Жена, дала 5000 лв. за секс, би повторила отново

46-годишната дама препоръчва ескорта на всеки
Обновена: 20 мар 2015 14:11 | 19 мар 2015 11:21,
107
Жена, дала 5000 лв. за секс, би повторила отново
Снимка: Reuters, архив

Жена, дала 1700 паунда за секс, твърди, че не би се поколебала да ги даде още веднъж за същата услуга.

46-годишната Синди е разведена от няколко години и оттогава не е ходила на срещи. "Това е нещо, за което бях любопитна. Услугата обслужи нуждите ми, без да имам някакви сериозни отношения с някого", разказва тя.

Синди определя себе си като човек без предразсъдъци. "Мислех, че ще бъде забавно преживяване и шанс да изляза с добре изглеждащ мъж, който да ми обръща внимание", допълва тя пред "Метро".

Въпреки че жената платила само за ескорт, нощта завършила бурно и страстно. Синди определя срещата като незабравима, но е убедена, че няма да развие никакви чувства към него.

"Давам си сметка какво правя, това беше всичко", твърди жената. "Намирам го за очарователно сладък, но в същото време няма да позволя да се влюбя".

Синди препоръчва изживяването на всеки, който може да контролира чувствата си. "Наистина съм шокирана, че не се говори за тези услуги", допълва тя.

"Може да имаме всякакви модерни уреди, но нагласите ни са здраво заседнали в началото на 20 век", заключава 46-годишната дама.

Приключението на Синди е документирано от телевизионен екип. Журналистката Джоди Марш трябвало да пътува чак до САЩ, за да направи репортажа си, въпреки че в родната й Великобритания има над 44 хил. мъже, чиято работа е ескортът. Въпреки това трудно ще се намери някой, който да признае, че това е професията му, или пък клиентка, която да разкаже за преживяването си.

"Нито една жена не си призна, а мъжете твърдят, че обожават работата си", разказва тя. По думите й британците не са резервирани към тези услуги, а просто не искат да говорят за тях.

Точно затова Синди е на другия полюс. Тя не просто говори открито за това, а твърди, че би повторила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: женасексескорт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
14
 
! Отговори
* преди 9 години
Тия английски баби развратиха целият свят само тука в България ги мислим за моми англичанки ... Тази нация са дет` секазваше в "Българи от старо време" : жълтоглави ***
16
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голям праз:някакъв негро с +30см атрибут го набутал на Сиднито в Ав$$$тралия !
15
0
 
29
 
! Отговори
До 11 преди 9 години
А някога зададе ли си въпроса, как се справят момите от древния занаят, когато при тях дойде грозен клиент, който не се е къпал от миналия месец? Същото е.Не коментирам,какво очакват някои от жените си, след като отдавна вече не са онези стройни, и забавни момчета, каквито са били в ергенските си години. Бог знае защо, само жената бива обругавана за това, че на 60 г. не изглежда така, както когато е била на 20 г., а също и че вече отдавна не е засмяна, а само се вайка как ще плати сметките
14
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Продължение наНо съгласяващият се ***. Все пак, прави каквото си иска. Зад гърба на маминка!
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До У нас не ставаЗащо не? Модерни времена, нали вече сме равни!
12
9
 
30
 
! Отговори
Продължение на преди 9 години
У нас не ставаАко се случи,след една такава вечер,*** да присъства, когато майка му обсъждат с приятелки колко калпави са днешните млади жени и как няма нито една достатъчно хубава, работна и високо морална, за да я вземат за снаха, *** задължително заявява, че са прави и приглася на мама,мърморейки на тема, че българките са големи използвачки и си мислят, че като са с дипломи, са голяма работа, ама не е така!Накрая майка му обобщава "Няма мома от сой и със зестра, достойна за мой ***!"
11
1
 
11
 
! Отговори
Хмм.. преди 9 години
От където и да го погледнеш и двамата са за завиждане, ама случили на държава.
10
11
 
33
 
! Отговори
У нас не става преди 9 години
Наш *** няма нищо против да го заведеш някъде, да му платиш вечерята и таксито, после, ако е на кеф, да правиш секс с него и да си тръгнеш от дома му (ако щеш с такси, ако щеш - пеша, нищо, че е 2 часа през нощта), та той да се наспи добре. Ако го питаш "Пред заплата ли си? Да ти оставя някой лев?", няма нищо против, но ще остане с лошо впечатление от теб, ако някого му напомниш да ти върне парите.След една такава вечер,*** очаква ти да се обадиш, за да му благодариш за приятното прекарване
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 11 значи има едни сини хапчета, лапкаш едно и то ти го вдига, независимо за какво иде реч пред теб. не гарантира свършване но ти го държи пълен с кръв около 30 мин... :) ...само трябва да ти е здравичко сърцето, че ти го рахлопва добре. личен опит.
8
1
 
2
 
! Отговори
---- преди 9 години
Реклама на професията --,поредна голяма и невероятна льжа. Да беше се заснимала ,че да видиме какво е правила.
7
1
 
11
 
! Отговори
Принца от Приказките преди 9 години
Тарифата му, е доста по-завишена от моята. Как само си живеят, и се продават, някои на запад!
6
1
 
53
 
! Отговори
Невен преди 9 години
По телевизията даваха, в Пловдив на гарата секса паднал на 2 лева - т.е. под един паунд. Идвай Синди, всеки ден ще е различен ... ;) и ще ти остават пари за такси, цигари ...
5
0
 
8
 
! Отговори
Райна преди 9 години
Хахахах :)Пак намериха начин да направят риалити с възможно най-широка публика, която "въобще да не го гледа", но да коментира бясно :)))
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен3lv bez 5 stotinki e
3
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"да не е синди от ав$$$тралия..." - според мен и той си плаща и доплаща за такива услуги :)
2
10
 
43
 
! Отговори
3G ФЛАШКА преди 9 години
НЯМАЛО ДА СЕ ВЛЮБИ В НЕГО....ХАХАХАХАХА БЕ БАБЕ ТА ТИ СИ ПРОСТО ПОРЕДНАТА КЛИЕНТКА ЗА НЕГО!
1
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е! Той изкарва доста по-мако пари!