Царството на бекона

В Монреал отваря врати ресторант, в който беконът е най-важният продукт
21 авг 2014 18:50, Красимир Ангелов
7

Снимка: Bar Brutus

В канадския град Монреал скоро ще отвори врати един специален ресторант, който вероятно бързо ще се превърне в любим на любителите на месото. Той ще се казва "Brutus" и ще включва бекон във всяко едно ястие или питие от менюто.

Собственикът на ресторанта Антъни Одоин споделя, че идеята за това заведение му е дошла от факта, че всички негови познати и приятели обичали бекон.

Любопитното е, че освен местни специалитети, в "Brutus" ще се предлагат и напитки като "Pork Soda" и „Bloody Mary“ с бекон във формата на роза.

Ресторантът на практика е готов
, но ще отвори врати, след като получи разрешение от местните власти да продава алкохол. А вие бихте ли хапнали в този ресторант?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: ресторантканадабекон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.