Как да дозираме козметиката за безупречен резултат

Защо често не получаваме нужния ефект?
8 яну 2016 09:57, Криси Табачка
0
Как да дозираме козметиката за безупречен резултат
Снимка: Chanel

Козметичният режим при всяка жена се състои от различни стъпки. Обикновено използването на продуктите и техният тип е съобразено с нуждите на всяка кожа, а те са строго индивидуални.

Гримовете, които нанасяме върху лицето, също приспадат към козметичния ежедневен ритуал и макар да използваме някои от тях от дълго време, понякога се чудим защо полученият ефект не е достатъчно добър.

Ако това е често срещана ситуация и при вас, то не бързайте да сменяте с друг, а обърнете внимание на количеството, което нанасяте.

Точно тази малка подробност е способна да създаде перфектна визия или точно обратното – да съсипе такава.
Представяме ви списък с козметични продукти и точното количество за безупречен резултат.

1. Продукт за почистване на лице

Обичате усещането за свежест, особено след дълъг и изморителен ден. Когато става въпрос за продуктите за почистване на лице, добре е да не прекалявате много, защото можете да се сдобиете със суха кожа. Най-добрият вариант е да използвате количество колкото стотинка – то е достатъчно, за да почистите, без да нанесете щети върху хидратацията.

2. Тоник

Тоникът, който премахва натрупаната мръсотия по кожата, определено не е продукт, който спокойно можете да изстискате върху ръката. В крайна сметка, консистенцията му е доста течна. Придържайте се към 5 капки, които да поставяте върху памучен тампон.

3. Серум

Този продукт се фокусира върху конкретни проблеми като бръчки, тъмни кръгове и широки пори. Тъй като те са доста концентрирани, ще ви бъдат необходими 3 капки, с които да третирате лицето и деколтето. Обикновено количеството трябва да бъде не по-голямо от грахово зърно.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: лицетониксерум
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации