Този скъп, скъп Лондон – 500 паунда месечно, но за какво?

Студентка възмутена от предлаганата й "стая". Вижте я!
2 окт 2015 19:14,
87

Снимка: Google Maps

Всички знаем (или поне предполагаме) за високите цени на наемите в Лондон. Разбира се никога и никой не би предположил че помещение тип килер може да струва 500 паунда месечно. Без сметките.

23-годишната Алекс Ломакс сподели потресаващи снимки в Twitter именно на такова нещо.

"Търсим приятелски настроен човек, който да сподели с нас страхотния ни дом. Търсим общителен човек, който не би прекарвал цялото си време в стаята. Стаята идва с легло. Сметките се поделят, приблизително по 60 паунда на човек месечно".

Това гласи обявата, по която се подлъгала студентката. "Агентът (по недвижими имоти - бел. ред.) ми каза, че е последната стая, която се предлага под наем в апартамента. Била близо до кухнята. Наистина беше, но си тръгнах веднага. Ядосах се на себе си, но и беше отвратително от негова страна, че реши, че ще се съглася на такава стая", пише момичето в Twitter.

Вижте какво са предложили на момичето!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Останете и живейте с достойнство в БГ, вместо да се бутате по световните кочини!
67
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо това не е стая а гардероб, и второ офертата е за балъци. Сигурен съм че има много по Лондон...
66
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да идва тука за 500 паунда ще живее при агент Гоце.
65
1
 
1
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 8 години
Yarostta e jestoka i gnevut kato navodnenie,no koi moje da ustoi na zavistta,tya e po silna ot dvete!!!Tova e 90%BG i v chujbina i u nas i pisheshti i chetyashti i tiya,koito mi mahat komentarite,dolni chengeta,koito shte si ostanat prosti.
64
14
 
9
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
Аз не мисля, че ако 23-годишната Алекс Ломакс се върне на село, ще липсва особено много на лондончани. Същото важи и за провинциалната *** в София.
63
2
 
14
 
! Отговори
до 70 преди 8 години
Ти пък ако си мислиш, че извън родината ни е различно много се лъжеш.
62
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой никого не кара на сила да ходи ,където и да е !В БЪлгария е ефтино в сравнение с Лондон,защото там Няма популация !Обезлюдени градове и села !!За 500 паунда може цяло село да си наемеш !!!
61
3
 
16
 
! Отговори
Дедо Миро преди 8 години
Много добри разсъждения момчета,но пропускате една малка подробност. В родината ни няма съвест,всеки гледа та те надхитри,излъже или обере. Държава се гради с хора а тук главите ни са празни.
60
0
 
9
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Не сте ли гледали Хари Потър? Това е същото.
59
2
 
3
 
! Отговори
До "чимичури со преди 8 години
Браво, харесва ми начина ти на мислене! Прав си за много неща, дано има повече българи като теб!
58
6
 
15
 
! Отговори
чимичури сос преди 8 години
лозунг на анцуг ти ще кажеш дали си заслужава. За мен лично е все тая къде ще се работи, стига да си добре. Има едно друго предимство, че като работиш в Бг донякъде допринасяш за родината си. Лично аз започвам да си изграждам едно мнение, че ако в Бг взимам по-малко, но себестойноста е по-голяма, това значи,че няма смисъл да работя навън!
57
4
 
12
 
! Отговори
чимичури сос преди 8 години
Но как точно е разбрал за ябълките? Ами лесно! Отива в местното стопанство и пита: Имам 2 декара земя, какво да отгледам там? Ябълки! Това е местното злато! Субсидиите са добри, тук виреят 3 сорта, специално сме ги селектирали за този регион. Имаме и готов набор от торове. Освен това ще ти осигорим аграр да ти покаже в началото, ако се запишеш за член към стопанството. Също ще те освободим от някои данъци и такси при закупуване на техниката, защото си млад фермер. А в Бг 5 човека държът житото!
56
2
 
26
 
! Отговори
чимичури сос преди 8 години
Най-лошото в Бг е простият политически "елит". Разбиха тотално една добра държава. В Италия един абсолютен ***, който отглежда ябълки на 2 декара градина вади около 20 000 евро. Как става това ли? Ами лесно! Селяка има работа в градината от дъжд на вятър през повечето време и 30 дена усилена беридба. Реколтата се кара в кооператива и той повече не се занимава! Разбира се вместо да си купи яхта, той си купува трактор. Градината е с напояване и мрежа против град, не чака на ракети и тн и тн.
55
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И в бг се изкарват добри пари, просто има много мързелив и мрънкащ народ, живея доста по добре от доста лондончани (и там дъм живял, адската лудница и гмеч с кумар и всяква ***)
54
18
 
13
 
! Отговори
лозунг на анцуг преди 8 години
Но заслужава ли си да бачкаш гнусна работа в София и да те третират, като човек втора ръка за едни пари, които да ти покрият комуналните разходи? Това го могат само селяците в жилищни комплекси!
53
5
 
43
 
! Отговори
чимичури сос преди 8 години
Относно Горно нанадолно или Лондон... Хубаво е човек да отиде да види, да почерпи опит. Но заслужава ли си да бачкаш гнусна работа в Лондон и да те третират, като човек втора ръка за едни пари, които да ти покрият комуналните разходи? Та нали и в Горно нанадолно пак бачкаш за толкова, но си сред свой хора. Може би за някой е по-престижно да береш аспрежи около Лондон и да живееш в каравана, вместо да си копа неговата градина в Горно надолно! Това го могат само селяците с комплекси!
52
1
 
19
 
! Отговори
чимичури сос преди 8 години
Сега да кажа и за имиграцията... Никой не си е оставил бащиният дом от хубаво! Всеки е заминал поради една или друга причина. Колкото повече живея тука толкова повече ми се пребира и ми писва от жабарите, чисто и просто сме различни характери - тия тука не се забавляват грам, само бачкат! Не живея лошо, даже напротив, но осъзнавам, че човек си тежи на мястото! На господинът дето не е гастербайтер, но работата го задължава да пътува му задавам въпроса: Къде е твоят дом, господин бежанец?
51
0
 
20
 
! Отговори
Теди преди 8 години
После не знам колко години ще трябва да се лекувам от клаустрофобия, ако живея в такъв килер.
50
1
 
27
 
! Отговори
чимичури сос преди 8 години
А после да ми обесняват на мене, колко точно квадрата трябва да има кучето ми или кокошките ми за да са щастливи!!! Тва са глупостите европейски!!!
49
0
 
17
 
! Отговори
чимичури сос преди 8 години
Да Ви кажа честно, живея в Италия вече 3та година, а дойдох уж за малко. Тука наемите са по средно 700 евро, но за апартамент, не като тоя клозет с матрак. Принципно наема се изчислява спрямо стойноста на жилището, така че, ако едно жилище струва 200 000 евро, то трябва да бъде изплатено за 30 години само от наеми, или иначе казано 555 евро месечно, за малък апартамент струващ 200 000 евро. Всичко над това правило е пазарна икономика, алчнотия и спекулация!