Пияна шофьорка повози цяло дърво из САЩ

Жената първо се блъснала в него, после го изкоренила
9 мар 2016 09:30,
7
Пияна шофьорка повози цяло дърво из САЩ
Снимка: кадър Youtube

Подпийнала жена от Илинойс блъсна с колата си 5-метрово дърво, изкорени го и след това покара с него из града, въпреки стърчащите клони.

Инцидентът се е случил през януари, а полицията установила, че освен, че не е имала почти никаква видимост, жената е нямала и застраховка, съобщава ABC.

Жената ще остане в ареста до април, когато случаят ще бъде разгледан в съда. От полицията са категорични, че никой не е пострадал при инцидента. Освен дървото.

Полицията в Илинойс публикува видеото във Facebook като част от кампания срещу шофирането под въздействие на алкохол. Вижте го!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не разбирам дърветата нямат ли право да се возят с коли.А как по друг начин да направим разходка на любимото ни дърво из целия град.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
така е с този бензин по 27 цента, ако караше корса, мини или примерно велосипед ... нямаше да разнася дървото по пътищата... тук мафията ни пази от това
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те американците са известни с техния интелект.
2
3
 
3
 
! Отговори
вергил преди 8 години
Жена -шофьор и ***-скиор са несъвместими неща.ако беше махнала дървото изобщо нямаше никой да разбере,че тя го е блъснала.Тази надминава по тъпота всяка шофьорка.
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Жената ще остане в ареста до април, когато случаят ще бъде разгледан в съда." а при нас убиваш дете и на следващия ден си на свобода.