Божинов призна: С Николета се развеждаме!

Тя е майка на дъщеря ми, желая й всичко най-хубаво, написа той
Обновена: 13 мар 2015 19:03 | 13 мар 2015 18:42, Красимир Ангелов
107
Божинов призна: С Николета се развеждаме!
Снимка: Булфото

Нападателят на италианския Тернана Валери Божинов призна, че се развежда със своята съпруга Николета Лозанова. Това обяви самият нападател в своя профил във Facebook.

"За да сложа край на спекулациите, ще кажа истината, а тя е че с Николета се развеждаме! Няма да коментирам причини и няма да влизам в ничии пиарски схеми“, посочи футболистът.

"Тя е майка на дъщеря ми и аз й желая всичко най-хубаво! Футболните успехи и децата ми са най-важни за мен. А от тук нататък всеки може да си пише каквото иска“, пише нападателят.

Валери Божинов и Николета Лозанова се ожениха през октомври 2011 година и имат дъщеричка Никол. Футболистът има дете и от предишната си половинка – певицата Алисия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
4
 
! Отговори
sss преди 9 години
Kak moge da ni zanimavat s tezi bogluci...erata na silikonkite i zlatotarsachkite svarchiiii
66
0
 
1
 
! Отговори
selqni преди 9 години
za tiq dva bokluka pi6at dvama 4oveka i vzimat honorar evala
65
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така е , като почнат да свършват парите, и родните "манекенки" , скачат на друг клон.
64
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МАСТИДЖАК....? То това оправи клюките на цяла България....иначе нямаше,къде да го пласират да работи...
63
0
 
28
 
! Отговори
ко преди 9 години
"Футболните успехи и децата ми са най-важни за мен"Затова вече второ дете е обречено на травмата на разведени родители, а за футболните успехи само ще се усмихнем:)
62
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо ни ангажирате вниманието с тази ***?
61
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те не са виновни, хора. Виновна е системата, която ги е създала, медиите, пиара, илюзията, че с пари може всичко. "Не с пари се живее, а с хора!" Гогол. Медиите и капитала създадоха фалшиви идоли, фалшиви хора и фалшиви отношения. А колко искат да са като тях...
60
0
 
11
 
! Отговори
QWERTY преди 9 години
"КАКВА поредна футболна ДРАМА"..........Абе тоя къв е ????? Футболист ???? А къде играе ????А кво играе ..... крайпътно дърво ????? Носна кърпичка в джоба на съдията ???? Иначе пичките му са яки. Какъв бардак ще стане от тях ехааааааааа
59
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички пишете, че Николета му харчела парите, а никой не отчита, че все пак тя усърдно си ги заработва.Да не мислите, че е много лесно да заблуждаваш някой *** колко е велик, умен и надарен.Да му го смучеш по няколко пъти на ден и поне веднъж дневно да ви го ръга отзад. И в нейната работа няма почивен ден, я се отпусне, я поредната фолк дива се е лепнала за "милото".
58
3
 
40
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Всеки *** мъж заслужава простите жени, които му се натрисат. Я да беше умен да видим как ще се завъртят до него такива елементарни урвиетки?! Няма как да стане. Затова да си сърбат супите. Жалко за тъпите им деца и те същите *** ще станат.
57
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Николери, Николери, по добре късно отколкото никога. Не че ти е дошъл акъла, ама не е трябвало да с хващаш с тая, пък като си се хванал колкото по-рано и набиеш шута, толкова по-добре. А пък за прякора не се притеснявай - завинаги ще си останеш Николери Футболери. Прякрът е до живот. Наврмето в Харманли имаше едни братя Малката и Голямата пръдня, щото единият като дете преднал в час и оттам Пръднята, Малката и Голямата пръдня. Та до живот е. На 60 години пак си беше Малката пръдня. Ай, успех!
56
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега някое друго момиче ще оплоди и ще роди още едно детенце от него,така ги виждам нещата.Мноого тъжно,само деца прави,не казвам,че и той е виновен,това са си ценности,ако той е растял в такова семейство ,сега и той така постъпва.Или пък си правят евтина реклама. :)
55
0
 
15
 
! Отговори
!!! преди 9 години
67, извинявай, но няма сила, която да откраден мъж, който НЕ иска да бъде откраднат. Е, има едни явни кокошинки, които използват магии влияещи на свободната воля, но това пък още повече ще ги разкудкудяка и ще им оскубе гнусната перушина проста.
54
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Николета, преди месец се радваше за раздялата на Алисия с Николай и сега какво стана май опита от собствената си отрова. Всичко се връща, не може да задържиш мъж, който си откраднала
53
1
 
38
 
! Отговори
Мечо Пух преди 9 години
Пълен ***. Създал е 2 деца, които сега кой ще гледа?
52
0
 
30
 
! Отговори
!!! преди 9 години
А най-големият смях, колеги сеирджии е, че Божинката, мижитурчото се обяснява във Фейсбук! Ам си *** беееееееееееееееее!!! Искам да съм овца и да блея! Какъв срам за човешкия род е този и тази! Няма думи да ги опишат!
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 60 jena!E hei vij ti koi se zamislil za Nikoleta! Tochno kakto rakomaha, pribira nqkolko hiledarka na sedmica!
50
2
 
34
 
! Отговори
!!! преди 9 години
52, като обяснявам аз, че огромна част от мъжете са *** и единственото, което ги вълнува е женски полови органи, защо, ЗАЩО не ми вярват?! Че е ***, *** е Божинов! Да прежалиш зверската му спортна и кариерна прецаквация, ако е било за умна жена, ама то, простото не може да привлече друго освен просто. Елена Бербатова! Да си жива и здрава! Жената за пример! Никой не я знае, никой не я вижда, ВЕЛИКАТА БЪЛГАРКА!
49
0
 
20
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Откакто прочетох днес тази топ новина има два много важни въпроса, които ме вълнуват. В тази ситуация кое е практически приложима:- Зад всеки провален мъж стой една провалена кифла или- Прости ли са мъжете и в частност и конкретност г-н Валери Тъпанарчев БожиЕксСтар, че заради две п?тки провалят бъдещето си?
48
2
 
28
 
! Отговори
жена преди 9 години
Тая Николета изпусна златната кокошка. Сега кой ще й плаща капризите? Колкото до телевизионната й кариера, освен да ръкомаха, друго не може.