С танци на пилона препълнен винаги е джобът

Снимки на стриптизьорки, които не си знаят парите
17 дек 2014 22:22,
81

Снимка: klyker.com

Да танцуваш по оскъдно облекло и да правиш провокативни движения се оказва много доходоносна професия. Стриптизьорките по клубовете дeмонстрират, че разполагат с пачки пари, които им е трудно да преброят. Явно клиентите не им слагат само няколко дребни банкноти в бельото, както показват по филмите.

Вижте в галерията как изкусителките буквално плуват в банкноти.

Доходоносно поприще, а?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
17
 
19
 
! Отговори
33331 преди 9 години
До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !едно време проститутките бяха скрити (в комунизма ''не можеше'' да има такива неща нали, както и бедни и безработни) и спяха само с членове на ЦК на БКП. Ех ..какви времена бяха, а?
9
1
 
40
 
! Отговори
Статията казва: преди 9 години
всички български ученички да взимат пример
8
5
 
18
 
! Отговори
?? преди 9 години
А защо всички до една са цветнокожи?Да не би в западната част на света вече да няма бели пилонджийки?Или белите взимат бакшишите по друг начин? По какъв? Или беличките просто не са се съгласили да ги снимат така?
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Егати спинките
6
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тва еднодоларовите банкноти ги нямат за нищо тези Ако и бяха за тях щеше да е прекрасно.Ама Шева си иска неговите ........90% от типса.*** електорат = *** политици + *** джурналета
5
3
 
6
 
! Отговори
БГ преди 9 години
Хубави жабета!
4
0
 
56
 
! Отговори
Федор преди 9 години
Браво, Днес.бг!Вашето послание към младите момичета е съвсем ясно!Обаче не беше зле да напишете и поне едно изречение, с което да намекнете, че тези снимки може и да не са съвсем достоверни и не трябва да се взимат за чиста монета. А също така и че професията на стриптизьорка си има и обратна, тъмна страна, особено в страни като България.
3
0
 
45
 
! Отговори
тц-тц-тц преди 9 години
А че всички банкноти са по 1 долар?!
2
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много ама по един долар
1
16
 
87
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! преди 9 години
Едно време престижните професии за жените бяха лекарка, учителка ...Сега Новият световен ред подмени ценностната система на хората и стриптизьорка и *** са престижни и доходоносни професии ...В тъжен свят живеем, приятели ! В тъжни и грозни времена !