Оп, са! Селска дискотека в Литва

Бой, кръв и тежка соц обстановка в чист вид. Вижте!
3 сеп 2015 21:00,
79

Снимка: klyker



Дискотеките никога не са били просто място за забавление. Там се доказва влияние, изясняват отношения, намират се партньори... Дискотеките в Литва са поредно доказателство за това. При това в чист вид. Убедете се!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: дискотекаЛитвабой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
3
 
! Отговори
Прибалтийски преди 8 години
До АнонименТо за това говоря за 3-те републики, апропо мой близък ги посети в началото на промените.И не съм ти другар, а ти си рожба на ***(сега да не заспориш за Шрек). Аз съм българин,русофил и *** можеш да казваш на баща си! Когато не разбираш нещо, по добре не обиждай, разчитайки на русофобската ориентация на сайта. Мнения се изказват, за да се отбере истината и се направи добро за бъдещето. Дори да не съм прав, това не е причина тук да се леят екстременти. РЕДАКЦИО???!!!???
33
2
 
3
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Тоя фотограф,ако иска да впечатли света,мястото е само едно-Перник!
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Момичето с бялата рокля може да мине за Кейт Мос ;) селяните сте вие ;)
31
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе аз да ви покажа англичани белгийци и холандци живеещи тук, пияндурници от всякъде, култура 0%, с извинение пият докато се осерат(буквално), просто нямам думи да изразя отвращението си! А са паралии и с претенции! Всяка седмица го виждам!
30
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 40Просто на такива си попадал,,,повярвай и при нас когато имаше корекоми ставаше сьщото, тези които са работили в либия и имали долари да ти разкажат какво са правили момичета и жените ако ги заведеш на кореком,,,,
29
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Между другото явлението дискотека е внесено в соца от запада, с цел да се държат под контрол и наблюдение най пропадналите и престъпни групи от младежите. Разбира се тези заведения се посещават и от нормални хора които доста често нагазват в лука от привидната свободия.
28
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дискотеката да е селска не е чак толкова учудващо, но статията като е селска?
27
2
 
21
 
! Отговори
123456 преди 8 години
Що за илитерат трябва да си, че да измислиш такова заглавие?!
26
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Литовците са най обикновенни ***. Същата простотия може да видите в много филми за подобни и дори по помиярски изпълнения в цялата западна *** цивилизация.
25
23
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Селски или не жените им са по красиви от българките !Рускини,полякини,чехкини са на светли ни години пред българките.Нашите освен че са по грозни имат и големи притенции.Дискотеките в бг отдавна не се бият вече се убиват с ножове,пистолети и тн.Честен бой тука няма от 30 години вече.
24
28
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дискотеката може да е всякаква, на поне младежите са с дънки. За разлика от рашките, които ходят на дискотека с рубашки и ***. Много добре помним на какво бяха готови рускините за една дънкова поличка, тип "виетнамски общежития".
23
8
 
18
 
! Отговори
Кузнечик преди 8 години
Литва открай време почита всякакви европейски ценности дори, наред с България се нережда сред отличниците на Европейския съюз. Снимките ясно показват самата истина в най- чист вид.
22
2
 
35
 
! Отговори
онз преди 8 години
ако излезеш от нормална пернишка дискотека в 2 през нощта и погледнеш към звездите кво става?-отговор: спира да ти тече кръв от носа.
21
10
 
19
 
! Отговори
До 33 преди 8 години
За "***" разбира се ти ще си отговориш някой ден! Такива като тебе са храбри само анонимно и зад компютъра. А колкото до това, кой какво е строил, ТИ ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ РИГА Е БИЛА В СЪСТАВА НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ ОЩЕ ПРЕЗ 1710г.! Какви капиталисти, какви пет лева, НЕГРАМОТНИКО! А колкото и до селската дискотека, с "тежка соцобстановка"....колко сте жалки, АМИ ЧЕ ТАЗИ т.н. държава ВЕЧЕ Е 25 ГОДИНИ Е В "УЖДЕМОКРАЦИЯ"!!!! КЪДЕ ИМ Е ДРУГАТА ОБСТАНОВКА?ЗАЩО СА НА ТОЗИ ХАЛ?А нашите дискотеки по селата???
20
6
 
27
 
! Отговори
+++ преди 8 години
Селските в Литва по хубави от градските в София да го ***:)
19
8
 
46
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Доста са красиви жените имат някак си естествена красота,нищо общо с наште селски *
18
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не можах да се убедя, че това е дискотека! Некви снимки турил и си мисли, че ние баламурниците ще цъкаме със зъби...Балък!
17
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Приличат на източно европейци бригадири в селска англия берящи зеленчуци за да имат денги , дискотеката е всъщност чалготека и годината 200и некоя си ........ цъфтящи британски села.
16
3
 
12
 
! Отговори
Anne преди 8 години
Ами... Ако отидете в дискотеката в Долно Нанагорнище в БГ ще е доста по-брутално...
15
7
 
8
 
! Отговори
Прибалтийский преди 8 години
Аванпоста на НАТО,забравил, че е бил уважаван от RU-кой ще направи там заводите си за домашна електроника-дедо ви е бил с ВЕФ. В началото на демокрацията работеха на n+1 места за да са хора.Сега са в голяма криза и могат само горепосочените снимки да раздават, за контакти. Употребени и ненужни, защо не идат при Меркел-те са по-немци от немците?След новината за щаб на НАТО-сякаш видях бъдещето на BG.