Толкова ми се спи, че две не виждам!

Време е за сън! И то моментално!
Обновена: 27 ное 2014 14:43 | 27 ное 2014 14:43, Красимир Ангелов
7

Снимка: pisez.com

Толкова ми се спи, че две не виждам! Със сигурност голяма част от вас си мърморят този израз рано сутрин, когато стават за работа или училище.

Обикновено чаша силно кафе или друга освежаваща напитка върши някаква работа, поне за известно време. Но има и случаи, в които сънят просто ни побеждава. А когато това се случи на работа или на обществено място, нещата често придобиват комични измерения.

В следващата галерия може да видите хора, които са заспали на неподходящо място и в неподходящо време. Но пък отстрани изглежда весело, нали?

Ако снимките ви харесват, още подобни може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: сънспане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
10
 
! Отговори
Г.Кирчев преди 9 години
Видно е, че повечето снимки са на трудови хора скапани от бач и заспиващи от изнемога и по време на работа. Аз перманентно съм така.Който не го е преживял не може да го разбере.
6
0
 
4
 
! Отговори
Снимката с преди 9 години
оня в двигателя е култова:)
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
12 вероятно се е подпомогнал с малко алкохолец и се е метнал за да развали купчинката от цветя.
4
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Номер 9 е гадно.
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ИвановТи пък сега, защо издаде българските работодатели? Нали на тях това им е дежурното оправдание, че плащат малко. Всеки път като поискаш увеличение и се започва, мързелив си, не работиш като хората в Западна Европа...бла, бла, бла...
2
2
 
18
 
! Отговори
Иванов преди 9 години
Опс! Чакайте сега ...тук ПОД СПЯЩИТЕ виждам надписи на латиница, ... а нали НИЕ бяхме най-мързеливите и съответно затова и ниско-производителни, от което ни ОПРЕДЕЛЯТ и ниското заплащане...А щом по-високо-производителните са по-мързеливи от нас, а са по-високо платени, при условие, че заплащането УЖ се определя от производителността на труда, то имаме ПРОТИВОРЕЧИЕ, КОЕТО Е СЛЕДСТВИЕ ОТ МАНИПУЛАЦИЯ :))))))Честито на всички вярващи маймуни !!!
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Весело е, стига да не те види шефа! Че след това вече няма да ти е весело.