Кучкова търсила богат мъж и го намерила - тайнствен бизнесмен

Плеймейтката минала през наркотиците, излизала скъпо на мъжете
Обновена: 17 апр 2014 14:33 | 16 апр 2014 09:56, Александър Попов
84
Кучкова търсила богат мъж и го намерила - тайнствен бизнесмен
Кучкова не е евтина. Снимка: Булфото

Дали заради фамилията, но след като спечели еротичен конкурс, Елена Кучкова често и с гордост заявява "Да, кучка съм!". Тя май ще се окаже от малкото подобни момичета, които не лицемерничат с изказвания как търсят принца, който да ги дари с голата любов.

Три години тя е живяла с танцьора Стефан от известната мъжка формация "Максимус", но разбрала, че е с него само заради физическата му красота.

Медийната слава й отваря нови пътища, изпраща й стотици ухажори и тя решава, че сега е моментът, в който може да си позволи да избере такъв мъж, какъвто винаги е искала.

Още по темата
"Да, сега аз съм не само красива, но и известна. Загърбвам всичко лошо, което ми се е случило, искам да забравя трудностите, започвам нова работа и слагам ново начало. И имам нужда от мъж с възможности, с когото да си позволя един нормален начин на живот", откровена е Кучкова пред сп. Story.

Израснала без баща, Елена дълбоко в себе си изпитвала нужда от някого, който да я закриля, да се грижи за нея, да я напътства и глези.

"Стефан не беше това, което търсех. Още преди конкурса отношенията ни бяха изстинали вече и живеехме като съквартиранти. Когато спечелих титлата, това вече беше поводът той да се изнесе от къщи. В него харесвах само атлетичното му тяло, но в един момент това вече не ми беше достатъчно. Аз си падам по по-големи, улегнали мъже. Да, той ме обичаше много, но разбра, и решихме, че е по-добре да си останем приятели", признава плеймейтката.

Сваляли я политици, известни бизнесмени, футболисти и светски личности, много от които имали семейства и деца.

"Изкушавала съм се да изляза с някои от тях на вечеря, но не повече. Аз съм флиртаджийка, обичам да се заигравам и да ги дразня. А знаете, когато една жена се дърпа, става още по-сладка", допълва Кучкова.

В крайна сметка в момента се е отдала на бизнесмен, свързан и с политиката, когото случайно срещнала по време на самолетен полет.

"Той е млад, на 38 години, красив, богат, интелигентен, галантен и възпитан. Не обича показността и комплексарските фукни, че е с по-младо гадже, и то с титла за най-красив еротичен модел. За него е важно какво изпитва към мен, и аз – към него. Чувствам се прекрасно", хвали половинката си Елена.

И без да се притеснява, че ще бъде обявена за поредната златотърсачка, чистосърдечно дава своето определение за "мъж с възможности" - не е нужно да е милионер, но не иска да я води по кафета и да си брои стотинките, а да ходят на вечери в изискани ресторанти, както и да може да си позволи спокойно почивка на някое екзотично кътче по света. Дотук сегашният й приятел покрива без проблем тези критерии.

За момента на двамата влюбени им е още рано да обсъждат вариант за съвместно съжителство, но Кучкова е категорична, че струва скъпо на този, който я избере.

Елена Кучкова не крие и пороците. Пийва умерено, пропушила, за да си успокоява нервите, откакто станала известна, и е опитвала наркотици – кокаин и хероин. Не й харесало да се дрогира и счита, че настроението идва много от нагласата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
2
 
! Отговори
Ро преди 10 години
Абе, вие, медиите съвсем изкуфяхте! С кви "особи" ни занимавате не е истина просто!
66
0
 
1
 
! Отговори
людмил преди 10 години
Девойката е клише на немотията.
65
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чудя се защо някои злобеят толкова.Хубавото тук е това, че момичето не е лицемерно. Тя просто казва: Аз представлявам това и това, търся такъв и такъв мъж. И всеки да си преценява дали би приел такава жена и за какъв вид отношения би я приел. Важно е и мъжът да бъде откровен, да не създава излишни илюзии.Ако тази мома наистина се откаже завинаги от наркотиците, ако не излиза дори и само на вечеря с женени мъже и ако се окаже добра домакиня и майка, не виждам защо трябва да й се намират кусури.
64
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На мъжете видът кучкова се харесва от както свят светува , не само защото е сексапилна, а най-вече защото е достъпна, в свят в който хората имат пари, а това е света към който тя се стреми, те не значат нищо за тях. Така че каквато и да е цената -за тях е достъпна.В интерес на истината това си е заложено във всяка жена. Малко са тези които наистина не можеш да притежаваш с едно или друго.Всъщност тя няма никакви претенции, освен парите, което е ок за някои.
63
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АМА ТАЯ ОЩЕ ЛИ НЕ СЕ Е ОКУЧИЛА? БАХ МААМУ
62
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не желае ли да получи образование и престижна работа преди да си почива на екзотично място.
61
2
 
