Сбъркани времена: Младите не пият и не мислят за секс

55-годишните пък искат татуси и секс с непознат
Обновена: 30 мар 2015 14:11 | 27 мар 2015 10:42, Александър Попов
46
Сбъркани времена: Младите не пият и не мислят за секс
Снимка: Reuters

Живеем в интересно време, в което порядките се менят много бързо. Поредното доказателство за това е проучване на Острова, което показва, че младите са по-консервативни дори от родителите си.

Списъкът с най-големите желания на младите е къща, семейство, деца и автомобил. Накуп. В същото време навършилите 55 години искат да си направят татуировка, да скочат с парашут, да спят с непознати, съобщи в. "Мирър", позовавайки се на резултатите.

Възможно е с напредването на годините хората да стават неразумни, или младежите да са слезли на земята заради рецесията и все по-скъпото удоволствие да гледаш дете. Сексът с непознати дори не фигурира в първите 15 желания на младите.

49% от тях обаче посочват на първо място да притежават собствен дом. Това вече е непостижимо за много повече хора в сравнение с 2003 и 2004 година.

Сред най-големите желания на възрастните е също да започнат собствен бизнес.

През 2003-2004 г. 59 процента от хората на възраст от 25 до 34 години във Великобритания са притежавали собствен дом. Сега процентът им е спаднал до 36.

Младите сега сякаш са по-различни. Те например пият по-малко от предишните поколения. Възможно е кризата да ги е направила по-разумни, или да е отнела удоволствието им от живота и да ги е накарала да мислят за най-належащите неща, например да имат покрив над главата си.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: алкохолученисекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"...навършилите 55 години искат да си направят татуировка, да скочат с парашут, да спят с непознати..."На тази възраст (55) мъжете минават през мъжки климактериум. Мозъците им омекват, затова и мераците им са такива.
7
10
 
19
 
! Отговори
до4 преди 9 години
ти къде искаш да проучват, в русия ли, там резултатите са ясни, 95% алкохолици и 3% от мъжете искат секс 95% от жените се молят за секс
6
14
 
20
 
! Отговори
до 8 преди 9 години
Ок, ела да поживееш малко тук, да видиш дали ще ти се прибира в бг:)-Ние си живеем добре в София и нямаме никакво намерения да слугуваме на англичаните с кривите главички. Кой не може да се справи с живота, бяга в чужбина.
5
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
всички българи сте вечно гневни, недоволни и само плюете, ама и не си мърдате пръста за нищо! Не е само онзи
4
11
 
16
 
! Отговори
до гневен българин преди 9 години
Ок, ела да поживееш малко тук, да видиш дали ще ти се прибира в бг:) На мен поне не ми се прибира, грам даже! Чета само по сайтовете абсурди и се радвам, че не съм в бг. Жалко, че някои хора не виждат по-далече от носа си и са си свикнали в гьолчето и толкова. Знаят само да плюят и завиждат
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нормално да не пият от 15 до 25 годишна възраст се убиат от пиене. просто им е писнало
2
1
 
20
 
! Отговори
факт преди 9 години
През 2003-2004 г. 59 процента от хората на възраст от 25 до 34 години във Великобритания са притежавали собствен дом. Сега процентът им е спаднал до 36.--Англия продължава да обеднява. Същото се случва и в Америка. БГ пък изобщо не коментираме.
1
3
 
44
 
! Отговори
морски преди 9 години
Да-да, не пият, елате да ги видите по морето, цокат като смокове, връщат и пак продължават.