Виктория Петрова залюби спортния министър

Тв водещата и Кралев вече дори живеят заедно
Обновена: 13 фев 2015 22:14 | 13 фев 2015 22:14,
134
Виктория Петрова залюби спортния министър
Виктория Петрова Снимка: архив, Булфото

Водещата от bTV Виктория Петрова се влюби и заживя с министъра на спорта Красен Кралев, обяви сензационно "24 часа".

Двамата се срещнали, когато Кралев гостувал в телевизията, за да участва в “Лице в лице” при Цветанка Ризова.

Пред студиото Виктория Петрова се спряла да побъбри с пиарката му, с която се познават отдавна, която пък от своя страна запознала красивата журналистка с министъра.

"След време Кралев разказва на приятели, че Виктория отдавна е в полезрението му. Още преди да я познава, наблюдава развитието ѝ, воден от местен варненски шовинизъм. Забелязва я от тв “Европа”, където тя за първи път започва да се занимава с телевизия", пише изданието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
21
 
! Отговори
meri преди 9 години
Въобще не ме интересува личният и живот.На екран стои много добре.просто ти е приятно да слушаш новините.От тук натам-да прави каквото иска
34
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Толкова хубава, а така да не й върви...
33
3
 
22
 
! Отговори
steisi преди 9 години
Ew ew ew ... добре де, има и хубави мъже с пари, пък и тя е хубавка, може да си позволи някой доста по-симпатичен.Защо с тоя?
32
22
 
13
 
! Отговори
ГЕРБ преди 9 години
До АнонименШопар-мопар, човека има кинти ! А ти ще си тракаш цял ден по клавиатурата и едно кафе не можеш да си позволиш...У България ако имаш пари или си хомосексуалист или си мафиот-това е разсъждението на такива като теб !
31
9
 
36
 
! Отговори
я млъквайте преди 9 години
Първо,изобщо не е чичо,разликата им е 11 години!Второ,успешен червен бизнесмен-далавераджия,какъвто никой от вас няма да бъде!Което значи,че краде яко,а вие се пукайте от завист!И трето,тоя е толкова масон и комунист,колкото да има далавера!Утре,ако ги подгонят масоните и комунистите за кражбите им,тоя ще опищи орталъка,че го преследват по политически причини!Типично българче!Да са живи и здрави!
30
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заглавието трябва да е: Вики Петрова залюби портфейла на един ***.
29
10
 
14
 
! Отговори
я,не плюйте ! преди 9 години
Хубавица, нека и тя да харчи на воля, да обиколи света с яхти,луксозни хотели,да отгледа деца в разкош и доволство, дерзай Вики-права си !
28
7
 
21
 
! Отговори
антимасон преди 9 години
Красен Кралев е един от най-известните масони у нас. Варненецът е част от масонска ложа, в която членува и собственикът на взривилия се завод за боеприпаси Миджур Валери Митков. Не политиците а масоните ни определят живота. Симеон царчето крадливо е масонче, половината ръководство на БСП са масони. Християнството и комунистите са против масонството. Капетализмът подкрепя масонството.
27
1
 
16
 
! Отговори
лелеее преди 9 години
Горката!!!
26
0
 
31
 
! Отговори
Одитор преди 9 години
За Виктория Петрова аз нищо не знам и не мога да кажа, но този дебеличък слагач министър Кралев и Мирослав Севлиевски преди време... доста време имаха смелостта и наглостта да се обръщат към Иван Станчов - потомствен дипломат и дарител, основател на ""Карин Дом", и човек на години, с безумното "дядо Ванчо", при това - пред външни хора, и аз се питах КОЙ от тези тримката - те или той, не си беше пил лекарствата. Кралев е рядко противен и безскрупулен "бизнесмен".
25
16
 
9
 
! Отговори
didi преди 9 години
мн красива двойка браво
24
0
 
55
 
! Отговори
az sam преди 9 години
"Залюби" е доста силно казано.Като го гледам спортния министър на какво прилича, по скоро е "залюбила" портфейла му."Щом се обичат младите, нека се вземат."
23
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Варненската *** може да си я мери само с бургаската Калина Крумова.Не е ясно на коя тарлъка е по-голям и по-миризлив.
22
1
 
42
 
! Отговори
Мърлява работа преди 9 години
Интересът клати фесът. Брак по сметка.
21
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази варненска ***, дето не подбира с кого се плющи верно може да е завъдила бели червеи.
20
3
 
54
 
! Отговори
Гошу преди 9 години
Е така се случва винаги в БГ-то. Първият и брак беше несъмнено по любов - ожени се за оператора в студиото, който снимаше новините :) След това явно акъла и е дошъл на мястото и си е казала: "Защо да си похабявам младостта и хубоста с един никаквец, с който ще си омръзнем след няколко години. Я да си намеря дърт, дебел, плешив чичо, но с мно-о-о-ого пари". И ето, ВОАЛА! (гугълни снимката на Красен Кралев)
19
0
 
28
 
! Отговори
DJ преди 9 години
Парата прави играта бате в БГ
18
2
 
34
 
! Отговори
Киката от Бостън преди 9 години
Видно е, че бая кожени инструменти са пробождали телесата на Викито! Бели, черни, по-меки, по-корави и по-така...мазни с мангизи! Нека де, око не са и извадили а и сега и е времето, още 2-3 години и тя ше пусне скобите и после нема.....
17
4
 
28
 
! Отговори
Теди преди 9 години
Гледа да се уреди докато още става - и тя ще одъртее и погрознее. Всички хора и остаряват и погрозняват да не си мислите ,че Вие ще сте вечно млади и красиви.
16
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еех,ако бях министър...!!!