Виктория Петрова залюби спортния министър

Тв водещата и Кралев вече дори живеят заедно
Обновена: 13 фев 2015 22:14 | 13 фев 2015 22:14,
134
Виктория Петрова залюби спортния министър
Виктория Петрова Снимка: архив, Булфото

Водещата от bTV Виктория Петрова се влюби и заживя с министъра на спорта Красен Кралев, обяви сензационно "24 часа".

Двамата се срещнали, когато Кралев гостувал в телевизията, за да участва в “Лице в лице” при Цветанка Ризова.

Пред студиото Виктория Петрова се спряла да побъбри с пиарката му, с която се познават отдавна, която пък от своя страна запознала красивата журналистка с министъра.

"След време Кралев разказва на приятели, че Виктория отдавна е в полезрението му. Още преди да я познава, наблюдава развитието ѝ, воден от местен варненски шовинизъм. Забелязва я от тв “Европа”, където тя за първи път започва да се занимава с телевизия", пише изданието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая толкова ли е извратена, та се влюбила в тоя ***!?
54
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Човека не е стар, а противен и щом е министър явно е и крадец и подлец във висша степен. Тя съвсем не е в първа младост, нахъсана ***-лика прилика са.
53
4
 
10
 
! Отговори
Случаен преди 9 години
"Въпрос на вкус"----казало котето....А на вас какво ви пука, нещо да ви влиза в сметката. Кой кога и как, пък и защо. То българина му дай да гледа в чуждата паница. Оставете хората да си живеят живота и гледайте да уредите собствения си живот. Безсилни сте да въздействате на хората, затова замълчете!
52
5
 
10
 
! Отговори
i преди 9 години
Ами не й върви, въпреки че е хубава, защото кукловодите си навират ченгесарските муцуни и в личния живит. Да не забравяме, че голяма част от задкулисните манипулатри са от гей лобито, ерго мразят хубави и умни успели жени и се пробват да ги осуятяват с интриги и козни в личния живот с надеждата да ги съборят. Елементарно, Уотсън.
51
0
 
16
 
! Отговори
www преди 9 години
Министърът на спорта може и да е спортно момче, но е доста по-възрастен от Виктория, пък и възпълен. Вероятно има с какво да компеснира, де :)
50
2
 
19
 
! Отговори
? преди 9 години
По-младите, гледали ли сте филма КАБАРЕ/Е.. там грозноватата актриса казва всичко:'Мъни, мъни.." и ГИ изтанцува.."Разбирам логиката на тази красива журналистка..И си спомням дългия си живот... То не бяха богати, партийни величия, на директорски постове..( миналия век и по-преди- соцвреме..) и всички "оставаха обидени..".Но като гледах "разгащените им ризи от шкембетата, пиянските погледи, думите им "за партиен другар.."... предпочетох да съм бедна и неизвестна...И се радвам на избора си....
49
1
 
19
 
! Отговори
neee преди 9 години
Министърът до нея е като неин дядо . Пълна трагедия са. И тя има пари, може да си избере симпатичен мъж до 40 г. а не този дядо. Не мога да разбера мотивите й д се хване с този, след 4 г няма да е министър, но ще е прехвърлила 40 г. какво ще прави тогава?
48
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ееееех, най-после и Викито си намери богато мъжле. Така е - който търси, намира. Който чака, дочаква. Е, плешив, дебел и дърт, но кой ти гледа подробностите.....
47
0
 
15
 
! Отговори
Ivan преди 9 години
E sigurno zashtoto e mlad krasiv i umen ;) hahahJalka tragediq
46
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Паричките му е залюбила.
45
3
 
13
 
! Отговори
42 преди 9 години
ДО 50АМИ ТИ СИ КАЗА ИСТИНАТА. В БЪЛГАРИЯ, КОЙТО ИМА МНОГО ПАРИ, НЕ БИ ГИ ИЗКАРАЛ ПО ПОЧТЕН НАЧИН. ТИ ПОЗНАВАШ ЛИ НЯКОЙ БИЗНЕСМЕН, КОЙТО ДА Е ПРАВИЛ НЕЩО С 10, 20 ИЛИ 100 ХИЛ. ЛЕВА И ДА Е ЗАБОГАТЯЛ ИЗВЪНРЕДНО С ТАКЪВ СТАРТОВ КАПИТАЛ. АЗ НЕ ЗНАМ ТАКИВА.
44
1
 
36
 
! Отговори
журналист преди 9 години
То не бе любов , то не бе чудо...о... Защо не залюби мен , хем са по млад хем съм по хубав , но не съм богат .
43
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Харесвам Виктория дано да е щастлива,но и дано този да не е масон и "мутра"! Желая и наистина да е с човека,който е нейната половинка!
42
1
 
6
 
! Отговори
пак Одитор преди 9 години
Имало едно време един малък цар: Симеончо. Заедно с Иван Станчов в детството си карал колело. Иван Станчов бутал колелото на малкият Симеончо. Детска игра, която продължава и сега - този път с антуража им от протежета. После дойде пак Царя и каза "когато му дойде времето", след това настана Новото време... и то довреме. А Красен Кралев, Миро Севлиевски и Иван Станчов през 2005-та основаха "Станчов, Севлиевски и Ко", а КО-то: като кокошка, беше точно Красен Кралев; виден дарител :-)
41
0
 
26
 
! Отговори
еевала преди 9 години
От трън та на глог! Но богат!
40
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едничката мисъл на девойките да стават джурналистки е да "заковат" някой чичко-паричкопокрай изпълението си на служебните задължения.
39
1
 
37
 
! Отговори
бай груйо преди 9 години
КАКТО СА КАЗАЛИ СТАРИТЕ ХОРА ЛЮБОВТА Е СЛЯПА. НО ПОНЯКОГА Е ЗАСЛЕПЕНА ОТ БЛЯСЪКА НА БАНКОВАТА СМЕТКА.
38
2
 
9
 
! Отговори
sport преди 9 години
Sigurna sam, che e mnogo grozen. Predisnite i maje bqha mnogo zle. Edinia beshe pleshiv.
37
2
 
20
 
! Отговори
злобар преди 9 години
таз снимка е отпреди 5-6 годинки ... хи хи хи ... са е по-различна вече
36
0
 
25
 
! Отговори
Pilot преди 9 години
Този брак е ясен,но защо в политиката влизат все такива мекотели и разбойници?