Новата Мис България не била проста чалгаджийка

Имала силикон заради емоционален комплекс
25 яну 2015 21:02, Александър Попов
85
Новата Мис България не била проста чалгаджийка
Снимката, която обикаля социалните мрежи

Новата Мис България Симона Евгениева бе атакувана от Сашо Диков с неудобни въпроси и снимки. Той извади на показ кадър, който се разпространява след коронясването й в социалните мрежи. На него Симона вие снага на ориенталски танци, а барабанист закачливо я удря с палките.

Евгениева определи снимката като издънка, но според нея хората няма да я набедят за проста чалгаджиийка.

Мис България призна, че има силикон и заяви, че категорично подкрепя пластичната хирургия. По думите й, гръдната й обиколка е нараснала с 345 кубика, но не парадирала с това.

"Запълних един емоционален комплекс", призна тя.

На най-често задавания въпрос на всяка Мис зрителите чуха и обичайния отговор - красавицата не била получавала никога оферти за секс срещу заплащане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
44
 
! Отговори
Национала преди 9 години
Как може да се обръща такова внимание на простотията и чак да се пишат статии за това ? Питам журналистите които са публикували това? Какви са тези безсмислени новини за силкони, клюки, комплекси и пикли ?
2
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кого ли е източила, че да запълни емоционалния си комплекс...и какво означава проста чалгаджийка- то други има ли? Наистина не разбирам, защо хора с корекции по тялото не се явяват на друг конкурс, майсторството на хирурга, би трябвало да се оценява от друго жури!
1
2
 
19
 
! Отговори
. преди 9 години
Mdam tyk naprimer napodobqva na docent :)