Жена, дала 5000 лв. за секс, би повторила отново

46-годишната дама препоръчва ескорта на всеки
Обновена: 20 мар 2015 14:11 | 19 мар 2015 11:21,
107
Жена, дала 5000 лв. за секс, би повторила отново
Снимка: Reuters, архив

Жена, дала 1700 паунда за секс, твърди, че не би се поколебала да ги даде още веднъж за същата услуга.

46-годишната Синди е разведена от няколко години и оттогава не е ходила на срещи. "Това е нещо, за което бях любопитна. Услугата обслужи нуждите ми, без да имам някакви сериозни отношения с някого", разказва тя.

Синди определя себе си като човек без предразсъдъци. "Мислех, че ще бъде забавно преживяване и шанс да изляза с добре изглеждащ мъж, който да ми обръща внимание", допълва тя пред "Метро".

Въпреки че жената платила само за ескорт, нощта завършила бурно и страстно. Синди определя срещата като незабравима, но е убедена, че няма да развие никакви чувства към него.

"Давам си сметка какво правя, това беше всичко", твърди жената. "Намирам го за очарователно сладък, но в същото време няма да позволя да се влюбя".

Синди препоръчва изживяването на всеки, който може да контролира чувствата си. "Наистина съм шокирана, че не се говори за тези услуги", допълва тя.

"Може да имаме всякакви модерни уреди, но нагласите ни са здраво заседнали в началото на 20 век", заключава 46-годишната дама.

Приключението на Синди е документирано от телевизионен екип. Журналистката Джоди Марш трябвало да пътува чак до САЩ, за да направи репортажа си, въпреки че в родната й Великобритания има над 44 хил. мъже, чиято работа е ескортът. Въпреки това трудно ще се намери някой, който да признае, че това е професията му, или пък клиентка, която да разкаже за преживяването си.

"Нито една жена не си призна, а мъжете твърдят, че обожават работата си", разказва тя. По думите й британците не са резервирани към тези услуги, а просто не искат да говорят за тях.

Точно затова Синди е на другия полюс. Тя не просто говори открито за това, а твърди, че би повторила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: женасексескорт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
))) ех че статия - - оказва се че не са 5000 лева ами 1700 лири - което всъщност е съвсем друго нещо защото явно действието се развива в англия където знаем че има лека разлика в стандарта - демек със същият успех може да се напише в даден моголски вестник че е дала да речем 2 000 000 монголски тугрици, което при реална цена на една монголска камила да кажем около 200 000 си е направо скандален харч ))))
36
0
 
6
 
! Отговори
Принца от Приказките преди 9 години
До Анонимен43Така е! Имам чувството, че следвам своя древна заложба!
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-древната професия в началото е била само за мъже, после жените са започнали да навлизат за разнообразие. Това не е майтап, колкото и куриозно да звучи.
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Мислещ----------------Или няма да я огрее или ще страда много. В днешно време двойките не се задържат дълго, камоли такава
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТУКА, МНОГО СТЕ МИНОРНИ, БЕ! СЯКАШ, ОБСЪЖДАТЕ ПОГРЕБЕНИЕ!
32
1
 
19
 
! Отговори
Мислещ преди 9 години
Нямало да си позволи да се влюби, това било всичко дрън, дрън.Щом чак медиите са разбрали меко казано е хлътнала.Скоро ще иска да се омъжи за тоя юнак и да го гледа цял живот!Ще припка като кутре по него!
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Статистически, най-добре са би-тата, тъй като те броят на своя сметка и тези които са ги уважили и също и тези коите те са уважили
30
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледам, тук някакви жени разсъждават върху това, че е най-добре да търсиш някой да те изплющи, без да има нищо повече. И подкрепят това. И се чудят, защо някой им е казал, че майка му не я одобрява. Ами много ясно и аз не искам да имам истинска връзка с ку**а, какво извинение да измисля. Има някои жени, които си мислят, че има мнооого обратни мъже, защото така им казват. Ами как да се измъкнеш без да я обидиш, като ти се нахвърля като животно пък не прилича на жена.
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До У нас не става---------------------Не са ти виновни мъжете за това, че не ставаш за *** за зеле.Помисли си добре дали проблемът не е в теб
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен34Интересно! Някъде пишеше, че гейовете в з.Европа. Имат подобни показатели!
27
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами то една обикновенна жена може за 24 часа да се справи с стотина мъжкари (има рекорди над 1000, но това са извращение), докато обикновенния мъж след 2-рата женска заспива
26
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малко известен факт е, че статистически в жените в западна Европа имат 3 пъти повече партньори от мъжете. В този брой се включва и платената любов, случайните бройки, постоянни партньори - всичко.
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До 26Бъдещ, подобен ерген. Приятно ми е! По мърморене, като гледам и вие, хич не отстъпвате!
24
6
 
15
 
! Отговори
До 26 преди 9 години
Посмали малко, хитрецо!Тук не става въпрос на коя й върви.Става въпрос за манталитета на ***. И най-големите хубавици, според него и според майка му, просто му се полагат. Но заедно с тях трябва да вървят в комплект: голяма зестра, баща връзкар, а момичето да е обучено да слугува безропотно на бай ***.Дори и да намерят такава, пак няма да са доволни и ще мърморят, че на Еди-кой-си му е провървяло повече.Затова са толкова много у нас ергените над 40 г, вече обезверени и вечно кисели.
23
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Давам си сметка какво правя, това беше всичко", твърди жената. "Намирам го за очарователно сладък, но в същото време няма да позволя да се влюбя".----------------Това никога не съм го разбирал.Обичаш нещо, но казваш, че понеже си мноооого гоуема мадама, няма да се поддадеш на изкушението :)Това е глупаво
22
0
 
16
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
да пусне една синмка у гепито и ще намери за безапри 1000х дето ша искат да я клатят, та дори и някои лев мое да изкара ... освен ако не е някои крокодил с хипопотамска уста
21
1
 
2
 
! Отговори
SS преди 9 години
Тази балама не е споменала дали пък мъжът 'мечта' не е ***... :) Само така им се пада на тези кухи *** (и лелки) западнячки - да ги шмулят скъпо и прескъпо !...
20
2
 
11
 
! Отговори
Хохегер преди 9 години
До У нас не ставаТова, че на някои жени не ви върви с мъжете, не означава, че при всички е така.
19
2
 
21
 
! Отговори
Бял Данъкоплатец преди 9 години
Ами аз не познавам някой който да е платил 5000 за нещо и после да не го похвали.Ще не ще така ще говори ами,иначе излиза че е б***си будалата да се оръси толкова пари.Ако пък наистина е доволна,бас държа че ''ескортиращия'' е бил цветнокож с особено изразен размер на ескортния му жезъл.Не съм виждал достатъчно хубава англичанка за да дам и 50 паунда за секс с нея,убеден съм че и жените мислят така за англичаните.
18
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 21Стига с тези жени! Сега обсъждаме жигулитата. Нека да има, малко разнообразие, все пак.