20
 
! Отговори
До надутите преди 10 години
Не можах да се въздържа от коментар. Ей такива к*рви като тази така ги "обчам". Това са гадни използвачки и пет пари не давам когато разбера че поредната фуста като нея е зарязана заради по-младо гадже, а се питам какви са тия мъже дето ще искат такова зло в къщата си, месец година ще я боцка където и колкото си иска и после какво, жена за семейстово и деца от такива парцали не става.
60
10
 
12
 
! Отговори
Кучкова дъ секъндсек преди 10 години
Не мога да разбера защо непрекъснато се нападат жените, че гледали парите. Еми какво да гледат - парите у мъжа са признак за наличие на акъл и оправност в живота, а това е най - важно за една жена, защото създава усещане за сигурност на нея и децата, които би родила. Мъжете пък гледат красотата в една жена, защо не си хванат грозното Ванче, което е добро и ще ги обича, а все пускат лиги по такива като Кучкова? Всеки си гледа интереса.
59
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това не е ли Марая Кери!Каква прилика какво тяло напращяло!
58
3
 
5
 
! Отговори
9 преди 10 години
До 40 годишнаЕто затова,което казваш съм избрал да съм свободен мъж,да си харча паричките,които съм си изработил,има си жени за удоволствия и после кой от къде е и си живея СУПЕР.
57
3
 
6
 
! Отговори
9 преди 10 години
Нищо ново под слънцето,то в България вече незнам жена,която да не търси мъж с пари да я гледа,а нейните парички да са си нейни,но онзи отгоре гледа и знае как да ви наказва такива женички.
56
1
 
3
 
! Отговори
40 годишна преди 10 години
56 и 57,Вие имате магистърска степен в някое йезуитско училище.За справкаbg.wiktionary.org/wiki/%D0%B9%D0%B5%D0%B7%D1%83%D0%B8%D1%82
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да права е жената -40 годишна. И няма значение по какви причини проституираш и с колко "голяма" цел. Както знаем това е държавата на проститутките във всяко отношение на всички нива и от всички полове-третия включително и...... до там.Всеки различен направо няма място тук и ни го казват в очите.
54
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да си купи конец за да си шие дупарата!
53
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кучкова завършила финанси в ПУ"П.Хилендарски" а не знае кой е финансовият министърсега!Как го взела тая *** тва висше пак е свирила....
52
2
 
22
 
! Отговори
ВАНКОНИ преди 10 години
До 40 годишнаИМА РАЗЛИКА КАК ПРОСТИТУИРАТ. ЕДНИ ОТ НУЖДА ДРУГИ ЗА УДОВОЛСТВИЕ И ИМА МНОГО ИСТИНСКИ ЖЕНИ КОЙТО ТИ ПЕРАТ ЧОРАПИТЕ И СИ ПОДЕЛЯТ КРЕДИТА. НО ЗАРАДИ ТАКИВА *** ЗАПОЧВА ДА СЕ ПРОМИВА СЪЗНАНИЕТО НА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ .!
51
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 40 годишнаЛичи си, че говориш от личен опит.
50
1
 
15
 
! Отговори
ВАНКИНИ преди 10 години
С ГОДИНИТЕ И НЕЙНОТО ВРЕМЕ ЩЕ ОТМИНЕ . МНОГО ЩЕ СА Е Е.АЛИ МАЛКО ЩЕ СА ТЕЗИ КОЙТО СА Е ПРОПУСНАЛИ . НО НАКРАЯ ТЯ ЩЕ ЕДНО НИЩО . БЕЗ СЕМЕЙСТВО И ЦЕННОСТИ В ЖИВОТА СИ . НЕКА СЕГА СЕ ЗАБАВЛЯВА И ДА НОСИ УДОВОЛСТВИЕ НА ТЕЗИ КОЙТО ИМАТ ИЗЛИШНИ ПАРИ ЗА ТАКИВА ЖЕНИ .....!
49
7
 
21
 
! Отговори
40 годишна преди 10 години
Плюете по малката глупачка,защото казва истината.Нагла ли е - да.НО!!!Колко от вашите жени,уважаеми пишещи мъже,живеят с вас,само защото си поделяте кредита/заема/наема/обучението на децата?Колко от тях перат чорапите ви само и само да вържете в края на месеца общата ипотека,а всъщност не могат да ви понасят?Дали проституираш за 100,1000 или 100000 няма никакво значение.
48
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гнусотия ! "политици, известни бизнесмени, футболисти и светски личности" - крадът парите и ги харчат по *** - Нема такава държава !" Който носи българско име" да бяга бързо !

Спонсорирани публикации