Тачо, а раздялата им е съвкупност от много обстоятелства.

„Аз съм по-самостоятелна и не съм от този тип женички, които гонят и преследват мъжа, плачат и да се тръшкат. Независимо с Тачо или с който и да е мъж, в тази ситуация аз реагирам по този начин. Просто давам свобода“, категорична е Калканджиева.

Шефката на „Визаж“ отсича, че не е готова на компромис и ако любовта е приключила, никой не трябва да се насилва.  
Малкият Жорко засега само пита къде е баща му, но аз му казвам, че е на работа. В интерес на истината той го вижда, обръща му внимание, посочва Калканджиева и допълва, че няма да допуснат каквото и да се случва в живота им, то да влияе на детето.

Според „Story” въпросната Зорница всъщност е Зорница Линдарева, модел, на 31 г., печелила е конкурсите Miss Summer 2010 и Miss Exotic Monte Carlo.

Калканджиева и 10 години по-младият от нея Стефан Манов-Тачо вдигнаха сватба на 31 август 2007 г. През септември 2009 г. се роди синът им Георги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
6
 
32
 
! Отговори
Убав преди 10 години
Убав тоз Тачо.На селски бик мяса.Ама нещо се е пооял и не пасва на вехтата крава.
26
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този пък Тачо много насериозно се е взел...През 2007 хващаше окото, сега се е ошишкал като чичка. Прав му път, крива му пътека..И въобще какъв е той, работи ли нещо ? Дойде от нищото, пак там ще отиде. Не знам дали имат предбрачен договор или Калканджиева ще му плаща издръжка........ Иначе такива големи възрастови разлики рядко устояват на времето, особено когато мъжът е по-млад..... Но и тази мода с по-младите мъже ще отмине......
25
1
 
21
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Мноого важно: Тачо се ожени за Жени.А сега Калканджиева кълве на други.
24
2
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кръговрата на живота ... едно време докато тя беше малда и свежа мръвка, забавляваше чичковците и ядосваше държанките им, сега нещата се обръщата ...
23
3
 
23
 
! Отговори
Journey преди 10 години
До anonimenАз мислех, че мозъка и е промит много преди да отиде в ТВ7.А каква любов беше с Тачо...направо не можеше без него.Всеки ден в жълтата преса разказваше колко го обича и как е бил мъжа на живота и.
22
10
 
33
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
tv7 и проми МОЗАЪКА .КОИТО СЕ Е ЗАХВАНАЛ С БАРЕКОВ ДО НИКАДЕ НЕ Е СТИГНАЛ.
21
2
 
10
 
! Отговори
ixtlan преди 10 години
До Салахадина Фаровете ?
20
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тая пък даже нз коя ?! :D
19
4
 
45
 
! Отговори
ГражданинътКарбовски преди 10 години
Какъв Тачо , бе ?!?! На тоя убавец виждали ли сте му снимки от сватбата им и преди да напълнее , а?!? Все едно гледаш покойния висаджийски бос Жоро Илиев.... почти едно към едно! Така че всеки да си прави сметката кой всъщност е бил "голямата й любов" , кой е плащал сметките , кой е платил шестото място в "МИС СВЯТ" и какъв е всъщност тоя Тачо ли е... Пачо ли е... не го знам :) ;) :) ;) Почти съм убеден дори , че "кинтаджията" в семейството им е била Калканджиева а не тоя Тачко.... ;) !
18
3
 
128
 
! Отговори
Старомоден преди 10 години
Дядо ми, лека му пръст, ме съветваше: "Когато на една къща й тече покрива, не сменяш къщата, а поправяш комина". Така е и с човешките взаимоотношения. Много лесно се предаваме ние, хората от нашето поколение. Изгубихме си морала и патриархалните ценности, от което страдаме и ние, и децата ни! Лек ден на всички и повече любов и разбирателство, бъдете живи и здрави!
17
6
 
27
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
Нов бардак(брак) със стари ку....и никога не става!!!
16
7
 
53
 
! Отговори
р преди 10 години
До Анонименне е грозна :) другите неща може би, но грозна меко казано не е.
15
32
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази е толкова злобна и проста, че и 30 г. по-стар мъж да беше пак щеше да я зреже. И каква мис? грозна и глупава.
14
4
 
24
 
! Отговори
знаещ преди 10 години
Таня,отношетията вярно нитой не ги знае, но ВИНАГИ могат да се предвидят, още повече пък в такива семейства,където интереса е единственото обединително звено.Решил нашия да ч-ка бивша миска,тя пък намерила млад е-ач и...така до естествения край.Извода е ,че всичко е преходно и всяка жена,била тя и миска ти омръзва
13
1
 
45
 
! Отговори
arhar преди 10 години
А нещо за Малкия Маргин няма ли да чуем ? Къде изчезна този човек ? На кой остров рита футболна топка ?Няма ли сега нещо и за черната Златка да чуем ?
12
4
 
24
 
! Отговори
dominator преди 10 години
До ТаняТи нормална ли си? Бракът не е до доминация. Май феминизма ти е дошъл в повече...
11
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая сводница в сливенския затвор,
10
6
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
дрее ми на едноокия кво праат тея мухъли фалшиви. Ако искат да скочат в бетонарката, се ми е тая. Кво занимават хората с тая разкъртена *** дето го *** на всеки за една шепа банкноти.
9
3
 
53
 
! Отговори
класика в жанра преди 10 години
Колко...очаквано. 10 години разлика в полза на мъжа, щях да се учудя, ако не се бяха разделили.Хайде сега Жени да се преориентира към някой набор. Сладко момченце имат.
8
2
 
72
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Измислено семейство от началото до края.Каката от бардака и Тачо който имитираше Мачо !