Романтика по руски...

Смешно, тъжно или остроумно?
31 окт 2014 22:02, Александър Попов
188

Снимка: kaifolog

Когато говорим за романтика, всеки я разбира по различен начин. Едни залагат на традиционни похвати да впечатлят партньора, други искат нещо по-екстравагантно.

Вижте висотите на руската романтика, подбрана в галерия от kaifolog.

Смешно, тъжно или остроумно? Мнения всякакви, но няма как да не уважаваме усилията на хората...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още по темата: романтика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
5
 
9
 
! Отговори
До 144 преди 9 години
Така е било, но за съжаление братята ни руснаци окупират България, изнасят златния ни резерв,разсипват всичко що работи и носи пари, с помощта на слугите си - българските комунисти избиват интелигенция на страната и вкарват мръсната си индустрия, като за да функционира тя ни задължават да купуваме суровини от русия на силно завишени цени, а продукцията да им я продаваме на безценица.
100
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кои сме ние да коментираме руснаците, още повече че сме обвързани емоционално с този велик народ. Ние българите обичаме и сме привързани към Русия. Или може би тази статия е подарък за емоционалните нужди на ненормалника който денонощно влага безмисленото си време да пише срещу Русия.
99
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя са обиснява на ЯНЕ ЯНЕВ в любов това е ЕВРОПЕЙСКО ВЕЧЕ ...
98
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо не смеете да пуснете истинския адрес на сайта - kaifolog.ru !!! Антируската си пропаганда я правите като взимате от руски сайт за шеговити снимки.
97
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Веки ден трябва да има поне по 1 антируска пропаганда. Чакам какво ще е утре.
96
5
 
9
 
! Отговори
ха,ха,хааааааа... преди 9 години
ВСИЧКО ГЕНИАЛНО В РУСИЯ Е ОТ ЦАРСКО РЕМЕ!ДРУГОТО Е ИЛИ КРАДЕНО ...ИЛИ ТРОФЕЙНО ОТ ВСВ!
95
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 122Кво му е гениалното на русснаците, освен изумителните методи за натряскване до откат ?
94
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Проблемът на руснаците е :1. Избиваха си систематично за 75 години интелектуалния елит 2. За изметта която остана всичко е черно или бяло3. Ако го няма Бащицата (както и да се казва) да се погрижи за тях - имат сериозен проблем4. Поради горните прични за тях всичко е черно и бяло. няма междинна ситуация. Ще се оправят вероятно ... но след 2 поколения поне.
93
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От Русия ...само студ и червена простотия!Виж във ВИП-брадър , как една *** руска простакиня ,унижава цялата ни нация!Отврат!!!НЕ МОГА ДА ГИ ДИШАМ , ТАЯ ПИЯНСКА ***.
92
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
паразитна нация която живее от експлоатация и увреждане на природата
91
5
 
14
 
! Отговори
пфф преди 9 години
Ех, как внимателно си подбрал скапаните снимки. Браво. Аре са дай малко от американските гета, да видим и тамошната романтика. Аман от русофоби.
90
4
 
6
 
! Отговори
за 131 преди 9 години
Най-много гласове кончитата получи от руссията...
89
7
 
13
 
! Отговори
Мишо преди 9 години
Правилно, ще намаляваме. При нас за роматични се считат жени с бради и мъже с цици.Европа, бате! Модерни сме.
88
4
 
8
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Абе каква романтика бе, хората яко се челастрят и народът им се увеличава. А ние от толкова много романтика се топим като снежна топка! Майната и на романтиката, пфу!
87
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ние сме 100 г. след Европа те са 100 г. след нас
86
7
 
16
 
! Отговори
НЕ ПРАВИ ЧЕСТ преди 9 години
НА РЕДАКЦИЯТА ТАЗИ СЕРИЯ ОТ АНТИРУСКА ПРОПАГАНДА. НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ИМА БЕДНОСТ И ГЛУПОСТ. СЪЩО И НЕПРОФЕСИОНАЛНА И НЕДОСТОЙНА ЖУРНАЛИСТИКА.
85
4
 
14
 
! Отговори
НЕ ПРАВИ ЧЕСТ преди 9 години
НА РЕДАКЦИЯТА ТАЗИ СЕРИЯ ОТ ПУБЛИКАЦИИ С АНТИРУСКА ПРОПАГАНДА. БЕДНОСТ И ГЛУПОСТ ИМА НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА. СЪЩО И НЕПРОФЕСИОНАЛНА И НЕДОСТОЙНА ЖУРНАЛИСТИКА.
84
8
 
22
 
! Отговори
Иванов преди 9 години
Просто влезте в Гоогле Стреет и се разходете по улиците на руските градове. Ще видите нещо съвсем различно. То и от България показват само *** махали и бунищата. Не съм русофил, но се дразня когато се опитват да ме обработят и настроят. Преди дни показаха руските студентски общежития. Намерили няколко супер олющени и разхвърляни стаи и ги нащракали. Очевидна информационна атака да покажат руснаците като някакви *** и да ни настроят срещу тях. Само че вече живеем в друго време.
83
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
русия е приемница на златната орда,татаро монголската държава на наследниците на чингиз хан.от там е самодържавието крепостничеството деспотизма агресията империализма. след 1917 към това се прибавя управлението на хазаро юдейте комунисти
82
4
 
10
 
! Отговори
114 преди 9 години
нямаме нищо общо с руснаците. института по молекулярна биология проведе най мащабното генетично изследване. общото ни е с румънци,населението на северна гърция и северна италия.при руснаците почти еднакво е застъпен славянския и татаромонголския ген