Девствени мишки обясниха възбудата от дамското бельо

Видят ли партньорката с бельо, означава секс, сочи изследване
Обновена: 8 дек 2014 14:12 | 5 дек 2014 13:00, Александър Попов
32
Девствени мишки обясниха възбудата от дамското бельо
Снимка: Reuters

С помощта на мишки американски учени описаха как и защо бельото на партньорките е привлекателно за мъжете. За опитите си биолозите са разказали на годишната конференция на Американското неврофизиологично дружество, предаде "Лайв сайънс".

Първоначално учените поставили 12 девствени мишока в помещение, където имало женски, облечени в къси жилетчици, и им позволили да се чифтосват. След това самците по един били прехвърляни в друга стая, в която имало по две самки - с жилетка и без. Оказало се, че мъжките дарявали с много по-голямо внимание женските с жилетки, освен това по-бързо достигали до еякулация.

Учените установили, че мишките реагират не само на външния вид на жилетките, но и на тяхната текстура.

След това биолозите решили да установят как действат на работата на главния мозък облечените с бельо самки. За целта учените убивали мишките веднага след полов акт и впръсквали в главния им мозък оцветител, показващ дейността на гена c-fos (индикатор за невронна активност). Оказало се, че центърът на удоволствие при мишките, които са се съвокуплявали със самки с жилетки, работил по-активно, отколкото при останалите самци.

"Всеки път, когато виждат партньорката си с бельо, това означава, че ще правят секс с нея. Макар мишките да се различават много от хората, еротичното бельо може да оказва същото въздействие и върху мъжете", казва авторът на изследването Гонсало Кинтана Сунино.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: мишкибельо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***!
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
облечете в еднакъв модел бельо една секси мацка и една дебеланка и да видим към кое се превличат мъжете,не е бельото а от формитеили секси мацка с килоти и дебеланка с секси бельо
18
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха-ха-хаЕгати изследването да се смееш ли или да има се чудиш на акъла.
17
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи в първата част на експеримента създават рефлекс на Павлов и веднага във втората установяват, че ефектът е налице - все едно да метна камък по прозореца на тоя, дето е измислил експериментаз и на оня, дето е преписал тъпата статия и после да установя, че на тия двамата им влиза въздух през прозореца - естествено не защото аз съм го счупил, а защото е прозорец.
16
2
 
24
 
! Отговори
Язе преди 9 години
Евала! Откриха условния рефлекс тия учени. И винаги съм смятал, че не наличието, а отсъствието на бельо означава секс.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
15, обясни първо какво е "пилотиран кораб БЕЗ ЕКИПАЖ" и после обяснявай за важните постижения на НАСА
14
3
 
25
 
! Отговори
А1 преди 9 години
Да разбирам ли, че ако първата жена, с която съм спал е с мустаци или пъпки, то до края на живота ми ще ме възбуждат повече такива жени?
13
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Такива "изследвания" само на американец могат да му хрумнат. Правете си изводите какво може да спре такъв "учен" да си прави експериментите и с хора.
12
3
 
32
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
Трябвало е след като са убивали / защо ???! / мишките , да убият и " учените " за да проверят какви простотии са се отпечатали в мозъците им !
11
3
 
13
 
! Отговори
... преди 9 години
Батеее за само няколко милиона долара, ама какви проекти и изследвания мога да направя! Само за пример, мога да изследвам къде ми става пооо ... готино и като добавка с колко мишочета едновременно, та дали на бахамите или примерно на карибите или некъде другаде! И още какви експерименти мога да направя, направо ум да ти зайде, *** ше ме цензурират тука ако ги опиша всичките ей, амаа се научни ше са де!
10
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега убедихте ли се, че по-голям *** от човека няма?
9
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
що не сложат на мъжкарите чорапки ...
8
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Честно, ама по-голяма простотия не бях чел скоро! Жилетчиците действали възбуждащо на мишоците! Те сигурно са били уловени в някой склад за дамско бельо и имат наблюдения върху него.Ами положението на опашките им, дали са взели под внимание. Защото доколкото знаем, жените нямат опашки.
7
2
 
21
 
! Отговори
Свети Онан преди 9 години
И моя така тъжно гледа, като го хвана в шъпата.
6
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха-ха-ха-хааа, експеримента.Тия са полудели напълно, бе.
5
4
 
13
 
! Отговори
Обаче! преди 9 години
Чрез романи и филми се внушава, че ако жената еднократно е отишла при някой мъж без бельо под дрехите, след това, всеки път, когато я види, той лудва, защото си мисли, че тя може би отново е без бельо.Затова стигам до извода, че тук акцентът следва да се постави не на думата "бельо", а на "девствени". Мишоците за пръв път са правили секс с мишка в елече. Това не противоречи на твърдението, че различни особености на жената, с която за пръв път е правило секс едно момче, и в бъдеще го възбуждат.
4
3
 
19
 
! Отговори
Teraflop преди 9 години
Мъжете не са мишоци.Реагират на дамско бельо,защото те не носят такова,а и реагират на жената в него.С ума си и очите си.Мъжете са по-чувствителни от жените.
3
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко милиона се усвояват по този "проект"?!?!
2
6
 
25
 
! Отговори
ДАНЧО преди 9 години
СВЪРШИШ И УМИРАШ-БАСИ КЕФА!!
1
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Vie normalni li ste?